• chow

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej! vet att detta är i fel tråd men ingen svarar på min egen tråd. undrar om någon här kan hjälpa mig tyda ägglossningstest? är det positivt eller negativt?


  • chow

    Jag är på bim + 1 eller  2 och testade super negativt nyss, hade dock hållt mig i 3 timmar bara. Spelar de någon roll eller är de kört nu ?????

  • chow

    Jag är på bim +6-7 och supernegativa test med one step.. har använt onestep de där gröna supersmala stickorna.. är dom bra eller dåliga?? har inte använt morgonurin när jag testat utan hållt mig 2-3 timmar.

  • chow

    Jag har mycket sparsam mens som började i söndags... tog graviditetstest idag.. hur ska jag tolka de här?? negativt spökstreck eller positivt?



  • chow

    Är det några fler som kan hjälpa mig? Jag är jätte förvirrad eftersom ja fick "mens i söndags!

  • chow

    Hej tjejer!

    Nu är de så att jag plussade igår på ett one step test tydligt färgat streck men inte lika starkt som kontrollstrecket. Jag håller på med en utredning och har denna månad och ätit primolut-nor för att reglera mensen och för 3 dagar sedan började jag äta pergotime....

    Jag borde alltså inte vara gravid utan mitt i min menscykel.. men jag har plussat. Kan dessa hormoner jag ätit ge falska positiva graviditetstest?

    jag vågar inte tro jag är gravid :/ Jag testade med gravtest i förrigår.. då fick jag ett vad jag trodd var ett "spökstreck" men igår var det tydligt och rosa färgat.

  • chow

    åååh tack tjejer! :) ja ska till gyn imorgon så vi får se.. skulle egentligen haft tid för äggledarspolning.

    Om ni undrar varför jag testade mig mitt i menscykeln var för ja knappt fick någon blödning på primolut.nor... de va rosa färgat.. sen på natten så nös jag och de gjorde så jävla ont i livmodern, ligamenten, så då blev jag fundersam..ja hade så när jag var gravid med dottern.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester