• dennaväntan

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Tänk om man ändå kunde vänta tills rätt testdag. Har oregelbunden mens och testet nedan är på 12 dagar från ägglossning. Kortet är dessutom taget då tiden gått ut ( vet att det egentligen inte gills). Har stirrat på så många tester att synen spelar mig ett spratt. Kan det möjligtvis vara något?

  • dennaväntan
    dennaväntan skrev 2014-07-30 11:14:49 följande:

    Tänk om man ändå kunde vänta tills rätt testdag. Har oregelbunden mens och testet nedan är på 12 dagar från ägglossning. Kortet är dessutom taget då tiden gått ut ( vet att det egentligen inte gills). Har stirrat på så många tester att synen spelar mig ett spratt. Kan det möjligtvis vara något? phpYB5HSm64159.jpg


    Ser ju nu på bilden att det syns nada.
  • dennaväntan

    Jag har sett antydan till streck i ett par dagar på raken men nu tycker jag faktiskt att jag ser något utan att behöva stirra ögonen ur mig. Skulle det vara så att jag är gravid så vet jag knappt vad jag ska tro. Första barnet tog nästan två år och detta är första försöket, så det vore så overkligt att hälften vore nog.

  • dennaväntan
    Alvolina skrev 2014-07-31 20:55:42 följande:
    Grattis! Vilken dag är du på? :)
    Tack så hjärtligt, om det nu stämmer? Hoppas innerligt att jag får en fin stegring. Alltså vet inte vad jag ska tro. Det kan bara inte vara sant. Mensen är så oregelbunden så vet inte hur långt innan bim men ungefär 12 dagar efter ägglossning.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester