Inlägg från: giftgrodan |Visa alla inlägg
  • giftgrodan

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    jahopp, blivit av med min anonymitet... jaja, jag har väl inte sagt något superhemligt egentligen. Det är jag som är (smådesperat).

    Jag tycker det är så skumt, jag kan utväxla några mail med en del killar, men jag föredrar msn och brukar föreslå att vi ska lägga till varandra där ganska snabbt. Men efter det pratar vi aldrig igen eller bara väldigt kort. Varit så nu i alla fall tre gånger. Nån mer som upplevt det?

  • giftgrodan

    åh, jag vill också på dejt men ingen skriver till mig och de jag skriver till skriver inte tillbaka... definitivt inte länge nog för att bestämma en dejt iaf. Bleh.

  • giftgrodan
    Anonym (Dejting) skrev 2011-08-03 12:12:14 följande:
    Du har rätt men jag tänker på det HELA TIDEN, att vad ska en 30 nånting utan barn med mig? Jag hinner ju inte leva i samma tempo som han!

    Nej, ingen bio på första dejten! Målet är ju att försöka lära känna personen och det går ju inte av förklarliga skäll på bio. Ta en promenad om du inte vill fika. Jag brukar alltid fika och det funkar bra för mig.
    giftgrodan skrev 2011-08-03 12:00:29 följande:
    åh, jag vill också på dejt men ingen skriver till mig och de jag skriver till skriver inte tillbaka... definitivt inte länge nog för att bestämma en dejt iaf. Bleh.
    Var inte du gift???
    haha nej Mitt nick är så nära gift jag någonsin har kommit.

    men du, den där 30-åringen kanske är trött på sitt tempo och vill sakta ner? Vet du förresten exakt vilket tempo han lever i idag?
  • giftgrodan
    Ernst Hugo skrev 2011-08-03 19:41:15 följande:
    Antingen är du skojig eller..........om du undrar på riktigt? Cuckold är när mannen gillar att se frugan kopulera med en annan man
    va, cuckold är väl "bedragen man" i allmänhet?
  • giftgrodan
    Ernst Hugo skrev 2011-08-03 21:16:17 följande:
    Kanske det men används som en beskrivande term i fetish-sammanhang
    åhå, intressant. Då har jag lärt mig nåt nytt idag också.
  • giftgrodan
    Anonym (ny) skrev 2011-08-04 20:51:53 följande:
    får inga skamliga förslag...hur ska jag tolka det
    inte jag heller :/ vi får skicka till varandra
  • giftgrodan
    Anonym (Väntar...) skrev 2011-08-04 22:48:47 följande:
    Hörrni, vad ska jag ta mig till tro?

    Jag söker en man som är trygg och omtänksam. Har surrat med en sån läääänge på msn nu. Och han verkar ha fallit så det sjunger om det, trots att vi aldrig har träffats. Han är mkt yngre än mig, blyg, dyslektiker och inte särskilt framåt. Men han finns där jämt, han bryr sig, han är tryggheten själv.

    Borde jag ge honom en chans IRL? Tänk om han är tuffare och mer framåt då, i så fall är han en drömkille.

    Är så rädd för att såra honom oxå.
    varför skulle du _inte_?
  • giftgrodan

    fast det beror ju på vad man har på sin facebook också. Jag har inget som inte är ok att vem som helst ser, så jag skulle nog kunna lägga till någon bara sådär.

  • giftgrodan
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-08-05 18:39:58 följande:
    Fast även om man inte skriver ut så mycket så lämnar du ju automatiskt ut både för och efternamn samt dina vänner och familj.
    Nej, jag är heeeeemlig av mig
    nej visst, jag skulle inte heller lägga till någon efter väldigt kort tid, men om man har pratat några veckor hade jag lätt kunnat göra det

    men det här med nätdejting verkar ju verkligen inte vara min grej, EN person har jag lyckats få en dejt med under de här 1,5 åren...
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!