Inlägg från: Pingla01 |Visa alla inlägg
  • Pingla01

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Hjälp, vad läskigt det här är.

    Spännande att läsa hur det går för er alla. Själv är jag verkligen nybörjare på detta. Har registrerat mig på HP för bara två dagar sen. Och blev samma dag kontaktad av en kille som verkar fantastisk. Vi verkar ha samma knasiga humor, och jag sitter och fnissar och blir alldeles pirrig och varm när han skriver till mig, redan.  Och jag blir samtidigt livrädd. Vet inte varför, tror jag är lite överväldigad över de känslor han på bara två dagar triggat igång hos mig, och som många av er skriver, rädd för att det inte alls kommer bli så i verkligheten. Fast egentligen så är jag kanske mest rädd för att det faktiskt ska vara så känslostormande när vi faktiskt träffas. Att alla dom känslorna faktiskt kommer fram på riktigt. Är jag redo? Klarar jag av det?

    Personen i fråga vill gärna träffas, nu. Jag har sagt att han måste ge mig några dagar, vilket han också gör. Även om han allra helst vill han bara svänga förbi mitt jobb med sin motrocykel och kidnappa mig. För en romantiktörstande småbarnsmamma som inte haft det pirrigt på flera år så tar han mig ju med storm. Sen kan jag inte låta bli att undra om han är på riktigt, eller om han kör några knep för att fånga in mig för att sen gå vidare till nästa.

    Har ganska nyligen lämnat en 15 årig relation som var långtifrån varm och känslosam, ganska kallt faktiskt. En relation där jag succesivt tryckt undan mina känslor då jag inte fått gehör eller respons. Så det känns lite som när man var 17 och ska gå på sin allra första date, och som om jag är bambi på hal is. Har ingen aning om hur jag ska bete mig. Speciellt inte när jag träffar en riktig man, som dessutom verkar vara kärleksfull och känslosam... hjälp vad läskigt. Men väldigt spännande.

    Jag såg framför mig att jag skulle registrera mig och att jag skulle få ett par veckor på mig innan det dök upp någon lite halvintressant som jag kunde "öva" på (missförstå mig rätt). Så jag är helt överumplad över detta. Äh, antar att det bara är att följa med och se vad som händer. Fortsätter att läsa om era erfarenheter, och kom gärna med lite peppande goda råd till en nybörjare som mig. 

Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!