• Nicke

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    Cosan skrev 2011-11-08 17:43:39 följande:
    Hehehe, Tror jag lägger ner det här med nätdejting, är nog inte riktigt min grej, hålla på att skicka massa mail utan att man får svar. Trivs ju bra själv nu och vore tråkigt om man inte lyckades bli guld munk.  
    Jag lägger nog också ner. Gör mig bäst i verkligheten tror jag. ;)
    Har testat på alla de där sidorna som nämns i trådstarten. Har träffat flest via EK faktiskt men det har varit en del ligga på första/andra"-dejtengrej. Inte riktigt det jag är ute efter.. men hey, jag gillar ju sex med. Sen är folk väldigt dåliga på att svara. Är det ett minsta fel på profilbilden så är man rökt.
  • Nicke
    Glädje58 skrev 2011-11-08 23:14:58 följande:
    Visst är många dåliga på att svara. Men, är det köttmarknad så är det...
    Javisst, inte min grej. ;)
  • Nicke
    Anonym (Sa) skrev 2011-11-08 23:28:11 följande:
    bara passus.. så tror jag helt ärligt att män med barn har betydligt lättare att hitta ny partner. Ser ut så runt omkring i min bekantskapskrets iaf. Har en privat teori om det... att det är så många tjejer som är omvårdande till sin natur: eller rättare sagt så säger kvinnorollen att det är vad en äkta kvinna ska vara...Usch.. lät så deppigt när du skrev så. Du kanske har varit singel betydligt längre än jag.
    och min privata teori säger tvärt om. Flört
  • Nicke
    Anonym (Sa) skrev 2011-11-08 23:31:36 följande:
    Att fler kvinnor med barn får "hugg"? För att männen är mer omvårdande till naturen pga av att mansrollen går ut på att vara det??   *förvirrad* Spännande... Men jag kan ha fel.. bara en teori.. lätt att få sådan, när man sitter i sin ensamhet och filosoferar för mkt.. 
    Min erfarenhet säger mig att det är mycket fler män per kvinna på dejtingsidorna helt enkelt. Större utbud liksom. ;) Sen hur män och kvinnor är till naturen, det har jag inte tänkt på.
  • Nicke
    bellis79 skrev 2011-11-11 12:44:25 följande:
    Funderar på om man ska börja koppla ihop folk, har rätt många underbara kompisar som är singlar...
    Det är nog så jag har haft bäst lycka. Vänners vänner eller liknande.. typ. :)
  • Nicke

    Jag brukar sluta att svara på såna, Sa.

    Det är vissa som tar första kontakten och sen försöker man inleda någon form av konversation och det är inte helt ovanligt att man möts av en vägg. Är man så tråkig? ;)

    Jag dejtade en tjej i slutet av förra året. Hon var tydlig med redan från början att hon inte är någon som gillar att prata.. Det märktes inte så mycket på nätet men när vi träffades så blev det många pinsamma tystnader... Själv så kryper jag ur skinnet av sånt och försöker alltid hålla igång en konversation men ibland så går det verkligen inte. I alla såna fall så har jag inte behövt att ursäkta mig, det är bara att sluta svara. Risken finns väl att man missar något guldkorn som bara är väldigt blyg men man får nog bjuda till lite själv också. ;)

    Det var bättre förr :P Nu är jag inte så gammal men när jag började hänga framför datorn så var det diverse chattar som gällde för att hitta någon och på den tiden (herregud, hur gammal är jag?) så förväntade man sig inte att folk skulle ha bild. Digitalkameror fanns knappt och det var inte alla som hade en scanner hemma. Då fick man en chans att visa det inre före det yttre i alla fall. Idag är det så utseendefixerat.. på gott och ont.

  • Nicke

    Sen det här med att uppvakta flera samtidigt. Jag brukar alltid märka direkt om det faktiskt är intressant och lägga min energi på en person. Kanske missar man någon bra då med.. men det vet man ju aldrig. En tjejkompis till mig körde så att hon dejtade en kille och la alla andra på is under tiden.. men hon hade ju kvar kontaktuppgifterna så när det sket sig med den ena så testade hon med någon annan i "kön". ;)

  • Nicke
    giftgrodan skrev 2011-11-11 21:54:56 följande:
    Hur är det "på gott"?
    För den som är ytlig? Flört

    Man köper inte grisen i säcken men å andra sidan ger man kanske inte rätt person en chans heller.
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!