• Squeezy

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester


    Inbillar mig säkert. Men tycker mig se ett svaaagt streck. Men å andra sidan så ser jag ju streck i sömnen snart. Hjälp mig experter, analysera på!
  • Squeezy

    Dagens... Understa är oredigerat. Fullt utslag på äl-test idag. Dock borde strecken vara starkare då väl? Känns mest som att det är något skumt som får det att ge utslag. Har EJ lagt testet bredvid ett äl-test.
    Plussade tidigt med dottern, bim -5 har jag för mig. Har inte full koll på min bim nu. Men senaste mens var
    26:e september. Äl för ca 1½ vecka sedan.



  • Squeezy
    finskaflikkan skrev 2011-10-28 09:55:53 följande:
    Ser svagt svagt positivt ut!
    Åh jag önskar verkligen att det är så! Är väl införstådd med att det inte alls behöver vara så dock. :P Men hoppas, hoppas!
  • Squeezy
    Skrutt 83 skrev 2011-10-28 11:06:24 följande:
    Ser absolut något, håller tummarna! Påminner lite om mitt från imorse..
    Lägg upp det då!
  • Squeezy
    Skrutt 83 skrev 2011-10-28 11:35:54 följande:

    Behöver era ögon tjejer.. Symtomen håller i sig men inget tydligt plus i sikte.. Hade fulltutslag på äl-test från lör kväll till tis så baserat på att ägget släppte mån är jag på äl+11 men om det släppte först tors så är jag bara på äl+8... Imorse såg testlagret ut såhär:



    Ökad kontrast:


    Tog även ett cb, inget syntes direkt, väntade inte ens 10 min utan la bort det, ca 45-60 min senare såg det ut såhär:




    Har jag blivit helt inbillningssjuk eller finns det något där.. Vet att man inte ska räkna cb efter som det var efter tiden men ändå lever lite hopp... Ser ju NÅT på testlagret men vad...Någon som är bättre på att trixa får gärna göra det med orginalen.


    Jo något supersvagt syns där. på cb är dte ju ganska tydligt även om det är ogiltigt. Men man ser något suuupersvagt på ditt oredigerade ifrån testlagret oxå. Ja lika mina...
  • Squeezy
    HelenFr skrev 2011-10-28 12:01:13 följande:


    Jag tycker verkligen att där är ett svagt streck på testlagrets...Och med lite trix så syns det tydigt tycker jag..
    Håller med. Kan du inte trixa med mitt oxå? Vill se lite vilken färg det är...
  • Squeezy


    Det översta tog jag nu precis. Det översta äl-testet likaså. (Inte tillsammans men i samma urin) det understa äl-testet ifrån imorse.
  • Squeezy
    Stella 78 skrev 2011-10-28 12:49:49 följande:
    Höststjärna, tycker det syns bra på dina på de fixade bilderna! Håller tummarna för att det håller i sig! Hur långt efter ÄL är du?
    Hade äl 16-18 ungefär. Jag hoppas verkligen att det stämmer denna gången. Skulle vara den ultimata lyckan! Tog 18 månader att få till dottern. Så hoppas att jag slipper lika lång väntan denna gång. Dock plussade jag på bim -5 med dottern. Och då låg mina cykler på 32 dagar. Nu är det lite oregelbundet. Men borde vara bim i dagarna med tanke på min äl. Mens den 26:e september sist... Så vågar inte hoppas allt för mycket.
  • Squeezy
    Skrutt 83 skrev 2011-10-28 12:38:55 följande:
    Höststjärna, jag tycker det är rosa! Shit vad lika våra är =) Helene: Syns mitt inverterat också? Hur gör du när du redigerar?
    Håller med dig! Ditt var lite tydligare dock. :) Men visst är det rosa på mitt med! Åh, håller tummarna.
  • Squeezy
    Skrutt 83 skrev 2011-10-28 13:56:19 följande:
    Höststjärna: va lustigt för jag tyckte ditt var tydligare! Mitt syntes inte längre när det höll på att torka. Syntes ditt när det torkat? På din sista bild nu är det absolut positivt!! Mkt starkare sedan imorse bara ju! Stort grattis! Ska också ta ett när jag kommer hem men räknar dock med minus :(
    Ja det syntes när det hade torkat också. Tyvärr ligger det i soporna, annars kunde jag tagit en bild. Det var ju dock inte starkt när det torkat. Men det är ju inom 30 minuter som gäller. Så oavsett om det inte syns när det torkat så kan det ju absolut vara positivt!

    Men i mitt galleri bland forumbilder borde det ligga en bild på ett test ifrån igår som hade torkat. Där kan man se. Dock syntes det inte lika tydligt idag på det torkade som på det igår.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester