• ulfsas

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Glädje58 skrev 2011-08-25 00:13:22 följande:
    Kan vara svårt att undvika dem, men du ska ju inte bjuda på det de vill ha. De tröttnar nog och går vidare...

    Välkommen hit Solig
    En stilla undran bara ang sex i detta dejtingspelet mellan könen.

    Jag har varit på 9 dejter under det senaste året där tyvärr ingen av damerna var riktigt min typ när vi väl sågs.
    2 av tjejerna var intresserade av att åka hem till mig för att ha sex, vilket de sa, detta efter en timmes fika.....kul och smickrande men jag avböjde.
    (Jag träffade en tjej IRL som jag hade en fling medFlört )

    Min bäste kompis sa att jag var en idiot som inte tog tillfället i akt.....men att ligga med ''nån'' bara för att jag kunde har aldrig varit min stil, jag vill vara intresserad av tjejen och då följer det andra naturligt.

    Min fråga blir då, vis av ett långt förhållande med en kvinna med lite lust bl.a orsakat av antipanikångestmedicin och säkert lite till.

    Hur länge skall man då vänta med sex då det känns bra och jag är intresserad av tjejen? Risken är ju att om hon spelar ''svår'' gör att jag också skulle förlora intresset.
    Hon skall enl mig naturligtvis göra som hon vill och känner men inte ''spela'' för att försöka att uppnå något.
    Så tycker jag iaf. Vad tycker du eller ni andra?

    Jag kommer inte att påbörja eller så kommer jag att avsluta ett förhållande där inte sexlivet fungerar för BÅDA parter. Inte rätt/lätt att behöva stå tillbaka som jag länge varit tvingad att göra. Jag är tämligen normal på det området och jag vill bara ha en ''normal'' tjej med...
  • ulfsas
    Glädje58 skrev 2011-08-25 22:29:42 följande:
    En liten diskret antydan att man är intresserad av att han gärna får bli pappa
    Ja, springer han inte efter det så är saken biff. Bara att boka präst... Baby
  • ulfsas
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-08-25 22:37:55 följande:
    Fast hade han inte sprungit efter en sån antydan på en första dejt så hade JAG sprungit..
    Inte helt lätt med dejting....man skall spela svår, verka vara upptagen, inte ringa på 3 dagar efter en dejt läste jag i en tråd.....osv osv.

    Lättast vore om man nöjde sig som solo.....

    Har hittat en ovanligt fin tjej på FB som jag aldrig ännu träffat.
    Hon frågade mig om att bli ''vänner'' på FB. har chattat en hel del nu men jag vet ännu inte vad den damen vill eller varför hon ville ha mig som FB vän....hittar henne inte på Hitta o.dyl heller. Verkar inte finna s någon tjej med det namnet i Stockholm m omnejd. Mysko.
    Har föreslagit en fika men det kom något i vägen i torsdags. Sedan kommer jobb och barn ivägen och det drar ut på tiden så tjejen hinner kallna......skit också. 
  • ulfsas
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-08-25 23:02:12 följande:
    Men jag har inte sagt nåt om att spela svår och inte höra av sig. Sånt är trams. Men vill en man befrukta mig (inte bara ha sex utan faktiskt göra mig gravid) på första dejten så blir jag rädd

    Att hon inte finns på hitta o.s.v. är väl inte konstigt? Det gör inte jag heller och jag finns i högsta grad.
    När det gäller att nåt hela tiden kommer emellan... det KAN ju faktiskt vara så även om bitrra jag bara tar det som bullshit! Särskilt om det är upprepade gånger.
    Fråga henne rätt ut då?! VILL du träffa mig?
    Bara en missad fika, hon verkar vara trevlig och mycket attraktiv på bild iaf...
    Hon föreslog ett par ställen för fika i närheten av där jag bor men skulle kolla när det passade efter några möten. När vi skrev nyss så tog hon inte upp den tråden.
    Får väl vara mer tålmodig.....jobbigt för jag ser potential där från min sidaSkrattande
  • ulfsas
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-09-01 00:07:21 följande:
    Överleva ja. Men jag vill inte överleva. Jag vill LEVA
    Rätt inställning.
    Nu gäller det bara att vaska fram den där guldkvinnan som tydligen gömmer sig någonstansFlört

    Skulle vara tråkigt om man blev så nedslagen av ett X som drog på ett oerhört dumt sätt så man förvägrade sig själv lyckan för reste av livet (hon bryr sig ju inte utan har en ny gubbe).....Bara att bryta ihop och komma igen. Vill spänna bågen igen.....
  • ulfsas
    Glädje58 skrev 2011-09-07 07:57:23 följande:
    Glöm inte bort att det är troligtvis mest är oseriösa eller osociala människor ute på nätet...
    Näääh, det kan det ju inte vara....vi är ju här Solig

    Det är klart att det finns idioter överallt. Man borde ta en upplysning på folk numera. Träffade en mycket vacker och trevlig tjej på krogen. Hon hade potential trodde jag.....tills att jag förstod att hon hade det mycket jobbigt ekonomiskt och tydligen/troligen såg mig som en som skulle betala det hon ville ha.....jag lade ner det projektet med de stora skatteskulderna. Inte kul att börja om med att få betala en annan persons skulder. Vi kom ju aldrig så långt men hon ville att jag skulle betala för 'allt'' och så skulle jag få tillbaka i natura då.......tror inte det...Demon
    Behöver själv inga allmosor och skulle bara vilja träffa en supertrevlig men ''normal'' tjej som kan klara sig själv men där 2samheten är att föredra.
  • ulfsas
    Glädje58 skrev 2011-09-07 12:53:49 följande:
    Jag tycker att det är en dålig idé. Då har du samma beteende oavsett om det är en positiv eller negativ träff du besöker. En del har faktiskt varit inne på min profil och tittat, men eftersom de inte har skrivit nåt, så tolkar jag det som besökaren inte var intresserad.

    Så skulle du besöka min profil och gilla mig, och jag skulle känna att personkemin skulle stämma, så skulle jag aldrig kontakta dig, eftersom du bara lämnade. Synd att missa ett tillfälle på detta sätt. Men det kanske bara är jag som resonerar så.
    Håller med. För mig visar det på ointresse. Hur skall man annars visa att den andre inte var intressant. En titt och sedan inget mer ger iaf mig knappast inspiration att ta mer kontakt.
    Ett kort ''Hej, vill du höra av dig'' skulle räcka långt.....
  • ulfsas
    Bellis797 skrev 2011-09-07 21:00:39 följande:

    Behöver era goda råd..
    1. Kille nr 1 som jag var på dejt med, vill bara vara vänner o det kan jag tänka mig, han var rätt schysst o hänga med, han fråga om jag ska med på en fest på lördag, hjälp säger jag... älskar o träffa nya människor men ska jag verkligen hänga på.. Hoppas han ej sagt att jo tar med en tjej som jag gått på dejt med men inte klickade med.. vill ej att man blir dömd liksom.. Ska jag med?

    2. Kille nr 2 som är så på, han har bett om ursäkt för att han varit det o vill ses i helgen men vet ej vilken dag han jobbar o om det krockar så är festen med kille nr 1 i fara.. hade gärna velat träffa lite folk men vem o vad ska jag isf prioritera?

    3. Han hunken som tränar på gymmet brevid där jag bor, vill ses , vet ej men han visar både en seriös och en oseriös sida.. Han vill se film någon kväll hos sig o käka mat. Men jag brukar ej gå hem till någon första gg.
    Har ni gjort det.. man ska ju vara aktsam liksom...

    Nu verkar jag helt så oj så många killar men det är ej så.. bara just nu haha..


    Stryk kille no 1.
    Vilken av 2 o 3 vill du helst träffa?
    Ta honom.
  • ulfsas
    Anonym (HP) skrev 2011-09-15 21:58:24 följande:
    Hej tänkte dela med mig av min dejtingdag idag =) Är 25 år och bor i stockholm och träffade en 30-årig kille idag.

    I söndags blev jag medlem på Happy Pancake och förväntade mig väl inte speciellt mycket men mailboxen blev full och det verkade vara trevliga personer där. Igår mailade jag med en gullig kille hela dagen och på eftermiddagen pratade vi i telefon och det kändes jättebra. Det gick lätt att prata och vi hade liknande intressen och åsikter, sen skickade vi sms till varandra hela kvällen.

    Idag bestämde vi oss för att träffas och ta en promenad inne i stan och vi träffades inne på centralen vid den stora tavlan med tågtider. Vi kramades lite när vi hälsade och sen gick vi iväg och pratade om allt möjligt och det kändes jättebra. När vi kom till vattnet vid djurgårdskajen så la han sina armar runt mig och kramade mig bakifrån och sen började vi kyssas mitt i ösregnet =)

    Dock var det inte så kul att vara ute i regnet hela tiden så vi bestämde oss för att åka hem till honom och se en film istället (något jag egentligen inte gör på en första dejt) och han tog min hand och kramade mig hela tiden på vägen dit. Det visade sig att vi bara bor 15 minuter med pendeltåg mellan oss så det var ju kul. Han bor tillsammans med 4 kompisar och de var jättetrevliga, sen gick vi in på hans rum och la oss i sängen och tittade på "Gudfadern". Eller vi försökte titta på den men sen var det roligare att kyssas, kramas och prata istället. Stannade där i några timmar tills det blev dags att åka hem. 

    Vi bestämde oss för att ses på lördag hemma hos mig och se en film och äta middag och sen får vi väl se vad som händer =) Men det var en jättetrevlig första dejt och det känns som att det blir många fler.
    Grattis och lycka till {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!