Inlägg från: Anonym (Humm...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Humm...)

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Kul läsning av er som skrivit...

    Själv är jag en kille på över 30 och har varit singel i snart 2 år, har två kids. Dejtat fler än vad jag kan minnas via dejtingsiter och känner mig väldigt erfaren av detta. Men att hitta den rätta är fruktansvärt knepigt och svårt. Jag är av inställningen att hålla skrivandet kort, lära känna personen och avgöra om det finns något intressant bakom den man ser på bild. Men sen vill jag väldigt snabbt ha en dejt på en kaffe, fika, lunch eller annat lättsamt för att lära känna personen live.

    Varför slösa bort tid på något som kanske inte är vad det verkar genom att bara maila varandra och prata telefon. Bättre att ses ganska snabbt och gå vidare där ifrån, blir svårare för personen att verka vara något den inte är när man ser varandra. Alla kan verka vara precis vad som helst bakom ett tangentbord, och då menar jag verkligen vad som helst. Har krypit fram både ett och annat när man väl har träffats. Vid några tillfällen har jag rest mig upp och gått direkt. Man får höra mycket emellanåt som är helt sjukt i mina öron.

    Så ni som är lite skraja för att gå på den där första träffen med någon du mailat eller pratat med i telefon, var inte det! Antingen kommer man överrens om att träffas igen eller också säger man hej då....

  • Anonym (Humm...)

    Jag är kille och jag gör alltid första och andra dejten på någon offentlig plats så båda kan känna sig trygga. Har man väl kommit så långt som att man vill träffas en tredje gång, då anser nog jag att det kan passa att bjuda hem på någon kort fika, middag och träffas lite mer ostört. Men det är jag det, alla är olika.

  • Anonym (Humm...)
    Bellis797 skrev 2011-10-06 08:16:06 följande:

    bara hänga hos mig men blir ej övernattning då jag måste få en god nattssömn själv.


    Varningsflagga i mina ögon...
    Har du varit singel för länge och blivit för bekväm och måste ha sängen för dig själv?

    Om man inte ens kan "sova" bredvid varandra (inget sex inblandat) för att tjejen säger att hon måste sova ordentligt, då vänder jag direkt. Brukar vara nått knasigt med såna tjejer...
  • Anonym (Humm...)
    Anonym (Min tur snart?) skrev 2011-11-12 13:29:53 följande:
    Jadu... ja, det känns ju bra på det sättet att han är en superbra kille på alla sätt och vis. Antagligen en kille man "ska" ha för att få det där trygga, stabila livet, starta familj med och så vidare... Han vill allt det där och om jag väljer honom (och han mig) så skulle vi kunna satsa på det. (Jo, jag vill det också, ha allt det... men med vem?)
    Men så kommer det där men:et som alltid känns det... finns det tillräckligt med kemi mellan oss eller kommer det kunna växa fram om man umgås mer? 
    Känns det så som du nu beskriver i din text. Så var inte detta rätt kille. Du vet när du träffat jackpott utan att undra om det är rätt!!! 
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!