Svar på tråden Hur mycket arvode har ni`?
 • Lör 12 jan 2019 18:08
  104295 visningar
  126 svar
  Inlägg från 1234568 Visa alla inlägg

  Hur mycket arvode har ni`?

  Anonym skrev 2011-09-08 10:42:35 följande:
  Jag är också ett kontrakterat jourhem och kravet jag har är att jag måste vara hemma på heltid, får alltså inte ha annat jobb som krockar med jourhems avtalet
  Jag har en arvodes del som är stående oavsett placerinng eller ej på 27.000/månad, det gäller för 2 platser ( 2 rum ), den delen ska det skattas på och sen får jag varje gång det placeras ett barn en omkostnadsdel beroende på vilken ålder barnet har.
  Betalar inga månadskort från dessa pengar, betalar inga ev tränings avgifter eller andra avgifter såsom dagis och annat  av dessa pengar och får betald mil ersättning.
  Många barn som kommer har ingen grundutrustning alls, har haft många barn som kommer i dom kläderna dom har på sig och äger inget annat. i dom lägena så bidrar Soc med ca 4300 kr / barn till inköp av det barnet behöver!
  Sjuka summor för att ta hand om 2 barn som går på dagis/skola. Det är inte rimligt att man ska tjäna dessa summor på att ta hand om 2 barn! Och inte heller betala något mer än mat och husrum för dem. Dom flesta människor i samhället har en lön på 27000 som dom försörjer sin familj med.  Du kan både gå på ett jobb och å detta som "extra knäck". Sanslöst!
Svar på tråden Hur mycket arvode har ni`?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...