• MissMollis

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej på er!
    Har följt tråden tycker den är helt strålande o det är ju så sjukt spännande med allas tester Skrattande Grattis alla plussare btw!

    Hoppas det är ok jag snor åt mig lite uppmärksamhet nu för en fråga o inte ett test att analysera (som tråden är till för)..

    Men ni som hänger här verkar ju ha lite koll lixom :P Det jag ville fråga om är det här med ägglossningstest, för jag började med äl-test förra cykeln och tycker de är lite svåra att förstå.
    Jag hade en stegring tyckte ja runt dag 14/15 sen kom mensen dag 29 och så långt allt väl. Men jag har testat dessa älstickor lite till o från för o se hur de ser ut när man inte har äl. Under mensen och även precis efter (alltså nu:)) får jag positiva utslag, inte jättestarka men iaf vad jag tycker är lika starkt som kontrollstrecket. Är det så här det ska vara? När sjunker nivåerna igen så att jag kan se att det blir en ny stegring om 2 veckor?? blir lite orolig för vill för allt i världen inte missa äl fniss :P

    Ska favorita tråden o ursäktar mig igen för att jag inte håller mig till ämnet :)

  • MissMollis
    Skrutt 83 skrev 2011-10-10 09:05:05 följande:
    MissMollis: Självklart får du fråga!! Vissa får ju som positiva äl-test precis innan och under mensen, så är det något sådant de reagerat på så bör de vara svagare nån dag efter mensen är slut. Var mensen som vanligt? Det är nämligen många som får positivt äl-test i samband med graviditet, har du tagit något graviditetstest?

    Tack Glad

    Då känns det lite bättre, hann bli orolig att det är ngt som inte stämmer typ.. Och tja mensen var väl som vanligt bara 2 dgr dock men tror inte jag e gravid för alla pre-menssymtom försvann direkt när det börja blöda som ömma bröst etc.

    Men jag ska kolla att det sjunkit om ngr dar igen. Hoppas jag behöver lite hjälp med testanalyser senare oxå, har beställt storpack äl+gravtester :P
  • MissMollis
    LillaPluppen skrev 2011-10-10 09:49:34 följande:
    Jag har oxå börjat med ÄL test nu och ja det ger "positivt" utslag för mig nu oxå när jag har mens. Det är mycket hormoner o progesteron i kroppen då har jag läst och sen sjunker det för att öka drastiskt runt ÄL igen.

    Så igentligen är det bara värt att testa tidigast några dagar innan beräknad ÄL till det sen har Ökat och minskat tydligt

    hittade nåt diagram innan men det hittade jag inte nu igen=)

    Ok tackar! Det är verkligen en hel vetenskap att lära sig hur kroppen funkar men ganska ballt oxå :)
  • MissMollis

    Hörrni bruttor, är det någon av er som är vana användare av billiga-testers stickor (wondfo)? Känner på mig att de kommer ge mig mkt myror i huvudet, el va man säger.. :P

    Jag fick hem ett stort härligt paket igår fr dem med ältest o gravtest. Eftersom jag e helt körd i huvet testa ja ett gravtest i morse, fast ja hade mensen i helgen hahaha.. Så det som stör mig är att de verkar ge streck efter utgången tid. Ja höll bara koll de första typ 3 min men stickan va som förväntat as-blankt. Sen hamna testet i bakfickan, ja gjorde en macka odyl o ca 10-15 min senare tog ja upp testet ur fickan o va fan lixom, brett rosa streck.. Jag blir så trött de kan väl fortsätta vara blanka om de e neg. Jag kommer ju testa sönder mig nu.. gaahhhh....

  • MissMollis
    slemtorsk i din bralla skrev 2011-10-11 15:35:14 följande:
    japp.. efter utgången tid kan det bli streck där.....men det KAN ju vara så att du är gravid och har haft en blödning bara??!!!!

    Men om inget syntes under tiden så är det troligtvis bara så att det samlats färgrester där..

    Men shit alltså.. haha oki.. Men det ser verkligen inte ut som färgrester men det känns föga troligt ja skulle va gravid iofs ;)

    Jag tog en bild när jag upptäckte strecket och försöker lägga upp den lite senare när ja kommit hem fr work, så får du jättegärna säga om det ser ut som ett sånt som brukar komma efter tiden gått ut.. :)
  • MissMollis
    FruGrön skrev 2011-10-11 15:52:45 följande:
    Jag har använt de testerna. Gjorde testet och trodde att strecket skulle komma direkt om det var positivt precis som kontrollstrecket, men inte. Efter ca.5 minuter fanns där dock ett tydligt rosa streck. Dagen efter gjorde jag ett nytt och det var samma sak igen. Det tog några minuter innan strecket syntes. 
    Men var du gravid då?
  • MissMollis

    Det rasslar verkligen fort i den här tråden, mkt o läsa ikapp :) Får säga grattis till plussarna oxå!!  :D

    Jag tänkte ge mig på konsstycket o ladda upp bilder här för o visa ett svagt streck som kom efter utgången tid fr ett test i morse. Det första är precis när ja upptäckte strecket o det andra är många timmar efter när det torkat. Så frågan e väl eg e det så här wondfotesten brukar se ut efter tiden gått ut? Kan ju vara bra o ha lite koll för har köpt upp en hel arsenal av dessa hahah.. ;P

          


     
  • MissMollis
    Stinis83 skrev 2011-10-11 19:01:40 följande:
    MissMollis, hur långt efter utgångna tiden kom strecket? Jag tycker det ser positivt ut jag ;)

    Men oj detta e ju helt knas, men den första bilden är tagen ca 10-15 min efter den doppats s.a.s. Men grejen är att jag haft mens nu i helgen iofs va den bara 2 dgr vilket va lite konstigt men känner mig inte d minsta gravid. Testade bara för att ja e knäpp! :P

    Men shit nu får ja väl kolla i morron oxå antar ja :)

    Tack ni som tittat förresten alla verkar så sjukt söta här o ger glada tillrop osv..    
  • MissMollis

    Kollade de som slängt upp svaga pluss igårkväll o både på Slemtorsk o Lilaemma syns ju strecken. Jag har aldrig kunnat fota ett spökstreck på Testlagrets då e det bara den berömda skuggan i en speciell vinkel som synts!! När jag tidigare har fått svaga pluss med dem (vilket inte blev starkare pga mf menmen) har jag märkt att de riktiga plussen syns tydligt vid genomlysning även efter de torkat o de som bara varit hjärnspökestreck ;) har inte alls synts vid genomlysning.

    TevoLantsz:grattis!!!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester