• hggeli

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Ser ni nått här? Jag borde kanske va i vecka 3+4 , 3+3, nått sånt. Hmm tycker mig se aningen till en linje jag ej sett på dessa test sist jag tog för nån dag sen. Trodde jag var längre fram i cykeln men den är så oregelbunden insåg att jag nog är i 3+4 kanske. =)

  • hggeli

    Lekte med redigeringsprogram och fick fram detta. Är ett tydligt streck, tror ni det skulle bli så om det ej var positivt. Kan det bli så av spökstreck eller evapline eller nått?? Åhh gud vad jag hoppas!!!!
    Första bilden är hur det såg ut innan redigering, tog en bild där strecket syns lite mindre än på den jag la ut först i förra inlägget för att dra upp kontrast på ett där det syns mindre så det inte var nått smuts eller nått på första eller skugga i bilden eller så, om ni förstår?? och nu visar det tydligt att det finns ett streck där, men är skiträdd det bara är en evap line eller spökstreck :O

  • hggeli

    villblitremedpcos och FrökenE1985: Tycker mig se linjer för båda er, men är alltid svårare se på bild. Håller tummar tår för oss tre.
    Prova gör som mig, dra upp kontrast och lek med färgkurvor på bild Fick jättetydligt streck då Hoppas det betyder att det är positivt :D hoppas hoppas

  • hggeli

    mickiprick: ser absolut ditt streck med. Men jag kanske blivit streckvild hahahahaha :D min make börjar också få sjukan ;)

  • hggeli

    FrökenE1985: Åh vad kul! men det syns tydligare nu för dig alltså, på detta test?

    eller brukar det även synas på alla test som sett negativa ut tidigare menar jag, då du drar upp kontrast syns det ett streck där då??? 

    Jag har bara kollat detta och några test så som visade positivt för mig men så svagt då jag antagligen var äl + 5 eller äl + 4. förklarar varför de var svaga så länge. jag inser att jag nog är lite senare än jag trodde. så började testa sjuukt tidigt. men tester som visar för låg hcg visade svaga linjer för mig som sagt för flera dar sen redan. men sen tog jag clearblue som var negativt och dessa som jag tog idag som var negativt två dag. blev skitbesviken. 
    sen idag tog jag detta 3-4 dagar senare och får ett svagt svagt streck. Men som du säger jag vill ha ett tydligt, ska försöka vänta 4 dar om jag kan åhh. man blir ju tokig av väntan.

  • hggeli

    FrökenE1985:

    Men gud så spännande. Vad glad jag blir. Känns mkt betryggande för oss båda. Men som du säger, man vill ju ha det där starka + resultatet för att slappna av helt =)
    eller sen såklart kommer resten som hjärtslag osv osv första ultraljuder hehe. aldrig får man riktigt slappna av under en graviditet. 

  • hggeli

    Jag ska nog vänta två dar minst. Tror jag är så tidigt typ vecka 3+3 eller 3+4 . Njae syns bättre på min dator än telefonen. Men är helt klart ett streck. Dock vill jag att det ska va ännu starkare för att känna mig säker :) hoppas.

  • hggeli

    Strumpan123: Hmm ser tyvärr inte nått, men kan va bara för att det är kamerabild, ibland syns det mkt mer i verkligheten. Hoppas det ska öka för dig och att det verkligen är en linje =)

  • hggeli
    sw1986 skrev 2017-03-07 15:23:11 följande:

    Så dålig på att vänta :S äl+ 7.

    Tyckte mig se ett jäättesvagt streck. Men fick dra ner ljuset för att få med det på bild. Babyplans testa tidigt. Spök?


    Yes ser helt klart ett streck. Eller det är ju supersvagt men jag tycker mig se det =)
    i know the feeling, började testa kring samma som dig, fast inser nu att det var ännu tidigare. jag var 4 dar tidigare i cykeln än jag trodde. 
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester