Inlägg från: Anonym (hjärtat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hjärtat)

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Det finns verkligen alla möjliga människor där ute... Jag fick ett mail i morse från en man som flera gånger tidigare har skrivit i stilen" hej vad gör du, ska vi ta ett glas vin lite senare?" och som jag bara ignorerat. Idag skrev han "Hur var din dag igår? Ska du göra något idag eller vill du ses över en fika ?" Jag skrev som svar "Tack för erbjudandet, men nej tack!"
    Då kom svaret " Va ? nej tack ? vad är det för konstigt du skriver,känner vi varandra?????"

    Ehh...  

  • Anonym (hjärtat)
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-09 11:44:33 följande:
    Tack! Det här är tortyr! Och jag analyserar alldeles för mycket just nu. Varför sa han så, varför sa jag så, har jag tolkat honom fel, har han bara andra sätt att se på det hela, blev han rädd, går jag för fort fram, kanske han tänker så - men då borde han ju inte... fast å andra sidan...

    Rynkar på näsan
    det är lite trösterikt att det finns fler som jag... HATAR att vänta. Och analyserar och tänker och...

    Försök fokusera på en positiv känsla, hur det kändes när ni hade det bra tillsammans. Släpp inte in den där andra ångestfyllda som du blir stressad av! 
  • Anonym (hjärtat)

    Ok, råd mig lite... Jag mailar just nu med två killar och den ena bor inom rimligt avstånd och är jätteintresserad. Den andre bor långt bort men skriver så himla roliga mail så honom vill jag ha som mailkompis.

    Nu är det så att jag har ett span på gång IRL (ja tänka sig, det finns singelmän i min närhet!) som jag är mer än bara lite intresserad av. Och jag är rätt så övertygad om att det finns ett visst intresse från hans håll också. Ska jag tala om det för mina mailvänner?

    Han som bor i närheten är VERKLIGEN intresserad och det är kanske inte sjysst av mig att upprätthålla det hela om det ändå kanske inte blir något... Och nej, jag är inte helsåld på honom, men lite intressant kan han nog vara. Om inte min IRL faller för mig så kanske? 

  • Anonym (hjärtat)
    Ernst Hugo skrev 2011-08-13 01:40:43 följande:
    Skall vi hångla tangostyle eller mer snällhångel Drömmer
    Hångla tangostyle lät nice! DET skulle jag vilja göra med någon trevlig man! Helst då den jag spanar på, men jag tror han är upptagen med att hångla med någon annan faktiskt... Fast jag kanske ska fråga? 
  • Anonym (hjärtat)
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-18 21:04:57 följande:
    Det tycker jag absolut. Det kunde vara bra om vi kan sammanställa en lista här som bygger på något mer konkret och mätbart. Om man säger tre varv så vet alla vilken nivå vi pratar om liksom.
    Men hur långa är varven?
  • Anonym (hjärtat)
    Lelle the grey skrev 2011-08-21 18:53:22 följande:
    ungefär, men jag saknar inga skruvar
    Du bara muttrar då? ;)
  • Anonym (hjärtat)
    Anonym (Mia) skrev 2011-08-21 22:52:35 följande:
    Ska fundera på saken. Vill inte bara känna mig som en bricka i spelet och inte fästa mig för mycket.
    Det är bara att få till rätt vinkel så går det som tåget. 
  • Anonym (hjärtat)

    Jag har en ny affärsidé för internetdejting: i medlemsskapet ingår barnvakt ett visst antal timmar per månad om du är ensamstående. Barnvakterna är certifierade av någon nanny och finns med bild och andra uppgifter på hemsidan så att du kan boka en lämplig. 
    Bra idé, eller hur?!? Skrattande 

  • Anonym (hjärtat)

    Men hallå, var är alla? ute och dejtar? Inget kul händer det...

  • Anonym (hjärtat)

    Just ja, det är fotboll idag. Jag är totalt ointresserad och undrade lite när en massa folk skrivit på fb typ "men sverige, fy..." så jag anade att det var något sportgrejs, men inte vad. 

    Men jag kanske inte ska klaga ändå, jag har ju faktiskt en dejt i morgon! Fast jag gruvar mig lite. Tänk om det blir jättepinsamt? Det jag är mest rädd för är ju att han ska vara jätteintresserad och jag bara känner nej nej nej.... Men det blir väl en övning i att vara rakt på sak då. Jag får återkomma med rapport i morgon. 

Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!