Inlägg från: Anonym (e) |Visa alla inlägg
  • Anonym (e)

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Är helt ny på att prova nätdejting... och den första som flirtar med mig gillar jag han ser bra ut osv. Jag skickar en flirt tillbaka att jag är nyfiken på honom han svarar: vad trevligt vad vill du veta? jag frågar hur gamla hans barn är.
     Inget svar... roligt att det börjar så ju konstiga folk är. 

  • Anonym (e)

    kan man inte? jag blir glad om de visar intresse över mitt barn.... skrev ju också om han bott där han bor i hela sitt liv. Det stod tom som tips på MP att det är bra att börja prata om barnen för de flesta älskar att prata om sina barn.

    Vart ska man börja då?! känner mig helt vilsen..  

  • Anonym (e)

    men fy kan det uppfattas så! den tanken har inte ens slagit mig... och jag är ju kvinna det behöver ju inte hjälpa men...

    sen skrev jag med en annan och bad han berätta lite  mer om sig och han berättade om sitt jobb kort, och sina intressen. Så skrev han att han gillar att mysa och sex! så skriver man väl inte! jag tackade för mig och han förstod ingenting men jag förklarade.  

  • Anonym (e)

    Tack för era tips jag hade visst inte alls så bra koll som jag trodde från början

  • Anonym (e)

    Är det väldigt oartigt/ taskigt att inte svara på ointressanta: Hallå där!
    Blir ju hur många som helst sådana. Fick en bra nyss han skrev: en viktig fråga: Pepsodent eller Colgate? kunde inte låta bli att svara även om jag inte gillade hans utseende jättemycket.

    Känner att jag blivit så kräsen på äldre dagar ( är 32år) men vill inte tveka den här gången utan att allt ska kännas rätt från början och att jag inte ska lära mig tycka om dem.

  • Anonym (e)
    Glädje58 skrev 2011-08-29 18:18:07 följande:
    Du kan även svara "Spelar ingen roll, min tandborste tänder på båda två"
    Haha ja så skulle jag ju skrivit! så snabb var jag inte
  • Anonym (e)
    Anonym skrev 2011-09-01 11:10:56 följande:
    Hej!

    Jag dejtar inte och söker inte heller partner men tyckte tråden var väldigt intressant eftersom jag tidigare var vilsen i dejtingdjungeln själv. Försökte genom många sidor; match.com, happypancake, mötesplatsen och diverse andra ställen men inget direkt napp någonstans. De som var intresserade var inget för mig och de jag var intresserad av var ute efter enbart en sak, och det var i alla fall inte förhållande, utan snarare sex...
    Jävla skit tänkte jag. Till slut, efter mycket om och men gav jag i alla fall upp. Och efter att ha tagit ett ca två-tre veckor långt break från dejtandet så hittade jag den rätte för mig - på jobbet!!! Hade träffat honom vid ett par tillfällen tidigare och sen föll bara allt så plats och nu sitter jag här...
    Nu har vi varit tillsammans i åtta månader och har nyligen påbörjat babyverkstan.

    Håll ut ni med och gräv inte ner er för att ni inte hittar "den rätte" på the world wide web...

    Åh vad härlgit med sådana historier! ja för jag känner mig mer deppig sedan jag gick med på mp än förut! då hade man iaf hopp om mänskligheten
    Synd bara att vi bara är fem på jobbet och ingen ledig och intressant.. 
  • Anonym (e)

    Har frågat det tidigare men frågar igen... är man jätteotrevlig om man inte svara på alla brev? jag känner mig taskig/oartigt om jag inte gör det så jag brukar svara något kort och ytligt. Är det kanske värre för de får förhoppningar då? och ännu värre de som inte har bild men ger mig den och frågar vad jag tycker och jag tycker inte de är attraktiva! vad skriver man då?! vill verkligen inte vara taskig.

  • Anonym (e)
    Ernst Hugo skrev 2011-09-03 10:51:16 följande:
    "Uppskttar tiden du tog för att skriva men känner att vi synkar dåligt, ha en enastående dag! "

    Köra copy paste på den? 
    Tack! kör nog på något liknande:) Jag vill ju inte verka högfärdig...
  • Anonym (e)
    Anonym (Min tur snart?) skrev 2011-09-05 20:54:58 följande:
    Hemma igen ifrån min dejt.... Det där gick ju över förväntan! Tungan ute Drömmer
    Ah vad kul!!! ja berätta berätta!

    Jag har ingen flyt.. de få jag tycker är intressanta och som har skickat en flirt eller , hur har din helg varit och jag svarar, sen svarar inte dem tillbaka!!!! varför?!
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!