• Kwhife

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Har fått ett otroligt svagt streck två dagar i rad. Tog ett test imorse och fick detta resultatet. När jag kom hem från jobbet gjorde jag ett cb digital och fick "inte gravid" Jag ska inte få min mens förrän om 3 dagar. Vad tror ni? Ser ni också ett streck eller inbillar jag mig bara?

  • Kwhife
    JhjärtaK skrev 2014-06-04 07:27:42 följande:
    Jag ser streck på båda, det översta ser något starkare ut men omöjligt att se vilken färg de har, är de rosa i verkligheten för de ser rätt så gråa ut här på skärmen iaf?



    De är ljusrosa. Jag gjorde ytterligare ett test imorse och strecket blev mycket tydligare. Fortfarande inte lika stark som Kontrollstrecket, men ändå tydlig nog för att se att det är två streck. Men jag har lite lite molvärk, precis som när mensen smyger in. Vad kan det innebära? Har bim om 2 dagar.
  • Kwhife

    Har tagit ett test om dagen. Det först är från måndag, andra är tisdag och sista är från idag. Vad tror ni? Är det plus eller inbillar jag mig? Min mens ska komma om 2 dagar och jag har en smygande känsla av mensvärk. Snälla hjälp mig tolka detta!

  • Kwhife

    Tack för svaren. Känns så skönt att kunna be om råd utan att känna sig dum. Jag måste försöka hhålla mig till bim på fredag och då köra cb digital igen. Håller verkligen alla mina tummar och tår

  • Kwhife
    combat90 skrev 2014-06-04 20:29:15 följande:
    Någon som känt ilningar/stickningar i blygdbenet ut i ljumsken kring ägglossning?



    Japp, det där känner jag igen
  • Kwhife

    Är detta ett plus? Testade för två dagar sedan och då tyckte jag att jag fick något starkare utslag. Jag har bim idag, hur hade ni tolkat detta?

  • Kwhife
    Fiiaaa skrev 2014-06-06 09:47:54 följande:
    Det tycker jag ser ut som ett plus Grattis!

    Men när jag kör cb digital får jag "inte gravid" hur ska jag tolka det? Ska jag berätta för min man att vi ska få barn eller krävs det att jag får "gravid vecka 1-2" på cb digital innan jag kan deklarear det till honom?
  • Kwhife
    Fiiaaa skrev 2014-06-06 11:47:58 följande:
    Oj vad klurigt! Jag hade nog väntat nån dag till och testat igen för att se om mensen uteblir och om du kan få ett tydligare resultat. Tycker ändå att den bilden du lagt upp ser ut som ett positivt test, om än väldigt svagt, Lycka till!

    Åh, det är detta som är så jobbigt! När jag ser testen som jag gjort så känns det som att självklart är jag gravid, ett streck är alltid ett streck! Men sedan när det slår mig att jag faktiskt kan vara gravid så känns det ändå som att jag saknar mer bevis för det. Som att det ska stå gravid på digitalt också. Usch, detta ger mig migrän!
  • Kwhife
    Mytime skrev 2014-06-06 20:03:18 följande:
    Kanske en tokig fråga men blev osäker.. Ägglossningsflytningar, de klassiska äggviteliknande flytningarna.. När kommer dem? För äl? Isf hur nära inpå? Efter? Isf hur nära efter? Anledningen till att ja undrar är för att ja fick positivt äl-test i förrgår men idag kom dessa flytningarna o äl-testen är negativa sedan igår... Kan ni hjälpa mig att räta ut mina frågetecken litegrann?



    Samma sak på mig. Jag förstår ingenting! Har förstått det som att de flytningar ska komma under ägglossningen, men jag har dem också nu. Fått svaga plus nu 4 dagar i rad.
  • Kwhife
    isabellab skrev 2014-06-06 14:37:41 följande:
    Välkommen till klubben! Känner likadant och är i vecka 15 :)



    Fick du "gravid" på cb digital? Det är så jobbigt. Har bim idag och inte fått mens än. Det är nästan som om jag letat efter blod hela dagen, precis som om jag vill få den så att mina förhoppningar kan försvinna.
  • Kwhife
    tessann9 skrev 2014-06-07 12:46:23 följande:
    Hej igen!

    Kunde inte hålla mig och tog ett till test.

    Bim-2 , inbillar jag mig ett svagt streck ??



    Jag ser det!!! :)))) har du gjort flera test?
  • Kwhife
    linda2345 skrev 2014-06-07 07:52:20 följande:
    ÄR detta ett plus? Har testat 6 morgonar i rad, med två olika test, och fått svaga svaga streck, Detta är nog det starkaste ! Tror ni att ett digitalt test skulle ge utslag med detta svaga streck?



    Utan tvekan gravid. Ett streck är alltid ett streck, oavsett hur svagt det än är! :))
  • Kwhife
    Solstrålen03 skrev 2014-06-08 14:59:26 följande:
    Snälla hjälp en som snart blir tokig!!! Tog ett test från testlagret igår och fick ett (super) svagt plus (se bild) - eller är detta ett spökstreck? Imorse tog jag ett cb digital och fick "inte gravid". Har Bim idag (eller imorgon). När jag blev gravid med första fick jag negativt fram tills Bim+2 och sen positivt. Har mensvärk liknande känningar och brösten är känsliga och väller över kupan. Vad betyder allt detta!!! Blir snart tokig, gravid/inte gravid/kanske gravid???!!!

    Jag ser det! Klart att det är plus, grattis!! :)))
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester