• ohsnap

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester



    Jag vet att det här är ytterst svagt men ser ni skuggan? Den kom upp direkt och jag har inte fått så tidigare. Grejen är att jag är på bim+2 och har sen några dagar haft ont i höger äggstock. Skulle det vara en graviditet är dock detta befruktning+9- mao skulle min äl varit två-tre dagar senare än beräknat (jag har kort cykel och lutealfas). Den här månaden var jag alltså inställd på att det OMÖJLIGEN kunde vara något men nu börjar jag undra??
  • ohsnap

    Okej det syns inte alls i tråden av nån anledning, haha. Kanske för att den vände bilden. Syns nånting helt klart i verkligheten men kanske spök då..


    ohsnap skrev 2016-06-24 13:28:50 följande:

    Jag vet att det här är ytterst svagt men ser ni skuggan? Den kom upp direkt och jag har inte fått så tidigare. Grejen är att jag är på bim+2 och har sen några dagar haft ont i höger äggstock. Skulle det vara en graviditet är dock detta befruktning+9- mao skulle min äl varit två-tre dagar senare än beräknat (jag har kort cykel och lutealfas). Den här månaden var jag alltså inställd på att det OMÖJLIGEN kunde vara något men nu börjar jag undra??


  • ohsnap

    Jag ser! Fick två såna igår på CB men negativt idag på RFSU testa tidigt.. Ska testa igen på måndag om mensen fortfarande inte kommit.


    emzerus skrev 2016-06-25 19:57:41 följande:

    Äl+10 någon som ser eller är det ren inbillning? Tog detta nu ikväll efter att ha hållt mig endast 2 h.... 


  • ohsnap

    Jag har också läst om en del som fått negativt på RFSU men positivt på andra.. Jag är lite osäker på vart jag är för enda gången vi hade sex i närheten av äl var tre dagar efter, så om jag är gravid måste jag haft äl 2-3 dagar senare än vad appen trodde (gjorde inga tester den här månaden för hade egentligen bestämt att lägga det lite på hyllan tills i höst). Jag har kort lutealfas så min mens är redan sen. Borde isåfall vara äl+10 eller 11. Tror jag är gravid eller kanske utebliven äl som gör mensen sen, det brukar den inte vara. Mitt enda symptom förutom utebliven mens är molvärk och värk i vänster äggstock, har haft så hela veckan och det känns inte som mensen är på g.


    emzerus skrev 2016-06-25 20:18:25 följande:

    Tror att det brukar synas tidigare på cb än rfsu. Samtidigt så känns det som om cb ger "spökstreck" rätt så ofta...även fast jag egentligen inte tror på sk spökstreck :) 

    Hur många dagar efter äl är du? 

    jag är på äl+10 o har bim 1 juli... hoppas så att det ökar de närmaste dagarna för oss båda!! :) 


  • ohsnap

    Gjorde två test i fredags som såg ut som ditt och ett nytt nu idag som är likadant- så nu misstänker jag också spökstreck, det borde väl ha stegrat? Tycker också det är skumt att få det på alla. Har testat med CB några gånger förut utan streck..


    kenzie87 skrev 2016-06-26 17:38:08 följande:

    Ungefärlig beräknad bim igår men ännu ingen mens, inte heller något starkare streck, antar att jag råkat ut för samma spökstreck på cb som många verkar få, hur är det ens möjligt med så många spökstreck på ett så omtalat test? Detta är mitt 5e streck på 5 test! Jag bytte till cb när jag fick spökstreck på de billiga testen för att jag aldrig skulle bli så besviken igen.


  • ohsnap

    Funderar också på om svaga streck kan innebära en påbörjad graviditet som inte utvecklas som den ska? Men jag kan inte så mycket om det här. Inte meningen att oroa dig, är bara själv så fundersam. Hoppas att du bara är för tidigt ute och att det blir starkare snart!


    kenzie87 skrev 2016-06-26 18:04:06 följande:

    Förstår inte hur det ens är möjligt, dr gångerna jag testat cb innan har det varit helt blankt när jag inte varit gravid, jag tog mitt första test i tisdags, visserligen var det väldigt tidigt men det borde ändå bli stegring på 5 dagar kan jag tycka.

    Är väl bara till att avvakta och se, men det är också otroligt svårt..

    Jag tänkte jag skulle mejlat till cb för att få ett svar och se om många klagat på deras tester på sistone men de har inte ens en mejladress


  • ohsnap


    Det här strecket, svagt men synligt och starkare än här om dagen, fick jag nyss för att tio minuter senare börja blöda.. :/
  • ohsnap

    Jag hoppas verkligen att det ökar för dig! Jag ser strecken iaf. Tyvärr hade jag dock liknande streck i några dagar men mensen kom imorse, fem dagar sen :(


    emzerus skrev 2016-06-27 21:47:16 följande:

    Översta bilden är från äl+10 o nedersta från idag äl+12 på em.... Har inte ökat nåt på två dagar, är det helt kört då? På morgonurin får jag svagare test, brukar ofta vara så för mig av någon anledning...

    Så less på detta, vill bara vara gravid o få en bebis snart <3


  • ohsnap


    Äl+9, förmodligen spökstreck, men testar att ladda upp för sist jag hade så syntes det absolut inget när bilden kom upp här, så för att jämföra med då ;) För tidigt i vilket fall men lyckades inte hålla mig.. Bim imorgon då jag har kort lutealfas och just nu inga symptom på varesig det eller annat. Strecket är väldigt synligt irl, men osäker på om det är nån färg i det..
  • ohsnap

    Trodde jag fick ett spökstreck igår, men det verkar inte så. Tog ett till imorse (äl+10) och det har ökat och är definitivt brett och blått om än väldigt svagt. Har fått flera spök på CB men de har varit mer som skuggor och t ex försvunnit när man zoomar in bilden helt. Känner mig lite omtumlad..

  • ohsnap
    Glädje skrev 2016-08-14 08:18:06 följande:

    Om det där är spök så köper jag aldrig mer cb!

    Jag tror det där är ett + syns ju utan problem!

    Köp ett digitalt! :)


    Köpte ett digitalt som visade gravid 1-2, och inte med morgonurin ens, så du hade rätt :)
  • ohsnap
    Mille11 skrev 2016-08-16 09:50:55 följande:

    BIM idag, vad tror ni?

    Förra månaden sundes ingenting men idag tyckte jag mig se en "skugga" av ett streck. Inbillar jag mig bara? ????????


    Tycker att det ser blått ut, tror det där kan vara positivt! Hur många dagar efter äl?
  • ohsnap
    Mille11 skrev 2016-08-16 15:00:52 följande:

    Tycker du?! ????????

    Enligt en app jag använder hade jag Äl den 1/8 och BIM idag.. Och det brukar stämma.. ????


    Plusset borde nog vara lite tydligare om du är såpass långt efter äl, men appen kan ju haft fel också! Äl kan ju skifta. Om du har bim idag ska du kunna ta ett test med kvällsurin också. :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester