Inlägg från: Anonym (OldNew) |Visa alla inlägg
  • Anonym (OldNew)

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Hoppar på den här tråden!

    Är 29 år, ett barn, bor i Stockholm. Singel sedan tre år tillbaka.

    "Riktig" nätdejting är ganska nytt för mig, har för första gången registrerat mig på en datingsite och kommit igång med i alla fall en trevlig konversation. Jag har dejtat folk jag mött på nätet förr, men då har vi träffats genom olika communities, och inte dejtingsiter. Lite andra premisser när alla är där i samma syfte!  Skrattande

  • Anonym (OldNew)
    Anonym (Mia) skrev 2011-07-26 23:43:35 följande:
    Same same but different med andra ord.
    Precis. Här kan man inte gå via en intressant diskussion i nån tråd i forumet, det är pang på som gäller...
  • Anonym (OldNew)

    Försöker komma på nåt vettigt att skriva i min profil på HP... än så länge har jag bara en "hej hej, här är jag"-profil.
    Det är en svår balansgång mellan floskler (typ gillar långa promenader på stranden), galghumor och hyperspecifika krav (jag vill att du älskar den här boken/filmen/låten, annars får det fan vara!).

    Har sett en del roliga presentationer, och fattar att det bakom en trist presentation kan dölja sig en fin person, men det är ganska mycket floskler och same same i presentationerna, tycker jag... tips, någon?

    Skrev även in mig på Shakemyworld, med baktanken att, som någon (Mia?) sade: spana in lämpliga träffar, och kanske smyga sig in...

  • Anonym (OldNew)
    Anonym (Dejting) skrev 2011-07-28 21:11:40 följande:
    Jag har en fråga: är det nån idé öht att gå in på killarnas sida och spana och skriva till dem? Eller är det bara att sitta och vänta snällt tills nån av dem behagar ta kontakt med en? Jämställdhet my ass!
    Nån poäng måste det väl ändå vara? Om någon verkar smaskig måste man väl kunna säga hej. Om de inte svarar så är de väl bara oförskämda och tråkiga ändå?
  • Anonym (OldNew)
    Anonym (Dejting) skrev 2011-07-28 21:39:30 följande:
    Provade. Skrev att han hade fina bilder. Fick ett tack tillbaka. Jag tolkar det som att han inte är intresserad av vidare kontakt för annars hade han väl skrivit nåt. Eller?
    Det kanske han inte var, men då har du i alla fall provat. Nu får du prova nästa.
  • Anonym (OldNew)
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-29 22:14:40 följande:

    Skickade det du skrev till honom
    Oooh, glöm för all del inte att berätta hur det gick! Solig
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!