• Emmiealina

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Äl+14 idag (vet ej bim då mina cyklar är olika långa)

    Varför räknar man inte endast från ÄL då man ska göra gravtest? Någon som vet? Ibland har jag BIM på äl+30 men det betyder väl inte att jag inte ska testa förns den dagen?

    Bara streck som en liten liten skugga Visst bör det synas något idag på gravtest om det blev något? Har även mensvärk idag så känns som mensen är på g...

  • Emmiealina
    glitterhitta skrev 2019-07-10 15:03:55 följande:

    Du ska räkna från äl, inte från dagen mensen ska komma. Jag vet inte varför så många räknar BIM- då det är helt missvisande. Brukar du verkligen ha en lutealfast på 30 dagar? Den brukar ligga på 12-16 dagar.

    Hur bekräftar du din äl?


    Jag trodde man skulle börja testa vid BIM eftersom det står så på alla gravtest. Då jag har otroligt långa och oregelbundna cyklar och nu ätit letrozol och tagit otrivillespruta för att få ÄL där vi följt upp med VUL för att se att det blev ägglossning. Därför vet jag att jag idag är på ÄL+14. Vet inte om Letrozol även kan göra cykeln till normal, det vill säga 28 dagar? När jag haft mens och ägglossning på egen hand har jag lyckats bli gravid men fått tidigt missfall varje gång på dag äl+ 18 ca, så jag vet egentligen inget om hur lång min ?riktiga? cykel är då de är så oregelbundna.
  • Emmiealina
    Emmiealina skrev 2019-07-10 16:22:49 följande:

    Happ, där kom mensen så behöver ju inte gissa längre! Nytt försök om två veckor


    Hmm det kom aldrig mens...bara liten rosa flytning. Det är väl alldeles för sent för nidis såhär 14 dagar efter ÄL?? Hmmm känns konstigt att det inte blöder mer...
  • Emmiealina
    Myrkrypet skrev 2019-07-10 21:05:55 följande:

    Det har jag faktiskt aldrig hört, låter dock mycket märkligt då det tar tid för hormoner att försvinna....


    Där är jag också just ni...vet inte om min miniblödning är nidis eller mens (äl+14 idag) har ett pyyytttttestreck på gravtest
  • Emmiealina

    Hej! Jag tror jag är på Äl+11 idag...kan dock variera med en dag mer eller mindre. Ska på bröllop imorgon och vill inte dricka alkohol om det kan skada en eventuell bebis. Har försökt i flera månader men fått tidigt missfall varje månad där strecket aldrig hunnit bli mer än ett svagt streck innan det försvunnit.

    I all desperation inför bröllopsfesten och en hel del alkohol med många frågor från vänner om jag skulle avstå behöver jag hjälp att tyda detta test.

    CB Early, som jag dessutom var tvungen att bryta upp för att se detta yttepyttestreck. Hur skulle ni tolka detta? Ska självklart ta ett till test imorgon innan bröllopet och är det då starkare ska jag avstå från alkohol.

    Help please! Sånna här streck kanske alla streck som är negativa ser ut också? Tänker att det borde vara starkare eftersom det ändå är ett ?känsligt? test som mäter 10 i hcg.

  • Emmiealina

    Äl+13 eller 14 idag, börjar tro att CB early visat svagt blått streck oavsett om det är doppat i vatten eller urin, någon som testat?

    Här är tester från de senaste dagarna och alla visat svaaaagt streck...känns som att det bör vara starkare streck om jag skulle vara gravid?

  • Emmiealina

    Predictor early test. Dock såg jag inget streck alls efter 3 min och la sen bort den men tittade på den nu efter flera timmar. Detta är inte alls att lita på eller? Brukar dessa test bli positiva efter flera timmar?

  • Emmiealina
    Emmiealina skrev 2019-10-28 20:45:05 följande:

    Predictor early test. Dock såg jag inget streck alls efter 3 min och la sen bort den men tittade på den nu efter flera timmar. Detta är inte alls att lita på eller? Brukar dessa test bli positiva efter flera timmar?


    Här är en till bild med starkt ägglossningstest, aldrig haft starkare ?stegring? men jag är på äl+7 nu bara och väldigt tidigt att plussa på känsliga test ännu men kanske möjligt med ägglossningstest? Tar även progesteron lutinus, kan det vara det som gör att ältest reagerar med att bli positivt? Det andra testet är alltså ett uttaget predictor early flera som blev positivt först efter tiden man ska läsa av. Ska självklart kolla med fler test de kommande dagarna men roligt om någon har lite info och fakta att komma med gällande progesteronet:)

  • Emmiealina
    SamiraBudva skrev 2019-10-29 14:43:47 följande:

    Hur går det? Jag tror att du är gravid men vågar ej vara säker


    Fortfarande högt ÄLtest...får nog vänta några dagar
  • Emmiealina
    bligravid123 skrev 2019-10-31 15:27:43 följande:

    Glömde bilden


    Det är jätteindividuellt hur mycket LH hormon som finns i urinen i vanliga fall. Jag tror dock att din ägglossning bli några dagar sen eftersom det bör visa positivt 1-2 dagar innan ägget släpps. Så om det ska släppa på söndag bör du få positivt test imorgon eller på lördag :)
  • Emmiealina

    Tror precis jag plussade! Äl+10 och jättejättesvagt plus... något som syns här? Vet ju att upplösningen brukar bli lite dålig. Tror jag kan ta detta som ett plus iaf då jag testade tokblankt dagarna innan. Har haft två tidiga missfall innan så nu hoppas jag detta plus blir starkare!

    Hoppas inte på spök bara och att man blir jättebesviken sen!?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester