Inlägg från: HannaS83 |Visa alla inlägg
  • HannaS83

    Syjunta för gravida!

    Åhh vad fina saker ni gör! Jag är ganska pysslig av mig men har inte sytt så mycket tidigare. Men har bestämmt mig nu att jag ska köpa en symaskin , tänkte köra på Ikeas. Och börja med lite vimplar :) sen vill jag verkligen sy en baby nest med!

  • HannaS83

    Hej. Har varit inne här och tittat lite tidigare och blev så sugen på att sy nya bebis saker (är i v15 med 3de barnet) så jag gick och köpte en symaskin från Ikea! :) usch va bökig det var att installera. Men nu är den i gång och ett par kuddfodral färdiga, jag har ju inte sytt så mycket tidigare så börjar med inte så svåra saker :) men ska nog jobba upp till lite vimplar och en babynest iallafall! Var köper ni alla vackra tyger?! Jag köpte lite på Ikea men allt hade så stora mönster. Ville ha lite mindre mönster så man ser det.

  • HannaS83

    Jag kanske ska ge mig på babynest först då, håller på att leta upp fina tyger, om ett par veckor vet jag ( förhoppningsvis) vad det blir för sort denna gång och då kan jag kanske välja tyg lättare. Lappteknik är så fint, har klippt lite bitar från tyger jag använt och tänkte nån gång göra ett lapptäcke med, men det är nog inget för nybörjare!

  • HannaS83

    Är det någon som sytt en mjuklift? Det skulle jag gärna vilja ha! Jag har blivit super pysslig nu och syr så fort jag får chansen :) ska sätta up bilder om jag lyckas ta mig till datorn ikväll! Är ju nybörjare fortfarande men har lyckats producera ett antal vimlar ( älskar vimplar) blöjfodral och framsidan till ett litet lapptäcke! Har nästan slut på tyg nu. Dom har jätte fina elefanttyger på rea på jollyroom.se just föresten! Ska även bäställa molntyg därifrån till och göra sängkläder. Om ett par veckor vet jag vad det blir för bebis denna gång så försöker avvakta med tygköp tills dess... Men det är svårt ;)

Svar på tråden Syjunta för gravida!