• Shandi

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Åh, skriver här bara för att jag inte vet vart jag ska skriva....
    Blir så glad då jag ser alla som testar pos! :D Hoppas det är min tur nu snart.

    Hoppas någon kan svara på mina frågor!! Är så himla fundersam och orolig.

    Precis 7 dagar efter äl torkade jag mig och det kom blod på pappret, kanske som en femmas storlek? Det var ganska rosa, eller ja, såg rätt färskt ut eller vad man ska säga! Kräks

    Min mens ska komma den 20, om fyra dagar alltså och alla pmsbesvär har kommit, dock starkare. Haft molvärk i magen sedan äl och brösten är som ballonger. Det brukar dom dock alltid vara, men i övrigt är jag itne allss om vid pms, humöret är bättre än någonsin (brukar alltid bli deprimerad), känner mig tung och svullen, värker även i ryggslutet. Testerna jag tagit har dock visat neg.  MEn det kanske är för tidigt?

    Vad kan det ha varit för blödning annars om det inte vad nid? Har aldrig haft mellanblödningar utan alltid varit väldigt punktlig. Vi hade inte haft sex innan eller något sånt, så det enda det SKULLE kunna vara var ju nidblödning?!? Åååh blir så förvirrad. Hoppas verkligen på ett plus snart, men nu börjar jag tappa hoppet totalt :(

  • Shandi

    Verkar ju inte vara någon idé att man skrev här i huvud taget, det fokuseras ju bara på att småtjafsas. Synd på nåt som såg ut att kunna vara rätt givande :)

  • Shandi

    Tog ett till test nu, dock tror jag att jag har kissat 15 gånger på morgonen redan, men kaanske, kanske det skulle kunna visa ett svagt sagt streck. Men icke, lika tråkigt som de andra.
    Någon som kan retuschera lite? Kanske till och med rita dit ett streck och få mig lite gladare kanske ;)


  • Shandi
    Gummsan skrev 2012-02-16 09:58:34 följande:
    Försökte trixa men får tyvärr inte fram nått. Är iof kass på att trixa.
    Haha trixade jag med.. Nada, förutom om jag stirrar på kontrollstrecken tillräckligt länge och sedan på det vita... haha
  • Shandi
    Choccolat skrev 2012-02-16 12:52:29 följande:
    Kanske är jag lite blind idag men jag ser ingenting på några av testen som lagts upp.. Inte Shandis heller som ingen tycks bry sig om...
    Nej du jag ser inget heller tyvärr.. Kanske lite tidigt ännu. Mina test är på 25, har 4 dagar kvar till BIM så kanske inte nått upp till det? Sitter och hoppas massa!
  • Shandi
    Choccolat skrev 2012-02-16 13:09:17 följande:
    När jag hänger här inne lite för ofta tror jag ibland att det är kört ifall man inte plussar på bim-5.. men så är det ju verkligen inte! Hoppet är det sista som lämnar! Lycka till!
    Haha ja jag sitter och googlar på "senaste du plussat" osv nu bara för att hoppas. Så sjukt dumt att vi bara har en liiten chans att bli gravid EN gång i månaden.... Jag som vill ha massa ungar! Hur fasen ska de gå till!? ååh jag blir tokig!
  • Shandi
    Fridhaa skrev 2012-02-16 13:15:08 följande:
    Imorgon har jag BIM skulle inte ta något test men gjorde såklart de! De blev inget på de nä.. I natt började metal smaken i munnen om det är 3 nätter utan kaffe de vet i sjutton men rälligt (skåning) var det. Samma sak nu vid tolv när jag vaknade till efter natt passet.. Mådde jätte illa i morse men de kan va PMS ! Brösten värker fortfarande och sexlusten är på top eller inte :/ ja kanske inte hade än när ja fick utslag på testet men då kan jag ju inte ha mens i helgen! Ah...
    Hoppas verkligen att du plussar :)
  • Shandi

    Är det någon här som har någon aning om vad fasen det kan vara för bloddroppar som kom 7 dagar efter äl denna månad för mig, om det nu inte vad nidis? Blir så förvirrad!

  • Shandi
    Shandi skrev 2012-02-16 13:57:32 följande:
    Är det någon här som har någon aning om vad fasen det kan vara för bloddroppar som kom 7 dagar efter äl denna månad för mig, om det nu inte vad nidis? Blir så förvirrad!
    Eller om någon fått en sådan blödning men inget plus
  • Shandi
    Knasten83 skrev 2012-02-16 14:05:09 följande:
    Shandi: jag fick rosa flytningar vid äl bara. Skulle gissa att du kanske fick ennidblödning...
    hoppas verkligen det :) men kroppen kan luras har jag märkt..
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester