• liten giraff

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    jag är kanske lite knäpp, men jag tycker om att följa era tester.. minns hur jag för ca 4 år sedan var helt besatt och testade och testade med äl-stickor och gravtest.. det gick inte då. sen kom annat emellan, utbildning och sånt.. men nu ska jag om några månader på det igen (kom idag stoooorpack med äl-tester så att jag hinner få koll på cykler och äl tills det är dags).. och att se era tester, plus och nästan-plus håller mig uppe tills dess! kämpa på, jag är med i publiken och tolkar :P

  • liten giraff

    lillalivet: vilka märken är testena? med tanke på att det rosa var från idag och visade svagare än det gröna (översta) från igår.. då verkar de gröna bättre ju! :) så man vet vad man ska köpa sen! Och... Grattis som fan :)

  • liten giraff

    Lillalivet: Jaha, tar tillbaks mitt grattis då.... Än så länge ;) är det rosa testlagrets? Har nämligen köpt hela 56 sådana.. :I

  • liten giraff

    Es mamma och hoppas 12: kör så det ryker!! ;) jag äter också rosenrot nu direkt efter pillerstopp. Kanske ska testa tidigare än tänkt med äl-test jag med då?!

  • liten giraff

    Hoppas 2012: *high five* ;)

    Tror jag ska dra av ett äl-test imorn bitti, bara dag 6 i cykeln men när min cykel är normal är den 22 dagar, och har ju börjat med rosenrot. Nu har jag ju slutat med piller så den kan ju vara hur oregelbunden och lång som helst, så är inställd på blankt test, men ändå...;)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester