• osofin

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester


    Hej.
    Jag är ny här men har tittat in och följt er i över en månad. Är en hopplös testmissbrukare och har fått detta "svar" på test på BIM -7.
    Någon som vet om billigaTester har börjat bli sämre och är otillräkneliga?
    Alltså. Min kamera är kass och bilden ganska dålig ser jag nu. Kanske jag bara inbillar mig? Ser det jag vill se?? 
      
  • osofin
    SkämsKnasten83: Åh! Såklart. Du har rätt. Är lite snurrig i huvudet. Sorry! Testlagrets ska det ju vara....

    LovelyAngel82: Som sagt....skrev fel. Testlagrets tester är det...Skäms

    Egentligen är det ju så dumt att testa tidigt, men jag har haft 6 missfall och fick en dotter efter 3e IVF -försöket. Och jag vet att jag kan ha chans till lite hormoniell hjälp om jag blir spontangravid, och därför vill jag veta så "fort som möjligt" så att jag kan kontakta vården. Men...det är bara att vänta och se om testerna blir starkare. Hoppas kan man ju alltid....Flört     
  • osofin

    Åh! Grattis till alla plus! Vad roligt!

    Ak15: Jag kan också ana ett streck. 

    Förr har jag aldrig haft problem med testlagrets tester. Det har visat helt blankt när de har varit negativa. Tillochmed om jag kissat på samma test 2-3 ggr (jag vet. Det är sååå korkat men jag har gjort det ändå) så har de inte ens visat spökstreck. Men förra månaden var mitt test som ditt. Mensen kom 2 dagar sent. Supertidig MF eller felaktigt test. det får jag tyvärr aldrig veta. Och denna månad är det samma sak, varför jag börjat undra om testen blivit dåliga?   

  • osofin

    bara spökisar tror jag...Blir så besviken. Både på testen och på mig själv som inte vill inse fakta. Bara fortsätter hoppas in i det sista på att nåt under ska ske...tyvärr. Men känns roligt att få spänningen i att vänta på DITT test! Jag lever på det så länge ;)

  • osofin

    Ak15: Nu vet ju inte jag nåt alls om din resa och hur ditt IVF har gått till så jag hoppas att jag inte låter elak nu, för det är absolut INTE meningen. Men efter mina IVF-försök har testen visat positivt  efter ägglossningsspruktan i 10 dagar innan den gått ur kroppen. Då har jag fått ett negativt test innan det vänt till positivt igen och påvisat en graviditet. Du kanske redan har koll på det och alla funkar ju inte lika. Men så var det för mig. Är det ett FET å andra sidan, så är ju detta inte aktuellt alls. Oavsätt så hoppas jag verkligen att det är ett "äkta" plus!!! Hoppashoppashoppas :)

  • osofin

    Charlotta: Jag har liknande på mina tester hemma och jag har också BIM på söndag...eller måndag. Spännande!! Är det testlagrets tester eller billigaTester om jag får fråga? ;)

  • osofin

    Viochdu: grattis!!!! Vad kul!

    Knasten: det ser verkligen lovande ut! Jippi!!

    Själv har jag ett fett negativt test idag. Kan med lite vilja (som jg självfallet har kvar) se ett spök. Detta är andra månaden i rad som jag först får ett svagt rosa streck och sen negativt. Blir gaaaaaalen! :(

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester