Inlägg från: Sofia1970 |Visa alla inlägg
  • Sofia1970

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Vilken bra tråd för mig som är nybörjare i nätdejtingvärlden. Jag har roat mig med att vara gift ungefär hela mitt vuxna liv.


    Jag är helt ovan vid dejting öht för jag träffade min man tidigt sen har jag varit sambo eller gift fram till skilsmässan.


    Jag vet inte riktigt vilken sida jag vill lägga min energi på. Har registrerat mig på HP nyss får se vad det ger. Några nybörjartips ni vill dela med er av?

  • Sofia1970

    Det jag funderar lite på om de som är på betalsidor är överlag mer seriösa eller mest mer desperata. :) Att träffas på offentlig plats så långt vet jag iaf. :)

  • Sofia1970

    Jag blir mest bara förundrad över hela grejen. Vad får en 26-åring att gå in på en 41-årings sida (det är inte bara en utan många såna, fler än de som är 5 år ifrån mig i ålder).
    Jag har iaf lovat mig själv att ge det en chans. Jag vill inte begränsa mig till det nätverk jag har.

  • Sofia1970
    Anonym (Mia) skrev 2011-07-30 22:28:07 följande:
    Du får nog olika svar beroende på vem du frågar. Jag registrerade mig på HP för rätt länge sen och var inne där först igår igen. Genast var det två som skrev till mig (eller tre, men en räknas inte eftersom han finns här i tråden). Efter två-tre meddelanden ville den ena veta om jag ville "mysa" och den andra frågade mig om mina preferenser inom sex. HP är inte mittfavoritställe. Men det finns desperata och seriösa på alla sajter, frågan är hur många du träffar på bara.

    Ett tips kan du få som jag kom på nu när jag skrev det där. Lita inte på att ordet seriös betyder samma sak för dig som för någon annan. Väldigt ofta verkar seriös betyda "jo jag letar seriöst efter någon att ha sex med"  eller "jag vill seriöst inleda ett kk förhållande" eller "jag har bara skrivit ordet seriös eftersom det lockar till sig kvinnor" eller "jag är seriös eftersom jag seriöst tänker träffa dig för att ha sex och inte bara prata om det".
    Haha, ja seriös kan betyda olika saker för olika människor.

    Baloou, ja så kan man ju se på saken, jag funderade mest på om de inte borde leta nån mer i sin egen ålder (jäklar vad gammal jag låter nu då!) Fast det är klart jag hörde på p3 för ett tag sen att det nya för 18-åriga killar är att dejta 40-åriga kvinnor för de vet vad de vill ha och har vett att gå dagen efter utan att kräva telefonnummer och ett stadigt förhållande. Samtidigt är jag inte ute efter ONS. Jag har varit ute en del på krogen med singelvänninnor och det är alldeles för mycket ren köttmarknad för mig. Jag vill ha lite mer kontakt än ett leende och en blick innan det är avgjort att vi ska ha sex. :)
  • Sofia1970

    Vilken dejtingsida tycker ni personligen är bäst? De jag tittat lite på är Mötetsplatsen, edarling, Happypancake, vad finns det mer och vad tycker ni (har frågan varit uppe tidigare så ber jag om ursäkt, jag är ny i tråden).

  • Sofia1970

    Mia, vi kan väl slåss om de små liven? :D
    sen det där med ålder och livsfas det är lite så jag känner. Jag är för gammal för fler barn ch vill inte ha heller, är han 26 och inga har så kommer han nästan helt säkert vilja ha egna nånstans under sin livtid.

  • Sofia1970

    Shakemyworld har jag missat
    Häckhäxan, inga problem, jag är inte bara nybörjare, jag kan tipsa också.

  • Sofia1970
    Ernst Hugo skrev 2011-07-30 23:25:15 följande:
    Eller så kan man avstå från 10-årsperspektivet *L*
    Så kan man göra, men frågan är väl hur  många det-kommer-aldrig-hålla förhållanden man vill ha sådär på raken. Jag kan tänka mig att skippa 10-årsperspektivet (för det har jag inget när det gäller nåt i livet iaf), men då kommer jag troligen inte heller engagera mig lika mycket som jag kanske hade gjort med nån i samma livsfas.
  • Sofia1970
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-07-31 00:23:07 följande:
    Ja tack gör det!

    Ja, och 98% av tiden är jag helt okej med att vara singel eller t.o.m. väldigt nöjd med det. Men ikväll var en sån dum kväll. Och jag satt och lyssnade på hennes nyförälskade bubbel och är verkligen ärligt glad för hennes skull. Men jag vill oxå känna så!!! Skrikandes

    Precis, jag har väl haft min period med "flera samtidigt" och nu har det gått över till en period med ingen alls.

    Tror det är smartast att tvinga med katterna till sängen och sova nu
    Åh sånt är tufft, nyförälskade liksom skimrar, men samtidigt är det jobbigt när det är sådär nytt också. Hela osäkerheten som finns i det. Det både lockar och skrämmer. :)
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!