• Niicesara

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hoppar in här...
    Jag gjorde ett gravtest vid halv 3 idag. Efter 5 minuter var det fortfarande negativt och bara för skojs skull så kollade jag det igen nu.
    Nu ser jag ett svagt streck. Typ grått. Då är det negativt va?
    Jag hade "mens" för 2 veckor sedan. Blödde ytterst lite i knappt 2 dagar och tredje dagen var det bara bruna flytningar. Jag hade positivt på ÄL testen för ca 4 veckor sedan så mensen kom ju som den skulle.
    Men vad tror ni? Kan jag vara gravid?
    Symptom jag har är lätt ömma bröst sedan 1 månad tillbaka, lite molvärk, trött som tusan och idag var jag nära på att svimma trots att jag var helt stilla.

  • Niicesara

    Hoppar in här. Kan tyvärr inte lägga in en bild för min mobil har så dålig kamera.
    Gjorde gravtest för 45 minuter sen och jag kollade det för ca 15 minuter sedan. Då var där ett ljust rosa streck. Väldigt, väldigt svagt men tom min sambo såg det. Kan se det även om det är lite mörkt i rummet. Vi har försökt bli gravida i 4 år och under dessa 4 åren så har jag aldrig fått ett spökstreck ens!
    Har gjort typ 100 test genom åren.
    Vad tror ni? Ska jag göra ett imorgon bitti igen med morgonurin? Om det blir ett svagt streck då - är jag då gravid?
    Mår illa varje morgon men kräker inte, mensen är snart 3 veckor sen.. Har iofs inte regelbunden mens men kan det verkligen vara så att jag äntligen bär på ett litet mirakel? :D
    Ska försöka ta en bild och ladda upp.

    Åhh, är helt chockad... Vet inte om jag vågar tro på det efter så lång väntan...

  • Niicesara

    Gjorde ett nytt test i morse - Gjorde RFSU både igår och idag- och det var negativt. Tyckte bara att jag såg en svag skugga efter mycket tittande.
    Har kollat mer på de från igår och det är absolut ett svagt positivt test för strecket är som kontrollstrecket fast detta är ljusrosa. Man ser det tydligt om man håller det mot ljuset.

    Är jag inte gravid? Morgonurin borde väl vara säkrare än på kvällen? Eller kan jag vara gravid bara det att HCG går lite upp och ner i början?

    Hoppas bara att jag inte varit gravid med fått ett tidigt missfall. :(

    Vad tror ni?

  • Niicesara

    Kan tillägga att jag fick ett positivt test för någon vecka sedan, men resten var minus. Har inte haft mens sedan i oktober. Vågar jag hoppas på att det verkligen är ett plus denna gången?

  • Niicesara

    Alltså jag vet inte om jag vågar hoppas för mycket. Har ett test kvar så jag får snällt vänta till imorgon. Kommer inte kunna sova kan jag tala om. ;)

  • Niicesara

    LindaMagnusson nu håller vi tummar och tår att detta är vår tur. Att vi äntligen ska få bli mammor. Kan man önska sig en bättre start på året? :D

  • Niicesara

    Ingen bebis här. :(

    Gjorde ett test typ 3 inatt för jag var så kissnödig då och det är helt blankt och negativt.

    Suck! Andra gången på en månad som det blir så.
    Testet igår såg ju verkligen positivt ut. Jag fattar absolut ingenting.
    Är RFSU:s test så dåliga? Ger dom alltid spökstreck så? Har testat med dom en miljon gånger innan men då har det inte ens blivit ett spökstreck, varför blir det så nu?

  • Niicesara

    Testade med samma test som igår. :(
    Drack nästan ingenting igårkväll heller. Vet inte om jag ska köpa fler test idag. CB digital plus dom vanliga. Bara för o se vad dom visar.
    Det är ju så himla konstigt om dom visar så himla fel... Kan ju hoppas att det var fel på testet jag tog inatt och inte det igår. ;)

  • Niicesara

    Är det någon som vet om det är vanligt att få positivt på ÄL test direkt efter mensen? Fick mens i torsdags och både igår och idag så var ÄL testen positiva... Började med Pergotime igår, kan det påverka testen?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester