• Copyjulia

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Åhh vilken toppentråd!

    Är på BIM + 4 dag och får ett väldigt svagt plus. Det är rosa (även om det är svårt att se på bilden) och kommer upp precis inom testtiden och strecket syns i all belysning. PÅ BIM fick jag ett otroligt svagt streck. Det var så svagt att jag fick vinkla det och hålla upp framför ljus för att se. Så det är starkare nu men ändå väldigt svagt för att vara BIM + 4 väl? (Vet exakt när jag hade BIM eftersom jag gjort IVF.)  Någon med erfarenhet? Min syrra fick så här svagt när hon fick missfall så jag är orolig. 


  • Copyjulia
    Envira skrev 2011-09-15 21:01:13 följande:
    det är ju ett tydligt plus :)
    Åhhh vad glad jag blir att du tror det! Men ska det inte vara starkare så här många dagar efter BIM? Kanske ett tidigt missfall på g? (superpessimist efter 5 års försök utan ett enda plus, en misslyckad insemination och 3 misslyckade IVF:er...)
  • Copyjulia
    Skrutt 83 skrev 2011-09-15 23:23:52 följande:
    Copyjulia: ser ett tydligt plus! Alla är olika känsliga för hcg så tror inte du behöver vara orolig, det viktigaste är att testerna ökar i styrka. Håller tummarna!

    Slemtorsk: Fy vad ledsen jag blir för din skull.. :( men ge inte upp hoppet ännu, du var ju många dagar innan bim. Håller tummarna!

    Envira: jag ser tyvärr ingenting på bilden :( men håller tummarna att det snart är ett fint plus!

    FlakeZ: Hej!! Tack ja jag hoppas.. 5 försöket nu med mf i augusti, var osäker på om Äl var överhuvudtaget denna mån.. Men testet från testlagret blev inte sådär förens 30 min efter tiden gått ut, :( är från igår på Äl+8. Kom ditt inom tiden så tidigt? När blev det ett tydligt steck? idag ser jag bara svaga mkt tveksamma skuggor och de har inte blivit lika tydliga efter tiden som detta blev. Men tog ett Äl test nu ikväll som visade i stort sätt lika starka streck och strecket på cb syntes fortfarande, togs imorse. Men har fått spökstreck på dem tidigare så det vågar jag inte lita på... Men hoppas Äl-testet indikerar att det är något på g.. Annars är det kanske en sen Äl efter mf men har inga symtom på att det skulle vara Äl nu.. Hoppas så men vill inte bli besviken.
    Det är det jag är orolig för. Alla verkar ha så fina stegringar var tredje dag men mitt ökar  inte mycket i  styrka... 
  • Copyjulia
    mumama skrev 2011-09-16 10:18:33 följande:
    mitt var inte mkt starkare när jag testade på BIM, och då väntade jag ändå tvillingar! 

    Så GRATTIS! 
    Tack! Testade du med Testlagrets? De ska ju vara superkänsliga. 
  • Copyjulia
    Söte79 skrev 2011-09-16 14:34:51 följande:
    Hej tjejer! Tänkte sticka in en fråga till er. Jag är 5 dagar sen med mensen och får inget plus på stickan... Jag har gjort många IVF och FET detta året och nu senast var det FET... Det konstiga är att jag alltid fått blödningen exakt på testdagen eller någon dag före.. Men inte denna gången. Är det någon som har varit med eller känner någon som fått VÄLDIGT sena plus? Jag har egentligen gett upp hoppet men är nyfiken.. Tack på förhand!!
    Jag har också gjort ett FET nyss. Gav helt upp hoppet när jag fick ett så svagt plus att det nästan lika gärna kunnat vara inbillning på BIM. På BIM + 4 blev det aningens starkare och idag på BIM +5 syns det ganska tydligt, fast fortfarande svagt. Kanske inte VÄLDIGT sent plus, men tycker ändå att det är rätt sent med tanke på att jag testar med Testlagrets tester som ska vara superkänsliga.
  • Copyjulia

    Är det här ett tecken på missfall? Testet jag tog  i dag var något svagare än igår. Har dessutom mensvärk och pyttelite bruna flytningar. Har gjort IVF och skulle normalt fått mens igår. 


  • Copyjulia

    Mina tester har legat på samma nivå i flera dagar nu. Någon som varit med om samma? Det måste väl vara ett tecken på att något är fel? 


  • Copyjulia
    HelenFr skrev 2012-02-23 12:23:32 följande:
    Jag hade extremt höga HCG-nivåer när jag fick mitt X och fick superstarka plus, så det kan nog vara olika från person till person...
    Jag har haft ett x tidigare och har hört att risken ökar om man haft det tidigare. Testerna jag tog då påminner om dessa i början men sen började de hoppa hej vilt - ena dagen starkt andra svagt. Tydligen vanligt vid x. Det är för tidigt att se ngt på ultraljud nu så det är inte mkt att göra. Hoppas nästan att det ska bli helt negativt.
  • Copyjulia
    Trissönskan skrev 2012-02-23 12:49:10 följande:
    Tyvärr är det ju så. Efter mitt X valde vi att gå vidare med IVF för att minska risken för ett nytt X. Jag hade gjort två kejsarsnitt innan också så risken bedömdes så pass hög.

    Du borde kunna kolla hormonnivåerna med blodprov nu.  
    Oj, till mig sa de att 
    Trissönskan skrev 2012-02-23 12:49:10 följande:
    Tyvärr är det ju så. Efter mitt X valde vi att gå vidare med IVF för att minska risken för ett nytt X. Jag hade gjort två kejsarsnitt innan också så risken bedömdes så pass hög.

    Du borde kunna kolla hormonnivåerna med blodprov nu.  
    De gör inte det på min klinik utan gör ett UL i v 7.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester