• glitterhitta

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Jagerika skrev 2019-07-01 16:37:48 följande:
    Samma test och bild, första är oredigerad och andra svartvit. Vad tror ni?
    Det är någonting som vill komma fram där! :) När hade du ÄL?
  • glitterhitta
    Jagerika skrev 2019-07-02 08:20:22 följande:
    Det testet va bara ÄL+6 men ändå svagt och synligt! Idag fick jag starkare som syntes bra i verkligheten :D hoppas det är sant!!

    Här är dagens test, ÄL+7. Ena är oredigerad och den andra är ljuset neddraget lite

    Wow!? Är det ens möjligt att det går så tidigt? Du kan inte ha haft ÄL någon dag tidigare?
    Jag ser på detta också! Håller tummarna att det fortsätter :D

  • glitterhitta
    Hejsvensan skrev 2019-07-02 11:31:10 följande:
    Tog testa tidigt imorse med 65 dagar till beräknad mens

    Kan de vara positivt??
    Det där är positivt! Hur många dagar från äl? Det är lättare än hur många dagar till BIM :)
  • glitterhitta
    Hoppsankerstins skrev 2019-07-05 13:15:57 följande:

    Hej. Om jag hade sex den 6 och 7 juni. När kan ägget ha fäst då? Är gravid men idag visar den som bilden visar. Är det rimligt det är bara mellan 2-3 veckor sedan det befruktades? Är lite lätt stressad nu :(


    Om du hade sex 7 juni kan din ägglossning ha varit upp till 12 juni, men låt oss säga att den var den 9 juni och ägget fäste 9 dagar efter ägglossning då det ändå är vanligaste dagen det fäster = 18 juni. Det är 17 dagar sedan idag och helt inom tidslinjen för det där resultatet. Även om den skulle ha varit 3 dagar längre gånget är det inom ramen.
    Sen så är det ett stort spann på vad de där testen läser av och det är absolut ingenting att förlita sig på för att se så att det utvecklar sig. Det behövs minst 2100miu/ml hcg för att det ska visa 3+ och det är långt ifrån alla som kommer upp i det exakt på dagen 3 veckor efter att det befruktade ägget har fäst utan att det skulle vara något som är fel.

  • glitterhitta
    Emmiealina skrev 2019-07-10 12:14:29 följande:

    Äl+14 idag (vet ej bim då mina cyklar är olika långa)

    Varför räknar man inte endast från ÄL då man ska göra gravtest? Någon som vet? Ibland har jag BIM på äl+30 men det betyder väl inte att jag inte ska testa förns den dagen?

    Bara streck som en liten liten skugga Visst bör det synas något idag på gravtest om det blev något? Har även mensvärk idag så känns som mensen är på g...


    Du ska räkna från äl, inte från dagen mensen ska komma. Jag vet inte varför så många räknar BIM- då det är helt missvisande. Brukar du verkligen ha en lutealfast på 30 dagar? Den brukar ligga på 12-16 dagar.
    Hur bekräftar du din äl?

    Med mitt andra barn fick jag positivt på kvällen när jag var på äl+10 och det var svagt men tydligt, fanns inget utrymme till tvekan. Vanligaste dagen att få positivt är 13,6 dagar efter ägglossning.
  • glitterhitta
    Emmiealina skrev 2019-07-10 15:38:45 följande:
    Jag trodde man skulle börja testa vid BIM eftersom det står så på alla gravtest. Då jag har otroligt långa och oregelbundna cyklar och nu ätit letrozol och tagit otrivillespruta för att få ÄL där vi följt upp med VUL för att se att det blev ägglossning. Därför vet jag att jag idag är på ÄL+14. Vet inte om Letrozol även kan göra cykeln till normal, det vill säga 28 dagar? När jag haft mens och ägglossning på egen hand har jag lyckats bli gravid men fått tidigt missfall varje gång på dag äl+ 18 ca, så jag vet egentligen inget om hur lång min ?riktiga? cykel är då de är så oregelbundna.
    Ja det är ju för att genomsnittlig längd är 14 dagar och vid det laget brukar du kunna få ett säkert svar.
  • glitterhitta
    Sofiiakarin skrev 2019-08-01 20:35:46 följande:

    Hur kan du ha svårt för o tyda denna bild? Förstår inte hur man kan missa det strecket?


    Det går att se det från andra sidan rummet, finns ingenting att försöka gissa sig fram till där inte. Det är ju skrattretande!
  • glitterhitta
    lilagrodautanben skrev 2019-08-01 19:07:17 följande:

    Grattis! Men blir så ledsen av sånt för man förstår ju att man är gravid och att smeta in det i ansiktet på någon/några som haft missfall eller försköt länge är inte shysst.. (jag har 11 missfall på två år).. hoppas du förstår vad jag menar. Du förstår ju själv att du är gravid..


    Hon förstår förmodligen inte mycket annat än det då det är rätt tydligt att denna tråd inte är för såna test! All lycka till dig <3
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester