• Pinotage

    Så trött på dejting-träsket (här kan vi ösa lite skit på nätdejting)

    Vanessa1991 skrev 2020-08-23 15:24:58 följande:

    Jag har provat ett antal olika dejtingsajter men har nu lagt av med nätdejting. Tror att chansen att hitta någon på det sättet är försvinnande liten. Män i min ålder (kring 50) verkar vara väldigt trötta på förhållanden och söker bara efter ligg. Ingen har tålamod att koncentrera sig på en person ett tag och ge den personen en ärlig chans. Det är väldigt rastlöst - korta banala meddelanden - och ingen vågar ge sig på en djupare diskussion - ingen vågar öppna sin själ, vilket är en förutsättning om man verkligen ska lära känna varandra. 

    Kanske unga människor kan hitta någon på det sättet också, men vi gamlingar är nog alldeles för cyniska och desillusionerade för det. Men ja, jag är redan 52 år så det börjar nog bli dags att lägga av helt - bättre att leva som en normallycklig singel i lugn och ro än att slösa massa energi på att vada genom ett träsk av fula förslag från k**llhungriga snuskhumrar i jakten på någonting som ändå inte längre finns där.


    Cynisk och desillusionerad - javisst - men jag tänker inte ge upp på en seriös relation för det. Vägrar sätta mig och vara bitter fast jag har haft Min portion av dåliga relationer. Man 51 ....
Svar på tråden Så trött på dejting-träsket (här kan vi ösa lite skit på nätdejting)