Svar på tråden Hur mycket arvode har ni`?
 • Anonym (Hem)
  Tis 14 jan 2014 14:02
  104275 visningar
  126 svar
  Inlägg från Anonym (Hem) Visa alla inlägg

  Hur mycket arvode har ni`?

  Anonym (inte klokt) skrev 2013-12-19 00:11:24 följande:
  Jag tycker precis som du! Mycket vettigt skrivet!

  Jag kunde inte ha skrivit det bättre själv!  Är det verkligen vettigt skrivet?

  Jag har aldrig SETT någon bli mördad. Därför tycker jag det är helt galet att någon döms för mord. Maktmissbruk från åklagare och domstolar, eller?

  Jag har suttit på akuten med barn till föräldrar som enligt de själva är de bästa för barnet. Skallfraktur, brutna revben är bara några exempel. Mamman ligger samtidigt inne med överdos! Pappan i fängelse.

  Veckan efter så låter hon som er här i tråden, gormar om maktmissbruk och får folk, lärare i skolan och andra med sig. Vi och soc har stulit hennes barn. Vi har ju ingen möjlighet att säga emot eller förklara vad mamman gjort på grund av sekretessen... Men folk förstod sen när hon också hamnade i fängelse. Då friades vi och soc från misstankarna om kidnappning av folket runtomkring.

  Vi är ett erfaret jourhem och ger massor av tid trygghet och kärlek till dessa barn, jag har sett felaktiga omhändertagningar men de har fått komma hem efter några dagar då handläggarna lagt ned undersökningen. Det har även hänt att barn som precis fått komma hem får så mycket stryk för att de tjalat att de hnat på sjukhus. Där vi sen fått hämta dem. Jag har jättemånga exempel jag kanske delger senare men kontentan är... Soc gör så gott det kan. Men det kan ske misstag...
 • Anonym (Hem)
  Ons 15 jan 2014 09:57

  Ursäkta min frustration, men dessa som tror sig veta hur dåliga människor vi är som öppnar våra dörrar för barn med behov, gör mig riktigt irriterad! Jag förstår hur de grundar sina tankar. De pratar med föräldrar som sitter och gråter. Föräldrarna berättar sin historia och ingen kan eller får säga emot dem. Famhem soc och sjukvård/bup som ser de djupa skadorna dessa små liv har kan inte försvara sitt agerande utan att bryta sekretessen. Det är då inte konstigt att det blir en sådan demonisering. Det blir fel ibland. Tyvärr. Men det blir många hundra gånger mer rätt.

Svar på tråden Hur mycket arvode har ni`?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...