• Marie-anne

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    hej förlåt men ska ej CB visa ett plustecken i ena rutan? jag har gjort två test och strecken är jättesvaga och det ena kom inte efter fem minuter men efter ca tio så jag är inte alls säker, men jag håller tummarna för er. och mitt aco preg test ska visa två streck annars är man ej gravid och det testet som skrutt visar ska oxå vara två då jag själv haft ett sådant och det visade negativt samma dag som jag fått ett streck på ett annat, förlåt jag låter moraltant

  • Marie-anne

    oj förlåt såg ej att det var två streck! förlåt en gång till jag såg bara det starka blåa inte det ovanpå sorry=(

  • Marie-anne

    hej sagasmamma, hm vad konstigt att det blev ett svagt streck när du äter p-piller, förlåt jag frågar, men har du varit sjuk eller glömt dom någongång? då kan man bli med barn tex om man har förkylning eller magsjuka eller så, kram!

  • Marie-anne

    hej slemtorsk, om tiden hade gått ut, ska man enligt instruktionen ej lita på testet, men förlåt jag lät negativ men alla har sagt till mej att inte lita på test som är över 30min gammalt, men om det däremot kommer ett streck  inom 30min då är man gravid! förlåt att jag låter kritisk inte min mening alls, men jag håller tummar o tår för dej!

  • Marie-anne

    hej jenny! förlåt att jag lät negativ, men jag vet hur lätt det är att glo sej blind på ett test, jag har gjort likadant och jag har två test med megasvaga streck som man knappt ser med förstoringsglas och dom har kommit inom 30min! kram

  • Marie-anne

    hej jenny! jo det ser alltid bättre ut live om man säger, fast jag visat mamma tror hon jag hittar på men man kan väl ej lura ett test va?=)

  • Marie-anne

    hej någon mer som använt ACO PREG test? jag har gjort två och fått jättesvagt test, såg nått liknade test här, hur såg ditt ut i verkligheten?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester