• Jennska

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Försökt lägga upp bild på testet jag nyss gjort men verkar inte gå?

  • Jennska
    HCS skrev 2015-12-15 11:14:59 följande:

    Jo jag ser! Hoppas det ökar!


    Säkert?? Tog det förra veckan och tänkte att jag får vänta en vecka till innan jag tar nytt. Har känt mig helkonstig i kroppen och kände att jag inte kan släppa det även om testet ser rätt så negativt ut.
  • Jennska
    HCS skrev 2015-12-15 11:40:54 följande:

    Ja det ser väl ut ungefär som mitt. Får hoppas att det ökar för oss båda!


    Ja håller tummarna för båda! :) hur länge ska man vänta mellan två test? Tog testet i slutet av förra veckan.
  • Jennska
    annacnummertre skrev 2015-12-15 12:18:13 följande:

    Jag ser absolut :) 


    Åh så spännande! Hoppet stiger! Tog det testet i fredags.. för tidigt för ett nytt? Vill ju inte ta i onödan om det inte hinner stiga på de dagarna.
  • Jennska
    ahland skrev 2015-12-15 12:51:00 följande:

    hCG stiger varje dag, men lättast är att se stegringen varannan dag. Så om det var i fredags du gjorde hade du varit safe redan i söndags :)


    Då får det bli ett nytt imorn bitti då! :) är dock ett test av annat märke som jag har hemma
  • Jennska
    HCS skrev 2015-12-15 12:58:35 följande:

    Nej du kan ta det nu hcg stiger snabbt i början om allt är som det ska och ökar för varje dag! Uppdatera oss efteråt :)


    Får ta det imorgon bitti :) har ett test av annat märke (apotekets) liggande hemma.
  • Jennska

    Suck.. kunde se nåt svagt på clearbluetestet i fredags, men idag kunde jag inte se nåt alls när jag tog ett nytt :( annat märke förvisso så kanske inte lika lätt att inbilla sig på detta.. haha ..Jag som var helt säker på att jag är gravid!

  • Jennska
    HCS skrev 2015-12-16 12:01:19 följande:

    Ser tyvärr inget.. :/


    Nä inte jag heller. Rackarns kropp till att luras!! Har verkligen trott att jag är gravid. Och inte trodde man det mindre heller när man kunde ana ett streck på förra testet. Aja. .nya tag!
  • Jennska
    HCS skrev 2015-12-16 12:29:20 följande:

    Håller tummarna för att det tar sig snart!!:)


    Tack! Vi har försökt sen aug..börjar kännas drygt redan! Har ett barn sen innan som kom till av rent slarv väldigt fort (slutade med p-piller för jag mådde dåligt av dem och bara nån månad efter med avbrutet så var jag gravid ). Dock annan pappa så nu vet vi inte om det ens går ..
  • Jennska
    vanjastina skrev 2015-12-16 15:54:12 följande:

    Samma här, kände mig så gravid denna månad + hade svaaaga streck på rfsu men nu inget på cb :( så jäkla besviken. Bim -3 så är säker på att det inte är ngt, skulle ju synas nu :(


    Fast vänta tills efter BIM innan du ger upp! Jag däremot vet inte ens när min BIM är.. hade mens 9 nov så räknade utifrån den. Dock kom den istället i månadsskiftet nov/dec. Bara 1,5 dygn hade jag mens! Sen inget mer efter det
  • Jennska
    vanjastina skrev 2015-12-16 16:02:45 följande:

    Precis, egentligen ska man ju som du säger inte ska ge upp innan bim, men har varit gravid 5 ggr och har fått positivt en sisådär bim -5/6 så jag tror det är kört.

    Hm låter skumt med en så kort mens.. Jag håller en liten tumme för oss båda iallafall :)


    Jag har ett barn sen innan,och då plussade jag bim+3. Iof testade jag inte nåt innan det. Men ändå!

    Ja jag tycker också var skumt med så lite mens. Man blev ju fundersam. Var det verkligen mens? Var det mellanblödning? Var det nidationsblödning? Gaah. .man kan bli knäpp för mindre! Speciellt när man tar ett lurigt test som kaanske kan vara positivt. Och man verkligen har känt sig gravid. För att sen ta ett totalt negativt test 5 dagar senare. Tror nog det är kört för mig denna gång men håller tummarna för dig :)
  • Jennska
    vanjastina skrev 2015-12-16 16:13:20 följande:

    Tack, uppdatera om du tar ngt mer test! :) Jag följer med spänning.


    Haha jag får nog avvakta med test ett tag nu! Och invänta nästa mens,när nu den blir.. vill gärna få kroppen i fas igen. Och vill må normalt! Känner mig fortsatt gravid och det är frustrerande när test inte håller med :p så nu vill man ju kunna börja om igen och slippa undra och fundera!
  • Jennska

    Hörrni. Vad rekommenderar ni för stickor (gravtest ev också ältest )? Blir ju lite dyrt att springa till apoteket varje gång man "känner" att man kanske lyckats :p

  • Jennska

    Vilket test tycker ni ger mest rättvist resultat? Jag funderar på att testa på julafton (om inte mensen kommit innan dess). Känns som att det finns en del test som visar spökstreck och såna som är riktigt sega och inte visar förrän ganska sent. Vill ju varken få falska förhoppningar eller bli besviken i onödan ;)

  • Jennska
    frestelsen skrev 2015-12-21 18:23:29 följande:

    Clearblues test, både plus och digitalt :)


    Tack :) ska nog ta en sväng och köpa ett test färdigt idag. Än så länge ingen mens!
  • Jennska
    frestelsen skrev 2015-12-22 07:24:49 följande:

    Ska du testa ofta är de dyra. Rfsu är test som visar sent. Men tyvärr är ju alla test så att de kan ge tendens till gråa spök. För att va helt säker och innte behöva kolla efter streck är ju cb digital. Den säger gravid eller inte gravid samt mäter från tidaga nivåerav hcg. Den ska du kunna ta ca 4 dagar innan mens:)


    Jo det där med Sk spökstreck har jag märkt. Tog ett clearbluetest som visade svaaagt positivt och sen visade sig att det inte var nåt iaf :p ja det blir dyrt som fasen.. men förhoppningsvis så ska jag väl inte behöva testa så många gånger till ;) jag är på bim+2 idag. Ska testa på julafton tänkte jag :) (om inte mensen hunnit komma)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester