Inlägg från: She is Me |Visa alla inlägg
  • She is Me

    Septembermammorna 2011

    Här är inga tänder i sikte kryper inte och dricker inte vatten :) dricker de välling/ ersättning så räcker det långt, sen om man kör burkmat så är det massa vatten i dem, annars är frukt bra vätskekälla. Jag kokte lite päron och spädde med lite vatten och redde med maizena

  • She is Me

    Usch, sitter i sjukhussängen och tycker synd om mig själv. Är inlagd sen i söndags pga min ulcerös kolit, som inte vill bli bättre. Längtar ihjäl mig efter min familj. Nån som har nått tips om något kul el intressant att surfa på. Har fått låna en iPad här men kan inte ta hem några appar. Någon intressant blogg ni kan tipsa om? Tiden går lååångsamt. De proppar en full med cortison och antibiotika men min kropp svarar dåligt på behandlingen... Har svt play och TV4 femman och Sveriges radio appar, men brukar ju aldrig titta på tv eller lyssna på radio så jag vet inte vad jag ska titta eller lyssna på


    Google is my friend ♥
  • She is Me
    Flisan79 skrev 2012-05-30 17:13:00 följande:
    She is me: låter inge kul . Den enda blogg jag följer är www.meekatt.com



    Tack för tipset, verkar vara en underhållande blogg!
    Google is my friend ♥
  • She is Me
    Flisan79 skrev 2012-05-30 20:01:14 följande:
    Ja, jag är ingen bloggföljare i vanliga fall men igenkänningshumorn är stor och ärligt så tänker jag ganska likt henne vilket är skönt att få höra att man inte är ensam om



    Ja hon är ju klockren! Läste inlägget när hon var på gyn - skrattade så jag grät! Var precis vad jag behövde!
    Iryelle skrev 2012-05-30 21:07:42 följande:
    Usch, stackare. Följer mest bakbloggar för tillfället och det är väl inte så spännande men sajten damnyouautocorrect.com är ju rolig att läsa ett tag. Den familjelivstråden som heter Vem fan är Rasmus är också rätt rolig (om att prata i sömnen).



    Ja men tack för tipsen, den tråden har jag sett - väldigt kul!

    Är det bara torrt? Kliar det, rodnat eller lite blankt runt - då kan det vara svamp. Cortimyk kan du ju prova att smörja med isf.
    Google is my friend ♥
  • She is Me

    Ja termos med varmt vatten är kanon, brukar ta med gröt, när man inte kan värma mat. Och en flaska vatten om vattnet är för varmt.

  • She is Me

    Oj gå känns långt borta då min tös som blev 10 månader förra veckan inte kryper än. Hon sitter fint på rumpan och snurrar runt med hjälp av benen och puttar sig baklänges med händerna :) men är lika glad för det. Mina andra två har börjat krypa och ställa sig vid 8 mån men och har gått precis runt året. Men hon hoppar nog krypet skulle jag tro. Är inte särskilt orolig, mest förundrad över hur olika det kan vara :)

  • She is Me

    Grattis till plusen! Själv känner jag mig väldigt nöjd och färdig med mina tre... Mannen har alltid pratat om fyra, men änsålänge är jag inte alls sugen, men man vet ju aldrig ;)

  • She is Me

    Här är en till tandlös bebis :) hon tuggar rätt bra, nackdelen är art hon inte suger på något utan biter av stora bitar så det har varit några gånger hon satt i halsen, dock har vi inte behövt ingripa mer än att pilla ut klumpen i munnen.

  • She is Me

    Velvet visst var det så att du är hudterapeut? Lite OT men jag vet inte vem jag ska fråga. Har gått på cortison en tid och fått mycket hormonplitor i ansiktet, framförallt runt tinningarna och ner på kinderna. Har du något råd för att bli kvitt dem eller är det bara att vänta ut kroppen tills den blir normal igen, har slutat med cortisonet sen en månad tillbaka. Kanske någon annan Hr råd eller erfarenheter. Jag har aldrig haft hudbesvär innan och använder inga särskilda rengöringsmedel så jag vet inte vad jag ska göra

  • She is Me

    Velvet; jag har ingen rutin :) tvättar med tvål å vatten. Men inser att jag måste ha något annat, och jag är en pillare med, det liksom kliar dessa utslag.jag har verkligen ingen aning hur mycket jag vill lägga, vill ju ha tillbaka min hy :) kanske 1000 kr på rengöring och återfuktare men inte varje månad. Jag vet inte vad som är rimligt. Hur länge räcker produkterna?

  • She is Me

    Alla mina tre har haft gåstol båda de stora gick nästan exakt vid tolv månader. Den tredje damen har precis börjat kana på rumpan, och kommer nog inte gå vid 12 månader. Men det kommer nog det med. Allt mellan 9-18 månader är ju normalt

  • She is Me

    Långärmade bodys eller långärmade t-shirt har jag använt mycket, och fleeceställ. Regnställ på hösten, alt överdragsbyxor och jacka. Overall på vintern. Gummistövlar med raggsockar och vikingkängor på vintern.

  • She is Me

    Haft Coop reima och overaller och varit nöjd med alla. Fix och pop två delade på hösten. Hade kappahl första vintern funkade oxå bra.

  • She is Me

    Har haft Viking, gulliver och kavat kängor och de har aldrig varit blöta eller kalla om fötterna. Hade jag haft råd hade jag köpt isbjörn ytterkläder men de är för dyra.

  • She is Me

    Köpte förresten stadiums egna märke i overall till sonen i vintras, men den var kass till en 5 årig pojk, han rev sönder den på en vecka och reflexerna lossnade. Skånska vintrar är inte nådiga mot overaller. Snö sliter inte alls lika mycket på kläderna :)

  • She is Me

    Reima har en overall med Teddyfoder vid rumpan, och vattentät, perfekt till våra småttingar. Köpte en beg för 100 kr. Den var som ny. Jag tycker sällan jaglyckas fynda p tradera tycker inte det är så billigt och så tar folk helt orimliga fraktkostnader

  • She is Me

    Flisan; jag tror att du måste välja mellan amma och välling. Mina tre barn har inte börjat äta välling förrän jag slutade amma dem. Det är liksom ett självklart val att barnet väljer tutten om den finns och om den gör barnet mätt... Det är min erfarenhet, sen kan det säkert vara olika så klart.

  • She is Me

    Kul att höra att ni är sugna på fler barn. Här känner jag mig nöjd änsålänge, man vet ju inte. Jag var sugen på en fyra när jag var gravid med tredje, men nu säger jag nog nej. Jag vill vara jag och inte bara gravid och mamma nu

Svar på tråden Septembermammorna 2011