• CherryBlossom

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Kickioh skrev 2014-12-17 09:34:39 följande:

    Ditt ser ut ungefär som mitt och jag fick just detta resultat med Clearblue :)))) Kan knappt tro det är sant! Vilken julklapp! :D


    Åh, stort grattis!

    Hoppassnart, tycker också det ser ut som ett plus! Spännande! :)
  • CherryBlossom
    AnnaB90 skrev 2015-01-14 13:01:06 följande:

    Hej! Jag behöver VERKLIGEN hjälp! Jag hoppas att det finns någon känner igen den situation jag ska beskriva nu och kanske kan ge mig en möjlig förklaring.

    Jag har kopparspiral sedan 4-5 år ungefär. Har alltid regelbunden menscykel på exakt 30 dagar och då blöder jag 7-8 dagar.

    I lördags var det ca 4 dagar kvar till beräknad mens och på kvällen när jag gick på toa så kom det klarrött blod, inte alls mycket. Tänkte inte mer på det eftersom att vi precis hade haft sex och jag trodde att jag kanske hade haft torra slemhinnor som hade orsakat blodet....

    På morgonen hade jag otrolig värk och under natten hade det kommit mer blod som också såg helt färskt ut och var "lösare" än min vanliga mens som brukar vara rätt tjock och mörk. Värken fortsatte och blev värre under dagen, det kändes typ som kramper i magen. Jag var svimfärdig, hade frossa och fortsatte blöda.

    Jag brukar ha ordentlig mensvärk men den här värken var kraftig fast kändes inte likadant...

    Blödningen tog slut under måndagen men en molande värk har dröjt sig kvar hela tiden. Idag har det mest varit på vänster sida och väldigt nära ljumsken där jag aldrig har ont annars även om jag kan uppleva smärta i äggstockarna. Har fått ytterligare en blödning idag, men bara lite.

    Andra "symtom" som jag tycker mig ha känt under förra veckan och denna är halsbränna (det har jag aldrig annars), en otrolig trötthet i kroppen, en bubblande känsla i magen, korta stunder med illamående och ömma bröst som är större och fastare än vanligt. Det brukar de dock bli innan mens men så fort mensen kommer så försvinner det, det har det dock inte gjort denna gången...

    Min sambo reagerade på att jag var väldigt hård strax ovanför blygdbenet när han la sitt huvud där igår.

    Jag råkar ha ägglossningstester hemma eftersom att vi ska börja försöka få barn till hösten så jag tog ett sådant nu vid lunch. Har hört och läst att det inte kan se skillnad på om det ägglossning eller graviditet på gång så jag provade och fick som ni ser ett rätt svagt streck som iofs är tydligare i verkligheten än på bilden.

    Sååååå nu har jag berättat hela händelseförloppet och tack till er som orkat läsa och kanske t.o.m orkar svara!

    Vad kan detta testet mena? Har jag blivit gravid trots kopparspiralen (jag har kollat så att den sitter kvar)? Hann det bli något vid förra ägglossningen som har stötts ut nu pga den ogynsamma miljön som kopparspiralen skapar? Eller vad kan det annars vara som jag upplever?!!

    Ska köpa ett gravtest i kväll men vill gärna höra vad ni har att säga... Dessutom så visar ju inte den om jag blivit gravid men att graviditeten avbrutits.. :(

    Tacksam för svar!!!


    Det låter ju som att du blivit gravid trots spiralen, och ja då eventuellt haft/har ett missfall. Jag tycker att du borde ringa en barnmorska och rådfråga lite. Kram!
  • CherryBlossom

    Hej alla fina, jag behöver eran hjälp!

    Jag är verkligen konfunderad just nu, för jag är på bim +5 men har testat (senast för en stund sen, med rfsu) och det är super-negativt, inte minsta skugga syns. Min mens är verkligen ALDRIG sen annars... Den har följt min app i flera år, på dagen. Har kanske gått över en enda dag någon enstaka gång men aldrig mer än så. Har inga direkta symtom på vare sig mens eller graviditet heller, det enda jag känner är att bröstvårtorna är lite ömma och att jag är trött. Innan mens brukar jag alltid ha superömma bröst... Hade mini-rosa spottings vid ett tillfälle en vecka innan BIM (alltså verkligen bara så det kom lite rosa på pappret då jag torkade mig) Vad tror ni om saken??

  • CherryBlossom
    Lisa 236 skrev 2015-06-19 12:42:15 följande:

    Hej på er vänner !Skickar en regnig midsommarhälsning från Linköping.Så här ser dagens test ut. Ökning är det ju i allafall.  Är på v4+3 idag Nu hoppas vi att lilla smulan vill stanna, Kan dock säga att jag är orolig efter alla 11 missfall fast inget tyder på något galet. Nu bara väntan att digitala ska slå om från gravid 2-3 till gravid 3+ Ha en bra dag.


    Härligt att se! Grattis, håller alla tummar och tår som finns att allt går bra. Glad midsommar :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester