Inlägg från: mankanjualltidhoppas |Visa alla inlägg
  • mankanjualltidhoppas

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hej på er alla. Jag har blivit beroende av att läsa denna tråden, kallar den för mitt knark här hemma.

    Ni är modiga som vågar testa så tidigt, jag är alldeles för nervös för det. Fick plus på bim -7 i höstas men det blev ett tidigt missfall. Önskar att jag inte hade kollat såhär i efterhand.

    Själv testa jag nu på bim -1 o det var neg. Nu är jag på bim +1 (i värsta fall bim -2) men tänker vänta till menscykeln passerat 31 dagar innan jag testar igen.

    Har haft molvärk sedan ägglossningstider och både jag och sambon tittade på varandra en dag runt ÄL och sa "är det bara jag eller känns det inte som att det faktiskt tog igår?". Molvärken känns likvärdig min förra upplevelse av graviditet i vintras (slutade tyvärr i MA). Därför blir jag förväntansfull och hoppet växer. Å andra sidan frågar jag mig hela tiden om jag inte bara känner efter för mycket.

    Jag vet hur mycket ett minus kan slå ner en. Ni är modiga testerskor i denna grupp o jag hoppas på fler plus i tråden! Jag hoppas att jag också en dag får lägga upp ett test.

    Fortsätt lägga upp massa spännande test!

    Kram till er alla!

  • mankanjualltidhoppas

    Måste tillägga att jag förstår testhysterin och beroendet man kan få av att va i "vill bli gravidsvängen". Jag har faktiskt gett alla mina test både ÄL o grav till min sambo med order om att gömma dem. I can't be trusted with them ????

    Så vi har gemensamt bestämt testdag. Känns lite lättare nu att avstå när jag inte frestas att okynneskissa hela tiden för det där jädrans plusset jag väntar på!

  • mankanjualltidhoppas

    Jag behöver lite hjälp. Jag har bestämt att testa mig imorgon när jag är bim +3

    enligt min app säger att jag har snitt 27 dagar i cykeln.

    Men jag gjorde skrapning den 17 december efter MA.

    I januari fick jag mens dag 31

    och i januari dag 28.

    Imorgon är det nu i mars dag 31 sedan sista mensen. Bör jag vänta ett par dagar till för att kunna få ett tillförlitligt svar? Vill inte hålla på att testa så mycket för tidigt när det kan ge falska negativa.

  • mankanjualltidhoppas
    Skogisen skrev 2015-03-15 10:43:02 följande:
    Hade du en jämn menscykel före MA? Brukar kunna spela in, själv va jag tillbaka på mina 28 dagar andra mensen efter MA o blev gravid igen då. Jag skulle ha svårt o låta bli o testa nu om jag va du... ????
    Jo den var väl runt 28 innan jag blev gravid i oktober.

    Haha Jag Har väldigt svårt att låta bli men har gett alla test till sambon så jag inte kan. Hade nog annars hällt alla i en kopp urin vid det här laget :) Börjar bli smått galen av att inte veta men jag är SÅ rädd för ett minus. Men har haft molvärk i två veckor och började må illa igår. Håller en tumme att det ska va något och inte bara någon skengraviditet.
  • mankanjualltidhoppas

    Testade nu på vad jag tror är bim +2 och blankare test har jag nog aldrig sett. Ska ju inte spela roll att det bara var två timmar gammal urin när det är så sent.

    Var helt säker på att jag var gravid. Jag har haft molvärk i två veckor, humörsvängningar de senaste dagarna och bara en känsla av att det blev något. Sist jag plussa så var det på bim.

    Jag har aldrig känt att det faktiskt tog eller känt mig gravid några andra gånger. Så orättvist att min kropp gör detta mot mig. Känns som om jag inte känner mig själv alls.

    Kan knappt andas så ledsen jag är.

  • mankanjualltidhoppas
    FrökenC skrev 2015-03-15 17:49:10 följande:
    Styrkekram! Vet precis hur det känns. Fattar inte hur svårt det ska vara att bli gravid. Vi har försökt sen augusti och har trott hur många gånger som helst att det skulle ta sig. Har lagt hur mycket pengar som helst på ägglossningstest och grav.test. Nu har jag ätit clomifen för att ha ägglossning och har haft det. Är på bim +4 men också negativa tester. Man blir så jäkla less på det. Jag ger nog upp detta. Det är nog inte meningen att alla ska få barn. Styrkekram till dig!
    Från augusti har jag ett MF och ett MA. Jag känner också så, jag vill Så förtvivlat ha en bebis men det verkar som om universum inte tycker att det är en bra idé. Varje nederlag är så hårt, kunde aldrig tro att det skulle kännas så tung att försöka få ert eget barn.

    Men jag vill ju så jag kommer nog fortsätta plåga mig igenom minus efter minus.

    Vet bara inte hur länge man orkar?

    Jag håller en tumme för dig att det ska visa sig ett plus nu ändå. Ge inte upp! Jag tror att du kommer till plusset, det känns bara som om minusen är sju meters rakbladsvassa hinder som ska bromsa framfarten!

    Kram till dig/er!
  • mankanjualltidhoppas

    Måste fråga om någon varit med om att va på bim+ 2 och inte plussat. Min mens brukar inte vara sen. Jag har haft molvärk sedan det jag förmodade var ägglossning. Mycket flytningar har tillkommit. Bim +3 idag ingen mens.

    Vad kan det va när det uppenbarligen inte är graviditet? Någon som har en tanke? Blir orolig att kroppen ska fucka ur nu helt plötsligt.

  • mankanjualltidhoppas
    Mammatillsonvillhaettsyskon skrev 2015-05-19 15:15:01 följande:

    Dum som man är kunde inte hålla mig så köpte två digitala... Inte gravid nu när jag kissade... Hur många dagar ska jag vänta med det andra? Eller är de kört!? Bim igår eller i morgon... :( phpcHNrXg32984.jpg


    Det är INTE kört. Jag testade på BIM men det var negativt. 6 dagar senare ingen mens och plusset var ett faktum. Håll ut och testa igen om någon/några dagar! Håller en tumme! :)
  • mankanjualltidhoppas
    Mammatillsonvillhaettsyskon skrev 2015-05-19 20:49:17 följande:
    Åh tack!!! Fan vad skönt att folk säger att det inte är kört! Känns så verkligt på något sätt. Nästan samma känsla som med sonen att jag visste inerst inne att det var något där... Kanske håller mig i morgon också och nytt efter det....
    Jag tror överlag när man håller på med bebisverkstaden så är det så JÄVLA svårt att inte hålla på att testa sig för tidigt och man blir så himla peppad av alla som får plus sådär toktidigt Hela tiden och börjar förvänta sig att man ska kunna se något dagen efter ägglossning. Förra graviditeten var jag spattig och tokig och ville testa hela tiden. Men denna gången med MA i bagaget tar jag det lugnare. Avskrev månaden i och med negativt på BIM och började ladda för nästa månad, tog ändå 6 dagar innan jag testade igen, förra gången hade nog jag testat två gånger per dag så ivrig jag hade varit.
    Denna gången väntade jag in mensen (som nu då inte kom) och testade efter ett par dagar. Eftersom det var så pass sent så visste jag att om jag kör ett blankt test nu så vet jag med största sannolikhet att det faktiskt inte blev något denna månad.

    Jag var så stressad förra gången för plussandet och jag önskar jag kunde ge alla andra som just NU är stressade och vill kissa på test på löpande band, det lugnet att vänta och låta menscykeln visa om det kanske är något. 
    Det kanske låter spydigt eller högtravande, jag vet inte. Men jag önskar att vi som vill ha våra bebisar kunde få ta det lugnt och inte stressa upp oss i oss själva och få se de där underbara plussen vi väntar på Utan att ha panik större delen av månaden hukandes över de "för tidiga" testen.

    Jag önskar oss alla ett plus som får räcka ända till en förlossning där ett underbart litet liv får se dagens ljus!
    Håll ut alla där ute och försök vänta så länge ni kan. Då slipper ni som jag blivit, bli besvikna så många gånger så helt i onödan eftersom det faktiskt kan vara ett litet plus där inne i magen.
    Jag håller en tumme för oss alla.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester