• Syskonbakar

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Perfekt tråd!!


     


    Efter tiden gått ut på mina gravtest  ( la de i väskan och gick till jobbet) så dök dessa nästan osynliga streck upp. Har endast fått liknande kring äl eftersom billigtester också känner av lhhormonet. Fler som fått såna här svaga test men inte varit gravida? Ser ni de ens? ( oj jag fick inte lägga in bild som anonym?)



     


     


    Bim-4 idag och jag har tidigare kunnat testa svagt positivt vid denna tiden...


     


    Otålig!!

  • Syskonbakar
    Melwinsmamma skrev 2014-01-21 13:36:58 följande:
    ja kan tyda två svaga sträck, .:) grattis! själv har ja gjort massor med supersvaga, är på BIM+3 idag så nu väntar ja några dagar och hoppas på en stegring 
    Tack snälla du. Så spännande :) Men dina har kommit inom tiden? Inte mina tyvärr...
  • Syskonbakar
    Inheaven skrev 2014-01-21 13:44:06 följande:
    Jag ser också strecken :)
    :) jag vågar bara inte tro det sålänge de inte kommer inom de minuter de ska komma. Digitalt visade inte gravid idag... Alltdeles för spännande detta. 
  • Syskonbakar
    Melwinsmamma skrev 2014-01-21 13:48:38 följande:
    ja de har dom gjort, men dom är så svaga, och blir inte alls rättvisa på bild. Man ser en blå skugga på cb, och de finns även där när testet har torkat dvs inget spöksträck, då de är lika starkt. men fortfarande så svagt, med sonen plussa ja så starkt så det fanns inte, men denna lilla är visst envis. :P eftersom jag har gjort så många svaga men positiva test ska de ju räknas  att ja är gravid, ja har liksom gjort över tio test haha galen som jag är, men dom stiger så sakta så sakta, vänta ja ska visa en bild :) 
    Här är liksom ditt väldigt svagt ( dock inom tiden) kollar man nära ser man ett rosa sträck, detta är tre dagar innan bim... 

    här är på dagen igår (bim+2) och bilden är inte alls rättvis de som är de tråkiga, ja tror min kamera på iphonen börjar ge med sig, detta är dock inte på direkt morgonurin.. 


    och här har vi på kvällen.. de stiger nästan inte, även kollat tappen, den ska ju tydlugen vara så låg och mjuk samt stängd.. Min är stägd dock väldigt högt placerad men tappen är liksom långt ner faast högt upp haha typ omöjlig att få tag i samt att den är supermjuk.. Min mens är aldrig sen och idag är den inne på tredje dagen som den uteblir.. Ja börjar bli fundersam, 


     


    Jag ser på de två översta. Har testat med CB jag med är också testgalen, man vill ju veta. lyckos dig som har både utebliven mens och streck inom tiden. Det lovar gott tror jag. Men det vore intressant om fler som tidigare varit gravida kunde berätta om det skiljde mellan när ni kunde plussa? Det där med tappen är jag så dålig på.  Har du andra symptom?
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester