• visma1

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Hihi behöver egentligen inte vara anonym
    <---- tjoho!

  • visma1
    Näckrosen skrev 2012-07-28 01:03:09 följande:
    Nej. Inte alls. Vi har pratat 3 timmar via msn cam, och inget sex... Men känns det lika bra på onsdag så är jag inte singel efter det...
    Vi har mailat i två veckor också. Så det blev utdraget. Hoppas att det inte är luftslott vi byggt upp, bara.
    Låter jättekul och bra! Lycka till! Jag vill inte låta hård nu men efter egna erfarenheter av dejtande på nätet så kan man få för sig att det är bättre än vad det verkligen är. Som tex killen jag träffade från den andra staden, allt verkade ju toppen när vi träffades och även när vi mailade, sedan visade det sig att han hade flera på gång. Men han var så het så han är en potentiell KK. Cool
  • visma1
    Smecker skrev 2012-07-28 09:55:12 följande:
    Fast å andra sidan har du inte ensamrätt på honom förrän det är ömsesidigt uttalat.. så egentligen är han (och du) fri att ha hur många han vill på gång. Så egentligen är det inget som säger att det INTE var toppen.
    Nej, absolut! Och det var toppen på många sätt, men just det där att man på något sätt får för sig att det ska leda till något seriöst. Nu har han och jag pratat ut och då känns det som en stor lättnad att vi båda vet var vi står.
  • visma1
    Smecker skrev 2012-07-28 10:37:24 följande:
    Om jag hade blivit imponerad nu, så hade det inneburit att jag hade haft låga tankar om dig från början, så.. nej. Men jag blir glad.
    Oj, det där tolkar jag som en komplimang! Tack

    Tänkte på det vi var inne på tidigare med att tala klarspråk och säga sanningen om var man står eller vad man tror att den man träffar vill. Killar verkar verkligen tro att tjejer inte klarar att höra sanningen, försöker linda in allt i bomull. De talar klarspråk först när jag bedyrar att jag tål det och vill höra var de står. Samma sak igår när jag träffade min vän som kärat ner sig i en kille som inte verkar så intresserad. Mitt råd var att hon skulle hålla honom kvar eftersom hon gillade honom men ändå se sig om efter andra. Hon blev nästan stött, ville att jag skulle sitta och haka upp mig på de där småsakerna han sagt, men inte visat något av i praktiken. Jag vet själv hur lätt det är att haka upp sig på någon, men har nog lärt mig att vara realist.
  • visma1

    Och visst, så kanske tjejer också är mot killar, det uttalar jag mig inte om eftersom jag inte har erfarenhet av det.

  • visma1
    Näckrosen skrev 2012-07-28 19:50:49 följande:
    Vad velig man kan vara!!! Blir arg på mig själv. I natt så kändes allt jättebra. Har tillochmed kommit fram till att hans utseende är rätt ok, som jag inte tyckte i början. Det var nog kortet i hans pres. Nu har jag sett mer och det är ok. Nu börjar jag tvivla på om vi kommer ha något intellektuellt utbyte av varann. Får helt enkelt vänta och se vad som händer på onsdag...
    Det som skrämmer mig mest är att om jag inte vill fortsätta så kommer jag nog knäcka honom mer än jag någonsin knäckt någon. Han har SÅ höga förväntningar på mig. Vet inte om jag kan leva upp till dem.
    Ja försök att sänka förväntningarna lite, kanske inte vara fullt lika på själv?

    Hur ytlig är inte jag nu då? Min senaste dejt är ju supertrevlig och snygg, dock är han bara liiite längre än mig och jag som tänder på längre män. Allt flyter på så bra så länge vi inte står bredvid eller framför varandra.
  • visma1
    Cocacola skrev 2012-07-28 22:34:55 följande:
    Haha, ett förhållande utan att vara nära varandra fysiskt. Hmm... Are you sure? Flört
    Haha, man kan ju ligga ner också
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!