• uniMog

    Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!

    You can't win... Det där är bara osäkerhet som talar! Sluta nojja. Du kommer hitta saker att oroa dig för så länge du låter dig göra det. Lita på att du faktiskt är bra.

  • uniMog
    Anonym (ny) skrev 2011-10-24 18:45:20 följande:
    kul att så många hittat partners
    Jag är dock på samma plan igen haha.

    Den här 11 år äldre killen gör mig ofantligt intresserad men jag tänker väldigt långt fram i tiden. Jag vill ju hitta någon "för alltid", inte någon att ha för tillfället och därför måste jag lägga in alla aspekter. Jag tycker det är så jävla svårt för 11 år är rätt mkt. Det är 10 år mellan mina föräldrar och nu när de är runt 55-60 så märker jag att det faktiskt är rätt stor skillnad i ålder på dem. Min mamma, som är yngst, är fortfarande pigg och alert och vill hitta på grejer, pappa är trött och somnar i soffan kl. 18 haha

    En annan grej är att jag tror att jag skulle vilja ha ett barn till vilket betyder att då skulle han säkert vara bortåt 45-47 innan vi skulle få barn o det är INTE ok enligt mig. Tycker inte man ska skaffa barn så sent...'

    Långt framåt i tiden, jag vet, men samtidigt så är jag som sagt inte bara ute efter nåt tillfälligt. JAg vill träffa någon som jag kommer dö ihop med, typ
    jag är väldigt glad att min pojkvän inte tänkte så när vi började träffas.  Jag är sju år äldre än honom och han verkar varken skrämmas av min ålder eller det faktum att han kommer tvingas bli tonårsbonuspappa om ett antal ål om han stannar hos mig. Pejgan nöjd
    Forgive me, shiny special one. I beg of you to rip out my inadequate tongue.
  • uniMog
    Anonym (e) skrev 2011-10-25 07:28:55 följande:
    Min dejt som bor 50 mil bort ville komma nästa helg igen!! det vill jag mer än gärna, men vad det kommer bli intensivt.. om han kommer på fre kväll så ska man nästan lägga sig med en gång, och göra vadå ? känner mig inte riktigt redo för sexbiten, men han sa att han kunde bo på hotell. Men det känns så taskigt och jag känner mig löjlig så han får nog bo hos mig. Men det är så skrämmande med sexet... har inte haft det på snart två år, och jag har faktiskt glömt hur man gör. Kommer bli helt tafatt!!! han sa att han kunde ligga på soffan.. yeah right det vet man hur det brukar bli med det
    Det är som att cykla. Kan vara bökigt att vänja sig vid en ny cykel men ryggmärgen vet vad som ska göras
    Forgive me, shiny special one. I beg of you to rip out my inadequate tongue.
  • uniMog
    Anonym (h) skrev 2011-10-25 08:11:14 följande:
    hur snabbt brukar ni date någon som ni har pratat med lite på nätet?
    Har provat allt från ett enda meddelande till flera veckor. För mig verkar det funka bäst att träffas ganska fort, gissningsvis inom en vecka.
    Forgive me, shiny special one. I beg of you to rip out my inadequate tongue.
  • uniMog
    Anonym (Bored) skrev 2011-10-26 10:44:15 följande:
    Och så hände det igen... Jag var på en dejt där kvinnan verkade riktigt trevlig med både integritet och stil men likt f-rbannat slutade kvällen med sex.

    Finns det verkligen ingen kvar som inte är lössläppt? Någon som inte bara söker sex utan primärt någon värd att spendera resten av sitt liv med? Jag ger snart upp...
    Ja. du måste nog vara ensam resten av ditt liv.
    Forgive me, shiny special one. I beg of you to rip out my inadequate tongue.
  • uniMog
    Anonym (hoppla) skrev 2011-10-26 11:56:53 följande:
    Jag ligger aldrig på första dejten och jag har dumpat killar för att de legat runt. Jag vill ha en man i min standard, inte en strykarkatt.
    Så kvinnor/män som haft många sexpartners är inte "riktiga kvinnor/män", det är alltså vad du säger? På vilket sätt är du då bättre än Bored? Du dissar ju de här människorna precis lika mycket. Ser ner på dem på samma sätt.
    Forgive me, shiny special one. I beg of you to rip out my inadequate tongue.
  • uniMog
    Anonym (hoppla) skrev 2011-10-26 12:02:57 följande:
    Jag bryr mig inte om vad andra gör, så länge det inte är min partner som gör så. Jag vill inte vara ihop med en som ligger runt, för jag bland annat tänder inte på en person som gör det.
    Men varför måste du då kalla dem öknamn? Om du nu inte bryr dig om det. Vilket jag tror du gör.
    Forgive me, shiny special one. I beg of you to rip out my inadequate tongue.
  • uniMog

    Jag träffade ju mitt lammkött för... Ja vi började väl prata för en månad sen ungefär. Sen dess har jag inte sett någon annan. Det är sådär löjligt rosenskimrande och allt bara funkar :)

    Vi skrev till varandra samtidigt på HP och redan efter hans första svar till mig så kände jag att det var något speciellt. Han är fullständigt fantastisk och inte alls vad jag trodde att jag ville ha :)

  • uniMog
    Anonym (ny) skrev 2011-10-26 17:09:52 följande:
    hihi kul att höra! på vilket sätt var han inte den du trodde du ville ha??

    Jag börjar fastna lite för den här 11 år äldre killen fast vi inte ens träffats....jag har nog skärmat mig lite för att jag varit rädd för åldern men nu känner jag att jag nog hellre vill ha en äldre person eftersom det känns som alla jag pratat med i min egen ålder är så jäkla omogna (visst finns det mogna killar som är yngre också men jag generaliserar nu...).

    jag känner att jag varit väldigt fokuserad på ålder, utseende och allt sånt istället för att verkligen leta efter Mr Right! jag är nog lite inne på att ha nåt att "visa upp" för mitt x när jag helt plötsligt vaknade upp och insåg att det är ju för fan inte honom som jag ska impa på! Jag vill ha någon att leva mitt liv med!! Han får tycka vad han vill, det har han inte att göra med. Jag vill ha någon som gör mig lycklig!

    Jag har nog inte riktigt vaknat upp ur min separationsbubbla förrän nu! Tragiskt men sant!
    Åldersmässigt var han aldeles för ung.
    Han har inga egna barn
    Utseendemässigt är han tvärtemot de korta seniga killar jag tittat efter. En jääättelång helt fantastiskt gosig nallebjörn ♥
    Forgive me, shiny special one. I beg of you to rip out my inadequate tongue.
  • uniMog
    Anonym (Min tur snart?) skrev 2011-10-28 14:54:35 följande:
    Dejt igen ikväll då...

    Jag tänkte lite på det här med sms... i början när vi träffats skickade vi sms till varandra ganska frekvent. Men nu känns det bara som om det är jag som skickar. Inte för att jag skickar många alls... typ ett om dagen om vi inte hörts av.
    Jag har frågat om han tycker det är jobbigt att jag skickar sms, men han säger att han älskar mina små sms och svarar alltid om jag skickar till honom. Och jag har sagt att jag också tycker om att få sms. Men ändå så får jag inga spontant längre direkt. Så nu har jag börjat fundera på att sluta skicka sms.
    Är vi verkligen så här annorlunda som killar och tjejer???
    Nä. de jag fortsatt dejta har varit lika intensiva i sitt messande som jag.
    Forgive me, shiny special one. I beg of you to rip out my inadequate tongue.
Svar på tråden Hur överleva i nätdejtingdjungeln?!