• Jess86

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester


    Mitt första plus på BIM-4. Sonen är nu drygt 8 månader :)
  • Jess86
    Langtarmassa skrev 2011-10-15 22:25:33 följande:
    Fick ett svagt plus för några timmar sen, var tvungen att springa iväg till en kompis och fråga om jag inbillade mig.. Men hon sa att jag inte gjorde det  :O

    Jag börjar dock tro att jag inbillar mig, för när jag tar kort på det så syns bara ena strecket av plustecknet...


    Du MÅSTE vara gravid, grattis!
     
  • Jess86

    Första gången jag skriver i tråden! Men ja är på ÄL+9 imorrn, tror ni att det är någon ide att testa? Eller kan det bara visa negativt då oavsett?

  • Jess86

    Jag har en lång luteralfas så det spelar ingen roll egentligen :) Det som spelar roll är att jag hade ÄL för 9 dagar sen :) Hade jag haft en 28-dagars normalcykel så skulle man kunna säga BIM-5.

  • Jess86

    Hej igen tjejer! Tog ju ett test i morse som var negativt men jag tyckte mig se en skugga & ju mer jag kollar på det testo mer övertygad blir jag om att den jädra skuggan faktiskt finns där! Jag blir tokig snart! Har symptom som ilningar i livmodern & illamående som kommer & går. Fan, jag kanske skulle testa redan imorgon i alla fall... ;)

  • Jess86

    Jahopp tjejer, har tagit ett till test och det blev en svaaaag skugga och sen när det torkat så är det ett tunnt knallblått streck. Kan det bli så utan att man är gravid? Fan, ska ta ett till test imorgon bitti för att vara säker men det verkar nästan som att det blir loka för min del på julbordet imorgon!

  • Jess86

    Testade nu ikväll med ett digitalt som sa inte gravid :( Är det kört nu då? Är på ÄL+11 eller BIM-3.

  • Jess86

    Ska ta ett vanligt CB imorrn bitti, känner mig verkligen gravid ju! Ilningar i livmodern och det sticker liksom till i livmodertappen känns det som till och från, så hade jag när jag väntade sonen också! Spänningen är olidlig, återkommer imorrn :)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester