• ESEP

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Regnkappa skrev 2018-02-25 13:00:01 följande:

    Alltså detta är sååå tidigt äl +8. Känner mig dum i huvet men inbillar mig en skugga. Låna mig era falkögon


    Tycker också man ser en skugga! :)
  • ESEP
    Kiwi92 skrev 2018-02-25 15:00:34 följande:

    Fan det jag tog i morse (cb early detection) visade blankt :/ för två dagar sen visade det ju ett streck. Undrar om de finns en chans att jag är gravid ändå fast urinen inte va lika koncenterad idag typ? Har verkligen så starka symptom så blev skitledsen


    Detta är nog tyvärr inte vad du vill höra men var i precis samma situation och testade som en tok. För mig spelade det aldrig någon roll hur koncentrerad urinen var. Först blev testet svagare och sen blankt. Blödning ca 1 v efter.

    Håller ändå tummarna att det går vägen för dig!
  • ESEP
    Kiwi92 skrev 2018-02-25 15:15:06 följande:

    Åh, så jäkla tråkigt :/ man blir ju så förväntansfull också så tänkte idag kommer strecket säkert va ännu starkare! Så ba... Ingenting... :/

    Tack så mycket ESEP :)


    Så kände jag med. Vi försökte läääänge innan plusset kom. Blev så himla glad och ville bara testa för att se det där plusset öka. Och sen var det plötsligt svagare. Googlade och testade som bara den och även om det var väntat när blödningen kom höll man ändå hoppet uppe. Tyckte nog ändå att det var skönt att vara förberedd på att det var missfall.
  • ESEP
    Cupidi skrev 2018-02-25 16:31:47 följande:

    Hjälp!

    Jag tog ett RFSU testa tidigt test (BIM-5 eller -6 tror jag, jag vet, det var lite väl tidigt kanske?).

    Då fick jag resultatet enligt bilden. Ett tag trodde jag att det var ett streck (lycklig men skeptisk till att det verkligen var ett +). Så jag väntade till imorse och gjorde ett likadant test igen då, men då var det negativt.

    Kan det ha varit felaktig manövrering av det första testet...? :(

    Ser det ut som ett spökstreck eller är det ett plus?

    Åh jag behöver hjälp...har inte passerat BIM än men blev lite nedslagen av det negativa testet imorse. Berätta gärna vad ni tror.


    Tycker det är ett tydligt plus. Som jag skrev ovan har svagare test inneburit missfall för mig.
  • ESEP
    Cupidi skrev 2018-02-25 16:55:03 följande:

    Okej! Får man fråga om det kom ngn blödning eller kom det ?i samband? med mensen?


    Blödningen kom i v 6 tror jag det var. Så det tog någon vecka innan det kom igång.
  • ESEP
    Cupidi skrev 2018-02-25 17:58:38 följande:

    Okej, beklagar MF :( hoppas det går vägen för er eller har gått vägen för er :)


    Det gjorde det :) Kan rekommendera progerestall. Efter 2,5 års försök tog det sig två gånger på kort tid efter bara någon månads användning.

    Hoppas det kommer gå bra för er!
  • ESEP
    Cupidi skrev 2018-02-25 18:57:43 följande:

    Så härligt att höra! Vad glad jag blir! Det ska jag lägga på minnet. Fick ni det i samband med utredning?


    Nej, köpte den själv efter tips här på fl :). Vi hade precis hunnit påbörja en utredning när vi blev gravida. Om det var vetenskapen att vi tagit tag i det, placebo av progerestall eller att progerestallen faktiskt fungerar vet jag inte. Men väljer att tro på det sista då vi försöker med nr 2 :)
  • ESEP
    Cupidi skrev 2018-02-25 19:21:38 följande:

    Jaha! Men då kanske det är något vi ska titta närmre på om denna vända bara var ett falskt positiv. Jag tror också att det var progestrallen ;)


    Tror inte det kan göra någon skada iallafall (förutom att den är ganska dyr). Men ett positivt grav test har du ju iallafall fått. Vet inte om du har försökt länge eller har barn sen tidigare men även om jag såklart var ledsen över missfall var jag också glad över att veta man kunde bli gravid. Även om du inte är gravid nu så har du varit det. Falskt positiv är extremt ovanligt och det är ett tydligt plus på din bild. Håller tummarna att det tar sig snart igen! ;)
  • ESEP
    Cupidi skrev 2018-02-25 20:24:44 följande:

    Tack för tipset. Vi har inga barn och har försök i ungefär ett halvår. Fram tills nu har vi inte vetat om jag kan bli gravid. Så om det är ett plus är det glädjande även om det gick över till negativt sen.

    Men jag kan inte släppa tanken att jag kanske hade stickan i kisset för länge eller att jag rörde stickan som skulle ligga plant i flera minuter, att det kan ha orsakat plusset :) du hör, jag är förvirrad till tusen.


    Haha ;)

    Du kan få falskt positivt av några få ovanliga mediciner och sen vet jag även att restlagret hade en batch med stickor som gav falskt positivt. Aldrig hört om andra märken eller att det hänt mer än en gång så det är otroligt ovanligt. Annars är det helt omöjligt att få falskt positivt. Däremot är det inte ovanligt att man testar negativt för att sedan få positivt.

    Är det samma märke du testat med?
  • ESEP
    Estrella81 skrev 2018-04-01 09:56:30 följande:

    Hej och glad påsk! Redigerad och ej redigerad. Roar mig i väntan på bim. Äl +8/9. :)

    Vad tror ni är det början till något eller bara skugga?

    Tycker man ser väldigt svagt! Har själv testat tidigt med testlagret och då såg nog mitt ut ungefär sådär. Min man såg inget förräns två tester senare. :)

    Lycka till. :)


Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester