Selfish Geene skrev 2011-08-04 16:53:14 följande:
jag vill slå ett slag för "liquid smoke", lite fuskigt förståss men man slipper rökspånet och kan köra med vanliga briketter (bättre än kol när man behöver glöd länge)
Att tända grillen med sk "skorsten" är också ett hett tips, då blir köttet garanterat fritt från otäck tändvätskesmak/odör, Weber har en fin för ett par hundringar men det finns för typ 79 spänn på vanliga bensinmackar eller typ ÖoB.
Men Weber-grejjerna hålls betydligt snyggare efter ett par användningar än de billigare alternativen
Liquidsmoke är bra, men smakar tyvärr lite artficiellt mot den riktiga varan, men brist på annat så är den perfekt.
Skorstenarna är bra, även eltändarna.
Webers grejer har ju en helt annan kvalitet än det andra som finns, och håller betydligt bättre.
Så rent ekonomiskt tror jag weber är billigare i längden.