• Jordgubb

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Idag är jag på Äl +9, som den testoman jag är, så har jag tagit flera tester (negativa) innan dagens. Idag tog jag en sticka från testlagret som också var blank (möjligtvis något svagt där). Efter två timmar kollade jag på stickan igen och då fanns det ett smalt rosa streck (som man med hjälp av ficklampa ser tydligt).

    Finns det någon som vart med om detta?

    Vet att jag helt enkelt får fortsätta testa under kommande dagar men har världens sämsta tålamod och är nyfiken över ifall någon annan varit med om detta :)

  • Jordgubb
    ELA01 skrev 2014-03-01 11:00:47 följande:

    Jag har aldrig testat så tidigt utan enbart ngn dag innan bim och då har strecket kommit upp innan tiden gått ut. Men om du är gravid kan det väl va möjligt att det är det som testet visar trots efter så lång tid. Va det först efter 2 timmar du kollade på stickan igen? Strecket kanske blev synligare tidigare än så?
    Jag har tagit test i flera dagar (vet att det egentligen varit för tidigt) och ingen av dem har visat annat än negativt oavsett antal timmar/dagar som gått så jag hoppas verkligen att det är ett riktigt positivt svar :)

    Jag kollade efter 8 minuter, tog dock ej upp testet utan tänkte att det var negativt..gick in efter 1-2 timmar efter och då var det svaga strecket där. Strecket är helt, rosa men smalt, kanske har du rätt! Jag får helt enkelt ta test imorgon :)
  • Jordgubb
    massi585 skrev 2014-03-01 13:19:55 följande:
    Jordgubb: Det brukar ju stå att man ska avläsa resultet inom 5-10 min annars kan man få missvisande resultat, minns att jag en gång glömde kasta ett äl test som visade 1,5 streck fast jag inte alls hade äl just då. Enklast är väl att ta ett cb digitalt så får du svart på vitt, det kan ju mäta så tidigt som 5 dagar innan bm :) Lycka till!
    Precis som du säger är det enklaste att ta ett digitalt test, kommer göra det mer nära inpå Bim (som är 7/3). Har läst och hört om många som fått negativt svar med dem när de testat för tidigt. Tack så mkt :)!
  • Jordgubb

    Gårdagens plus, som kom efter 1-2 timmar, var ett digitalt plus idag :) Tänkte berätta så att ni som fått så har kvar hoppet :) 

  • Jordgubb
    villbildafamilj skrev 2014-03-02 11:16:37 följande:

    Vad tror ni här? Det är inte bara jag som lurar mig själv va? Det är svagt, men med blotta ögat ser jag det bra irl. Behöver inte vinka under lampa för att se det osv. 
    HJÄLP MIG.. Kan jag vara glad?




    Min sticka från testlagret såg nästan svagare ut men mkt starkare på clearblues vanliga test och 1-2 v på digitalt. Du kan komma på dem ifall du vill (finns i tråden "fler som har äl 17-19/2" :)
  • Jordgubb
    Lantlollan skrev 2014-03-02 12:07:49 följande:

    Jag behöver inte hjälp att tolka (testade digitalt i morse - GRAVID!!! :D ), men tänkte att det här kanske kunde hjälpa några av er andra. De nedersta är mina tester från testlagret. Stickan allra längst ner (den jag inte skrivit datum på) är testad med samma urin som det digitala högst upp. Det är svårt att se på bilden, men man kan urskilja ett svagt, svagt streck.



    Stort grattis!!!
  • Jordgubb
    Kiix skrev 2014-03-03 14:23:56 följande:
    Är det bara jag som ser det där extremt svaga strecket eller är det verkligen något där? Säkert bra jag som stirrar mig fram ett plus?! 

     


     


    Jag ser något!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester