• ramada

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej hej!
    Bara läst de första och sista 30 sidorna ännu Glad men ska fortsätta så snart jag har tid. Tänkte att jag provar fråga er som säker sett fler test än mig om jag ser i syne, spökstreck eller ej, har använt samma tester från billiga-tester.se under kanske 4 månader och har tidigare inte sett tillstymmelsen till nåt streck på gravstickorna och ÄL-testen har fungerat jättebra Glad nåväl här är min bild:
    Tack på förhand!

  • ramada

    [quote=74258906][quote-nick]MagicQueen skrev 2014-10-30 14:24:04 följande:[/quote-nick]

    Det ser positivt ut ja hur länge till bim?

    [/

    Glömde såklart skriva det att jag har BIM på lördag ???? vi har försökt några månader så man vågar kanske inte riktigt hoppas ännu ???? är otroligt sugen att testa imorgonbitti igen, detta var vid andra morgonpinken så jag vill ju gärna såklart att det är ännu starkare imorgon! Om jag inte kan hålla mig återkommer jag med ny bild imorgon ????

  • ramada
    MagicQueen skrev 2014-10-30 15:16:04 följande:
    Jag hade nog tagit cb digital, strecket är såpass tydligt så jag tror du kommer få gravid på den
    Åhhh jag vet inte om jag törs Tungan ute men är det starkare imorgonbitti så tar jag ett CB också för jag har båda hemma att prova med...
  • ramada


    Här kommer dagens bild Glad den översta från idag på BIM, mitten på BIM -1 och nedersta på BIM -2, håller mig tills imorgon med mitt CB och ev. måndag med CB digital Glad bilden är inte mixtrad med nån kontrast eller så utan bara tagen med mobilen.
  • ramada
    LeKaMe skrev 2014-11-02 12:08:33 följande:

    Är lite osäker då ägglossningen kom senare än den brukar, men borde ha om 2 dagar om jag räknat rätt..

    Vi har försökt väldigt länge så vågar inte hoppas på ett plus..

    Är det nån som fått spökstreck med billiga testers gravtest?


    Jag har också använt tester från billiga-tester och under det ca halvår vi försökt har de aldrig visat så mycket som en skugga, men nån sida bakåt här har jag lagt upp bild på 3(?!) st med svaga streck, nu slutade jag att testa dag 4 på BIM +1 då min temp störtdök och jag fick en liten blödning, den har fortsatt idag så jag väntar på att mensen ska komma igång eller ja jag börjar väl kanske att inse att det är ett väldigt tidigt missfall... Så nej jag tror inte att man får spökstreck på 2-3 st faktiskt, på 1 absolut men 3? Nope...
  • ramada


    Jag inbillar mig nu att detta översta testet är blankt, resterna efter tidigt missfall bör ju vara borta nu Glad
    Det nedersta på BIM -2, BIM -1, BIM och BIM +1 fick jag en typ spotting och sen satte det igång på tisdagen ordentligt, så detta testet är från igårmorse.
  • ramada

    Hej allihop!
    Vill ni vara så snälla och hjälpa mig?

    Ser jag i syne eller är det nåt där?
    Det övre är såklart mixtrat med kontrast osv men inte det undre, är på BIM -2-3 ungefär...
    Tack på förhand Glad


  • ramada
    Snartentrea skrev 2015-01-18 14:46:23 följande:
    Jag ser iallafall skuggan av ett streck, sen hur man ska tolka det är upp till dig ;)
    Precis vad jag och sambon också såg, MEN eftersom jag såklart måste mikkla sönder alla test Tungan ute så kunde då inte jag se något på remsan undertill, plasten som ligger närmast fönstret hade en torr linje på sig som jag misstänker gör strecket, låter lite skumt om det skulle vara positivt och "strecket" är en linje som är torr utöver resterande som sugit åt sig urin om man så säger... Men jag fortsätter testa och se om jag kan komma med fler bilder som behöver tolkningshjälp Glad
  • ramada


    Undra sa flundran om detta nu blir rätt?

    Hoppas det blir rätt bild nudå, BIM -1-2 idag kan man mixtra fram nåt som inte är där tyckte att jag såg nåt supersvagt hemma imorse men svårt att fånga på bild utan trix... Vad tror ni?
  • ramada

    Hej hörrni, nu var de länge sedan jag skrev något men det har varit ett långt år, har följt tråden iaf och kollat på allas test.
    Fick ju antydan till 3 svaga plus på billiga-testers stickor i okt, tempen sjönk som en sten dagen efter BIM och sen kom mensen, sedan dess blankt, zipp, nada, nothing, sen kom jan och feb och ingenting har hänt sen dess så vi påbörjade utredning den 16:e feb och jag gjorde ett UL och har tagit 2 blodprov, tanken är att vi ska in med mannens spermaprov på måndagmorgon, men nu har jag fått samma tendens till svaga plus igen på samma stickor... vad ska man tro? Hoppas att ni kan kolla på mina bilder och säga vad ni ser, alla stickorna på bild är från samma tillverkning så jag har också 2 sen tidigare månad som varit negativa och blanka så allt inom samma tillverkningsbatch. Nåväl, långt blev det men här kommer min bild:


  • ramada

    Glömde skriva in dagar och tider...
    nr1 är från imorse kring kl. 7 BIM-2
    nr2 BIM-3 kl. 11
    nr3 BIM-3 kl. 7
    nr4 BIM-5 kl. 7

  • ramada
    SecretlyMe skrev 2015-03-14 11:02:51 följande:

    Jag ser på ditt översta! Hoppas det är ett plus och att ni slipper fortsatt utredning!




    Tack! Vi hoppas så inni Norden på detta också, tog en till sticka idag vid kl.11 så hoppas den bilden kommer med här men tycker det syns ännu tydligare på den!
  • ramada


    Tack till alla som tittat och kommenterat mina bilder, tror inte jag behöver tvivla nu längre, verkar ju uppenbart vara ett plus!!! ????
  • ramada

    Såhär svagt till att börja med och sen stegring som följer:

    BIM -3

    BIM -2

    BIM +1

    BIM + 3

    Hoppas få se fler svaga plus som stegrat!

  • ramada

    Jag ser ett streck, verkar skifta i rosa också!

    ????


    blomman02 skrev 2015-03-20 11:14:37 följande:

    Massor och åter massor med tårar, vi har försökt såå länge och jag har känt mig så fruktansvärt misslyckad! Efter alldeles för många ivf har vi nu gjort äggdonation och om jag tror rätt har jag för första gången i mitt liv fått se en antydan till plus!! Vad tror ni?


Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester