• sirisdotter

    Dagis o BVC gick bakom ryggen på oss och tvingade på oss ett möte

    Man upphör aldrig att förvånas!   Känner en kvinna,  som var matglad  som barn,  fick välling osv.   Hon var rund som liten och lider av övervikt nu.   När hon fick barn ville hon absolut inte utsätta dem för det hennes föräldrar utsatt henne för.  Från 4-årsåldern fick  barnen testa sig fram till en idrott de trivdes med.  De är slanka vackra unga kvinnor nu,  som blev duktiga i sina sporter.   Och mamman är fortfarande mullig,  som hon varit hela sitt liv.

    Ta till er hjälpen ni får,  för ert barns skull!   Skulle ni vara lika motsträviga om barnet var sen i talet och förskolan erbjöd kontakt med logoped?

  • sirisdotter
    Anonym skrev 2011-09-01 18:07:05 följande:
    Trakasserier?! Ungen väger 31 kg och är 4 år!! Det är befogat att reagera då!!
    Vore det bättre att ungen blir mobbad av kompisar -   och riskerar diabetes 2?
  • sirisdotter

    Ts lovar i tillägg i trådstarten att hon ska skriva mer  -  väntar så!

  • sirisdotter
    Anonym skrev 2011-09-04 09:29:39 följande:
    Tillstånd behövs inför varje ny kontakt...
    Ojdå.   Även om detta papper som nämns i tråden skrivits på när barnet var litet?
  • sirisdotter

    Det trodde jag knappast,  TS,  underbart!    Lycka  till alla tre!

  • sirisdotter
    hejsan01 skrev 2011-09-05 01:43:42 följande:
    Har du verkligen provat "allt"? Om du inte har provat att äta som människan gjorde från tidernas begynnelse (alltså inga pulverdieter eller viktväktarna med att räkna points etc) så tycker jag att du ska prova det innan du opererar dig, eller rättare sagt istället för att operera dig. Jag har en vän som gjorde en gastric bypass och hon fick alla möjliga komplikationer, förutom att man inte kan äta allt efter en sådan och måste äta ofta men lite. Jag har själv börjat att ta bort de flesta kolhydrater och höja andelen fet mat, jag är ingen "strikt LCHF-are" utan det åker med något finncrisp och även fika varje dag till kaffet MEN jag har trots detta gått ner ca 1 kg/vecka och då vägde jag närapå 30 kg för mkt från början efter att ha tröstätit ALLT varenda dag ett bra tag. Detta är mitt tips iallafall. Lycka till! :)
    Har också en vän,  som blev väldigt dålig -  flera år efter gastic by pass.   Tills han fick tips av annan opererad att han kanske blivit gluten-   och lactos-intolerant.   Nu äntligen är han på benen igen -  med sträng diet.
  • sirisdotter
    ForReal skrev 2011-09-05 02:59:22 följande:
    TS, en stor kram till dig! Du är en av de få som startar en tråd och som tagit till dig av svaren. Du måste vara en underbar mamma som kan se det med andra ögon. Ni kommer säkert få bra hjälp och det här kan ni såklart fixa tillsammans :) Förstår att du gråtit och känner dig ledsen, men om man kan rannsaka sig själv så som du kunnat så tycker jag att man är en riktigt vettig och fin person. Lycka till! {#emotions_dlg.flower}
    Verkligen en av de få!
  • sirisdotter
    Mary Wollstonecraft skrev 2011-09-05 14:59:27 följande:
    Hörni, kan ni inte snälla ta LCHF-debatten någon annanstans? Jag vill veta hur det går för ts, inte läsa dessa till leda upprepade argument för det ena eller andra! Please?
Svar på tråden Dagis o BVC gick bakom ryggen på oss och tvingade på oss ett möte