• Eliiin

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    HJÄLP!! Hoppas ni kan se bilden. Mått illa, känt mig yr, extremt trött, svårt att träna pga börjar må dåligt, humörsvängningar, mensliknande smärta osv. Gjorde testet på bilden från testlagret med morgonurin för ca 1-2 veckor sedan, gjorde även en sticka som visade helt negativt. Senare på eftermiddagen visade CB digital minus "inte gravid" och morgonen efter visade ett "vanligt" CB negativt. Inte testat sedan dess, vet ej hur många dagar efter mens det var eller något då jag har oregelbunden mens osv. Vad tror ni? Spöksträck eller positivt??

  • Eliiin

    Det var en vecka sedan upptäckte jag. Men är väl fritt fram att testa igen ändå kanske.. :)


    HCS skrev 2015-02-19 18:41:42 följande:

    Kan vara spök då det är så tunt, svårt att säga. Men tog du detta för två veckor sedan eller idag? Var det senast två veckor sedan förstår jag inte varför du inte testar igen??


  • Eliiin
    Hoppanloppan skrev 2015-02-19 18:44:02 följande:

    Testlagret visar gärna falska pos streck. Prova clearblue eller annat. Jag fick spök på testlagrets stav i dec:/


    Hmm då är det förmodligen spök för mig med. Inget planerat så det var väl det optimala, men lite besviken blir man allt när man längtar såå.
  • Eliiin
    Amazinglife skrev 2015-03-23 16:48:24 följande:

    Ja har fått något liknande när ja doppade för länge i urin.. Prova o ta ett nytt :)

    Oavsett vad som hänt betyder de att testet inte är giltigt och man ska inte utläsa något från det.. Lycka till :)


    Okej tack så mycket! Egentligen lite för tidigt för att testa så tar ett nytt framåt veckan (om jag kan hålla mig dvs..)
  • Eliiin
    Lollo1982 skrev 2015-03-25 13:40:49 följande:

    Hej nu är jag här igen! Nu har vi försökt i evigheter att baka bebis men de går så segt. Iallafall testet jag tog i går visade svagt plus. Lägger in bild! Men de kom ca 5 min efter! vågar jag tro eller är det Så kallat spökplus ,? är apotekets egna.


    Fick lika, dock med annat märke, och de va tyvärr spök.. Men ta ett nytt om nån dag så bör de ju va starkare om det är ett plus. Lycka till! <3
  • Eliiin
    Limpan nr2 skrev 2015-03-25 12:59:58 följande:

    Ser ni också något svagt? Har varit gravid 3 ggr under ett år som alla slutat i mf/MA. Hoppas på fjärde gången gillt nu då!


    Jag ser ett svagt sträck! Dock svårt att avgöra om de e spök.. Testa igen om nån dag!
  • Eliiin
    Lollo1982 skrev 2015-03-25 22:01:59 följande:

    säkert spök igen. Jag blir tokig :(


    Kan ju va ett plus! Prova igen och kämpa på!
  • Eliiin


    Ser ni bilden tro..? Lite torkat test med strecket fanns där inom 10 min dock väldigt svagt. 2 dagar till beräknad mens, spök eller positivt.?
  • Eliiin
    Eliiin skrev 2016-04-01 15:37:16 följande:

    Ser ni bilden tro..? Lite torkat test med strecket fanns där inom 10 min dock väldigt svagt. 2 dagar till beräknad mens, spök eller positivt.?


    Jisses så dålig bild, tydligt streck irl
  • Eliiin

    Fick en idé och tog ett gravtest imorse då vi haft oskyddat kring ägglossning denna månad. Testet gjorde mig dock inte klokare då det kom upp ett svagt streck inom testtiden (bim-4 ungefär tror jag). Jag tyckte det var rosa men jag vet inte om det är för svagt då det ändå är testlagrets stickor.. Vad tror ni? Spök eller svagt plus? Dålig bild men helt oredigerad 

    Syns bättre i verkligheten dock..

  • Eliiin

    Hej, jag tänkte uppdatera lite utfall några av er sitter i samma sits. Jag la upp ett rätt otydligt gravtest igår som jag var osäkert på, men sedan tog jag ett digitalt på eftermiddagen och jag va gravid. Tack för hjälpen och lycka till allihopa, håller tummarna för er också! Kram

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester