Inlägg från: Anonym (HP) |Visa alla inlägg
  • Anonym (HP)

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Hej tänkte dela med mig av min dejtingdag idag =) Är 25 år och bor i stockholm och träffade en 30-årig kille idag.

    I söndags blev jag medlem på Happy Pancake och förväntade mig väl inte speciellt mycket men mailboxen blev full och det verkade vara trevliga personer där. Igår mailade jag med en gullig kille hela dagen och på eftermiddagen pratade vi i telefon och det kändes jättebra. Det gick lätt att prata och vi hade liknande intressen och åsikter, sen skickade vi sms till varandra hela kvällen.

    Idag bestämde vi oss för att träffas och ta en promenad inne i stan och vi träffades inne på centralen vid den stora tavlan med tågtider. Vi kramades lite när vi hälsade och sen gick vi iväg och pratade om allt möjligt och det kändes jättebra. När vi kom till vattnet vid djurgårdskajen så la han sina armar runt mig och kramade mig bakifrån och sen började vi kyssas mitt i ösregnet =)

    Dock var det inte så kul att vara ute i regnet hela tiden så vi bestämde oss för att åka hem till honom och se en film istället (något jag egentligen inte gör på en första dejt) och han tog min hand och kramade mig hela tiden på vägen dit. Det visade sig att vi bara bor 15 minuter med pendeltåg mellan oss så det var ju kul. Han bor tillsammans med 4 kompisar och de var jättetrevliga, sen gick vi in på hans rum och la oss i sängen och tittade på "Gudfadern". Eller vi försökte titta på den men sen var det roligare att kyssas, kramas och prata istället. Stannade där i några timmar tills det blev dags att åka hem. 

    Vi bestämde oss för att ses på lördag hemma hos mig och se en film och äta middag och sen får vi väl se vad som händer =) Men det var en jättetrevlig första dejt och det känns som att det blir många fler.

  • Anonym (HP)
    ulfsas skrev 2011-09-16 01:09:08 följande:
    Grattis och lycka till {#emotions_dlg.flower}

    Tack =) Det känns bra idag också och det har blivit en del sms nu på morgonen. Det enda jag tänker lite på är väl att han egentligen inte är min typ av kille om man säger så men det känns bra så det är bara att köra på och se vad som händer.
  • Anonym (HP)
    Glädje58 skrev 2011-09-16 11:28:20 följande:
    Jag har läst att vi inte så sällan har fel uppfattning om vad som är rätt partner. Den som vi trånar efter visar sig vara helt fel och den vi bara låter passerar kan visa sig vara den rätte. Jag tycker att du gör helt rätt i att låta tiden visa om det är bra eller inte.
    Jag har också läst något sånt så jag vill ge det en chans, det är en jättefin kille. Det jag menade med att han inte riktigt var min typ är att han är rätt överviktig, skräpmatsätare och coca colamissbrukare + rökare. Men alla de sakerna är ju dock saker som kan förändras och han håller på att sluta röka vilket jag tycker är jättebra. 
  • Anonym (HP)

    Det känns lite pirrigt inför imorgon nu, vi hade en så underbar första dejt igår och har skickat sms hela dagen idag och det känns hur bra som helst. Han är faktiskt väldigt gullig och omtänksam och igår höll vi varandra i handen på promenaden och kramades och kysstes under hela resan hem till honom. 

    Blir bara lite rädd för att det är för bra för att vara sant....   

  • Anonym (HP)

    Nu börjar jag bli lite nervös för andra dejten idag, vi ska ses vid 16-17 så det är några timmar kvar. Han var på en fest igår och kom hem vid 2 på natten och skickade ett sms där det stod att han saknade mig och tycker om mig jättemycket och längtar tills vi ses idag. Måste fixa lite i lägenheten tills han ska komma, bädda rent i sängen

  • Anonym (HP)
    Anonym (ny) skrev 2011-09-17 09:25:00 följande:
    jag har haft mailkontakt med en kille några veckor, skulle setts i veckan men det blev inställt pga att jag var sjuk. Vi verkar rätt lika och han planerar för framtiden fast vi inte ens setts
    Den där kemin säger ju dock allt...det är svårt att veta hur det funkar, hur lika man än är om man inte har någon kemi...nu satsar vi på dejt nästa vecka och hoppas att kemin finns där också

    Har ni pratat något i telefon? Där brukar man ju få en rätt bra hint om ifall kemin stämmer och om man har lätt för att prata med varandra. Lycka till på din dejt nästa vecka
  • Anonym (HP)

    Min dejt igår gick bra, vi gick först på en promenad runt i mitt bostadsområde och eftersom jag jobbar som förskollärare har jag många barn som grannar vilket såklart resulterade i att vi sprang på 6 st barn med föräldrar.
    En mamma stannade jag lite och pratade med och hon sa "och det här är pojkvännen förstår jag?", då blev det lite pinsamt och vi såg på varandra och skrattade lite och sa att vi inte vet det än =)

    När vi kom hem så satte vi oss i soffan och såg på beck-filmen hämdens pris men vi hann bara till det att poliserna blev skjutna, sen hamnade vi i sängen istället och hade sex istället och det var mysigt. Sen gick vi och handlade sushi som vi åt hemma.

    Ska träffas idag igen hemma hos honom så det ska bli trevligt =)  

        

  • Anonym (HP)
    Anonym (Hopplös:)) skrev 2011-09-18 12:12:07 följande:
    Såååå mysigt!
    Jag vill också kolla en dålig film (avskyr BECK-filmerna) och hamna i säng istället

    Jo det var mysigt, måste säga att jag känner mig ovanligt avslappnad med honom, både i och utanför sängen Ska snart börja röra på mig för att åka till honom =)
  • Anonym (HP)
    Anonym (ny) skrev 2011-09-18 12:46:39 följande:
    var det er första dejt??

    Nej det var vår andra  dejt, vi träffades för  första gången i torsdags, idag är vår tredje dejt.
  • Anonym (HP)
    lillangel skrev 2011-09-18 15:13:43 följande:
    men hur fan vågar man ta hem en främmande människa då? fattar inteFörvånad

    Brukar egentligen inte göra så men det kändes så bra och naturligt med honom. Vi träffades första gången inne i stan och gick en promenad, svårt att förklara känslan men det kändes rätt bara. Idag var vi hemma hos honom och såg en film tillsammans och pratade lite med hans kompisar, tog en promenad och åt pizza och hade det väldigt  trevligt. Vi ska ses igen senare i veckan eller till helgen som kommer, beror lite på hur vi jobbar.
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!