• Demajbebis

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hänger på här. Har försökt bli gravida i 6 år nu (jag har pco o oregelbundna ägglossningar) och även ett misslyckat ivf i höstas. Nu är min mens över en vecka sen o det har den faktiskt inte varit nånsin de senaste åren. För ca 2 veckor sen fick ja sån smärta i ländryggen som strålade ut i benen vet inte vad detta kan ha varit. Kissar många gånger per dag så jag var helt säker på att jagmåste vara gravid. Testade med clearblue i morse o ser ett väldigt svagt plus (syntes bättre i verkligheten än på bilden) va tror ni? Men nu på kvällen tog jag ett sånt billigt test (sticka) o det var negativt. Har även senaste dagarna en gång per dag fått jättelite gulaktiga flytningar. Tror ni det är kört eller kan jag vara gravid äntligen?

  • Demajbebis

    Jag vet inte va ja ska tro. Vi har provat på insemination och min mens bör komma torsdag ungefär, idag kunde jag inte hålla mig så jag testade. Ser ju ett svagt plus utan tvekan men vet inte om jag kan lita på det, för jag tog ett digital nu och det visade inte gravid. Fan. Kan jag vara gravid ändå? Va tror ni??

  • Demajbebis
    Enlitentill skrev 2016-02-22 23:13:44 följande:
    Jag fick neg på digitala fast jag plussade på cb plus. Först dagen efter på morgonen fick jag 1-2 på digitala. Nu är jag i vecka 19. Lycka till.
    Ååå tack! Tog ett till clearblue plus o plusset va svagt men lite starkare än igår, tog även ett Apotekets där var utan tvekan ett andra streck, dock svagt det också. Digitalt visade även idag "inte gravid" men jag ger inte upp lite hopp borde det ju finnas om bägge dom andra var svagt positiva!!
  • Demajbebis
    Cfmilla skrev 2016-02-24 07:14:07 följande:
    Tror det är grått, och får vänta till bim till helgen
    Åå då har vi bim ungefär samtidigt! Vi gjorde insemination, tog ovitrelle spruta för 16 dagar sen nu, igår o förgår fick jag svagt plus på clearblue o svagt streck på Apotekets egna test. Men "inte gravid" på clearblue digital så jag blir helt galen snart! :(
  • Demajbebis
    Cfmilla skrev 2016-02-24 09:11:36 följande:
    Fan va spännande. Jag har fått spök förut så jag vågar lixom inte lita på det heller. Har du bim på lördag? Håller tummarna för oss!!
    Nja jag har nog bim imorgon. Tror jag. Vet inte hur jag ska räkna. Tog ovitrelle måndag 8/2, sen gjorde vi insemination onsdag för exakt 2 veckor sedan. Så nu i dagarna bör bim vara tror jag.. Håller alla tummar för oss! Vi har försökt i 6 år nu så det hade verkligen varit stort !!!
  • Demajbebis

    Blir galen! Bim idag o får svaga streck bara på alla test jag tar . Borde det inte bli starkare? Eller är jag för tidigt ute än? Tror ni jag kan vara gravid? Känns så overkligt..

  • Demajbebis
    Cfmilla skrev 2016-02-25 09:07:58 följande:
    ditt ser ju ut som mitt. Apotekets? Jag vågar inte riktigt lita på det.
    Ja detta var Apotekets. Men det sjuka är att jag tagit både clearblue plus och även nån som heter Predictor early o alla Visar svaga streck. Ingen mens än i alla fall 15 dagar sen ägglossning/insemination nu. Så jag kan ju hoppas!
  • Demajbebis

    Nu blir jag galen på riktigt. I fredags (10 dagar efter inseminationen) fick jag ta progesteron blodprov för o se om jag ens haft ägglossning. Fick svar från min gynekolog idag: 24,9 troligen ej ägglossning. Bör vara kring 30 men det stämmer inte alltid.
    Med vänlig hälsning .

    Då kan jag alltså inte vara gravid?

  • Demajbebis
    Julia79 skrev 2016-02-26 12:39:06 följande:

    Ingen tvekan!!! Grattis <3


    Tack!!! Dock tror jag inte riktigt på det än efter 6 års försök!!! Men tror inte testet ljuger! Här är ett Predictor early me med samma urin
  • Demajbebis
    Mamsterbabe skrev 2016-02-28 15:23:00 följande:

    Ni som plussar, har ni liksom gått från att testa helt negativt till svagt plus över en natt? Eller?


    Jag började testa ca 4 dagar före bim, o fick då svaga knappt synliga streck, först bim+1 var det lite starkare o nu bim+4 är det helt positivt. Har inte fattat det än, vi har försökt i 6 år o även betalat 32000 för ett misslyckat ivf. Så jag har svårt att smälta det! Hoppas det går hela vägen bara! Håller tummarna för ett plus för dig me!
  • Demajbebis
    strongisthenewme skrev 2016-02-29 10:20:56 följande:

    Vad har ni för erfarenhet av testet Predictor early? Är dom bra? :)
    Beställde hem 2 st som nog kommer imorgon.
    Tänkte nog testa på torsdag, är då på BIM -5.


    Mina Predictor early har visat positivt samtidigt som clearblue plus ..
  • Demajbebis

    Grattis till alla som plussat! Jag plussade ju äntligen efter 6 års försök, men slutade i missfall. Sitter henna o blöder o har typ hemsk mensvärk gånger 100 :( fan va orättvist livet är!!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester