Inlägg från: Bellis797 |Visa alla inlägg
  • Bellis797

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Hej på er! Har föjlt denna tråd väldigt länge o tänkte nu får man väl också skriva något fyndigt.
    Har nog testat det mesta och både med bra o dåligt resultat. Har i sommar gått på många dejter men inte någon jag fastnat för så man börjar inse att antingen är man för kräsen eller så är man bara tja konstig:)
    Sen när man väl gör det då blir man så sjukt osäker o har inte lyckats få något bra gensvar.
    Blir väldigt off när det är så många upptagna som är ute o tror man kan vara intresserad eller farbror Bosse på 55+ som tror man kan vilja träffas..
    Är dock rätt ny i Malmö så jag ser det också som en bra chans o träffa nya vänner o det har jag faktiskt gjort och är lättare här än i Göteborg där jag är ifrån..

  • Bellis797

    Tack så mycket! Gillar Malmö o finns en hel del intressant här.. träffat ett gäng singeltjejer så är kul för risken ju äldre man blir o ny istan är att alla redan har sitt gäng , sambo o umgängeskrets.

  • Bellis797

    Kan bara hålla med, vilken härlig historia.
    Jag tycker bara att antingen så blir jag hooked men då är det ej besvarat alternativ tvärtom.. När ska man finna balansen..
    Exempel , var på dejt i måndags, jättetrevlig kille, så mycket gemensamt och så väldigt bra ut.. Drack vin och var ute flera timmar... Dagen efter så känner jag att , han vill jag se igen men typiskt så vill han gärna hänga med mig som vän.
    Veckan före det så var jag på en annan dejt, trevlig kille men inget för mig och då är han på som en igel och vill ses igen..

    Jag är väldigt självständig och behöver mycket egentid tränar mycket o sportintresserad.. en del om man mailar med dem kan tycka att man är lite pojk-flicka men träffar man mig så är jag inte det med kläder o smink etc..
    men har fått för mig att en del skräms av att man är för självständig.. vad vet jag?? 

  • Bellis797

    Ja det är inte lätt detta med dejting..
    Tycker absolut inte det är killen som ska ta iniativ och ses igen, jag tänker mer, vill jag det så är det ju upp till mig och visa det också , så kan mycket väl ta iniativ.

  • Bellis797

    Var på dejt i måndags o han kände mer att vi kunde vara vänner, jag hade nog ej hunnit känna efter direkt.. tar lång tid för mig har jag insett.. Men kan tänka mig att hänga med han som vän, vi hade grymt mycket gemensamt o jag hänger faktiskt hellre med killar än tjejer ibland.
    Imorn ska jag på middagsdejt ute .. är lite kluven, han är intressant o verkar snäll o ser helt Ok ut men han är lite för på och skriver hela tiden hur mysigt o roligt det ska bli, hur söt jag verkar och idag pratade vi på telefon och jag var ju så underbar etc.. jag har bett han tagga ner o svarar ej på alla mess.. Är nyfiken men som person blir jag väldigt off på sånt.. Hur ska jag göra tycker ni?

  • Bellis797

    Jag svarade på alla men blev så less på när det bara stod, hej söt, eller vad gör du ikväll, får jag se dina bilder. o då de inte själva har skrivit varken presentation eller har ng bild..

    Blir ej någon dejt idag och det är jag själv som drog mig ur, dels så har jag en vän som gärna vill träffa mig som jag kände för att prioritera, visst vi kunde setts imorn men sen så han jag skulle se, messbombarderade mig igår kväll men allt igen om hur söt jag var, hur underbart det skulle bli o ses och bla bla.. jag kvävs.. blir anti o sen skickade han typ 3 kort på sig själv, har ej bett om det och jag bara är på off humör.

  • Bellis797

    Haft en underbar dag med sovmorgon o sen shopping o fika o tjejsnack med en tjejkompis som också är singel o vi har diskuterat dejtinglivets bak o fram sidor.. Sen ett superbra pass på gymmet o nu film o mys i soffan själv, det är så skönt ibland får jag säga!

    Hur många bor runt Malmö av er här igentligen, man borde ju styra upp ng rolig kväll ute alla..

Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!