• Zelmilainen

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    sassa87: bilden är för liten för att jag ska kunna se nåt...


    nehepp...
  • Zelmilainen
    sassa87 skrev 2012-01-03 00:30:10 följande:
    hur gör man den större
    den brukar bli större då man lägger in den här. ja vet ej hur man ändrar...
    nehepp...
  • Zelmilainen
    Gummsan skrev 2012-01-03 14:29:53 följande:
    Vilken dag i cykeln brukar era Ältest visa pos?
    perioden mellan mens och äl kan variera kraftigt och är väldigt individuellt. me fasen mellan äl och mens (lutealfasen) är i princip alltid densamma och vanligast är 14 dagar (men kan vara lite olika från person till person).

    men då ja va igång förra svängen visade ältest pos ca dag 12-13. men nu tror ja det kommer göra det redan på dag 8-9, detta då min cykel numera bara är på 23-25 dgr ist för 28 som innan... 
    nehepp...
  • Zelmilainen
    Helenmedh skrev 2012-01-03 19:39:35 följande:
    Måste bara få fråga er.. Någon som har ätit Apiforce, Efamol, Glandin 25, eller rosenrot? Eller nåt annat som ska öka chansen att bli gravid?
    enligt insatta läkare jag pratat med hjälper ej något av detta, men självklart gör alla som de vill iaf. däremot är det bra att inför försök och under första 3 månaderna av en graviditet att äta folsyra samt att undvika tabletter med ibuprofen (då de ev kan försämra äggets förmåga att fästa). 
    nehepp...
  • Zelmilainen
    Knasten83 skrev 2012-01-03 23:51:16 följande:
    Den här sidan visar med bilder hur flytningarna ser ut under hela cykeln, lite äckligt men ändå bra att det finns bilder, svårt att förklara ibland med ord!

    se.babycenter.com/photo_galleries/what-cervic.../
    om man ska ha koll på äl, när den är, för att veta när man ska testa med stickor osv e d ej så svårt att beskriva...
    nehepp...
  • Zelmilainen
    Liten Léonie skrev 2012-01-04 12:17:56 följande:
    Får jag lite hjälp här när vi ändå pratar om ÄL?

    Låt säga att man får starkare utslag på ÄL stickor 11/12  sen får man starkare teststreck än kontrollstreck först den 12/12 fast man redan den 11/12 hade "rå äggvita" som flytningar. Den 12/12 på kvällen är det svagare på vanlig ÄL sticka.
    Sen kom det "glad gubbe" på CB testet på morgonen den 13e och ingen nglad gubbe på kvällen den 13 vilket betyder att stegringen passerat men NÄR skedde ÄL? 

    Jag har  tidigare tänkt att efter "glad gubbe" är det 24-48h tills ägget släpper men eftersom jag hade äl sekret redan den 11/12 så kanske det hade varit glad gubbe redan då. (Testade inte med det digitala förrän 13 så jag kan ju ha missat glad gubbe både 11/12 och 12/12

    Alltså:

    11e nästan fullt utslag på ÄL sticka och ÄL sekret, mycket
    12e inte fullt utslag på ÄL sticka men nästan lika start som kontrollstrecket (hade inget CB digital hemma)
    13e fullt utslag på CB digital med glad gubbe vid 10 tiden på förmiddagen (ej glad gubbe på kvällen när jag testade kl 18 typ)

    Vad tror ni, när skedde ÄL?  {#emotions_dlg.flower}
    sekretet bör va genomskinligt och bilda trådar mellan fingrarna... ja skulle räkna 13 förm som då testet gällde (de gäller ej förrän teststrecket e starkare än kontrollstrecket)...
    nehepp...
  • Zelmilainen
    Alyssa skrev 2012-01-04 11:08:32 följande:
    Tyvärr är det så att läkare inte får ge råd ang läkemedel som det inte finns någon vetenskaplig forskning bakom så även om de fungerade så skulle han inte kunna säga det. När det gäller naturläkemedel så får man helt enkelt gå på hur länge det funnits och vilka rapporter som finns på läkemedlet om hur det fungerat för andra.

    Oftast så tror inte många läkare på det här med naturläkemedel heller utan tycker att det är humbug! Så man ska inte alltid lita på vad läkare säger ang naturläkemedel.
    det är vetenskaplig forskning bakom, ja har bara ej kvar länken, så det kommer ej från ingenstans... det finns forskningsrapporter på just detta.
    nehepp...
  • Zelmilainen
    sweasmamma skrev 2012-01-04 12:32:01 följande:
    alltså tjejer.... är det NÅN som har erfarenhet av potenshöjande till era män . min man blir lite pressad av allt som sker och känner press...såklart så vi tänkte vi skulle prova! Vad ska man köpa och var??
    om det är själva sexet som blir en press, funkar det inte om han gör det han ska i ett mått, sen får du spruta in det med medicinspruta? dvs en insem... en del gör så vet ja då det ej funkar riktigt me vanliga sexet...
    nehepp...
  • Zelmilainen
    sweasmamma skrev 2012-01-04 12:35:59 följande:
    men jag har fått info om det är en mkt lite chans när man gör så ...
    chansen är inte mindre för det. så får i princip alla homopar göra. ja har gjort så och blivit gravid (att det sen slutade me mf har ej me själva sätte ja gjorde det på att göra). inboxa mig så kan ja förklara mer.
    nehepp...
  • Zelmilainen
    sweasmamma skrev 2012-01-04 13:20:06 följande:
    jag har bara använt äl test EN gång .. neg i 2 dagar ,positivt kl 10 och 15 och neg kl 21, fortsatte testa ett par dagar och det va neg ...
    lh hormonet produceras bara i skvättar under dygnet. viktigt att ej testa för ofta, ha hållt sig länge innan man kissar osv....
    nehepp...
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester