• juliasusannah

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Mensen är 4 dagar sen, har sen efter äl haft molvärk i både tjejmagen och bak i svanken. Brösten gör jätteont och imorse vaknade jag av illamående och kände känslan av att jag behövde kräkas.

    Testen hittills har varit neg men tog ett nytt imorse vid 9:45, hade dock kissat 06 så det kom inte jättemycket kiss, men jag tyckte jag såg ett svagt svagt streck, tänkte inte mer på det oh tittade sen en kvart senare (vet att man ej ska det men jag var tvungen) och då såg jag ett svagt lite starkare streck när testet väl var torkat. Vad tror ni?

  • juliasusannah
    GrönTröja skrev 2019-08-14 15:09:16 följande:

    Tycker mig ana något på första bilden :) Är det babyplans vanliga eller early test?

    Jag har nämligen också dom. Ser ett ytterst svagt streck, nästintill osynligt. Men fastnar på kort. Så skumt.

    Har även använt mig av Testbankenstester, från Tradera. Där har har jag haft supersvagt i flera dagar. Men tyckte se att det var lite synligare där på testet igår kväll.

    Nu har jag slut på tester och inväntar nya, hoppas de kommer i morgon :D


    Jag har babyplans :) Har testat med cb med men tycker inte riktigt om dom testerna :( åh hoppas du får de nya imorgon!! :D
  • juliasusannah
    bligravid123 skrev 2019-08-18 10:41:13 följande:

    Ser positivt ut hur många dagar efter ägglossning?


    Enligt min app hade jag äl 27e juli, men kände av den mellan 29-30e så runt 19 dagar efter äl
  • juliasusannah
    bligravid123 skrev 2019-08-18 11:10:25 följande:

    Jag vågar säga grattis!


    Tusen tack!! Sambon fick domen för ett par år sen att han har 6% chans men ett mirakel verkar ha skett :D
  • juliasusannah

    Är på bim+1 idag, har haft mycket flytningar sen äl, mensvärk i 2 veckor snart och fruktansvärt ont i brösten samt illamående. Tog ett test imorse och jag kan ana något, kollade inom tiden och ?strecket? har vart där hela tiden både inom test tiden och efter, vad tror ni? Slänger in både originalbild och något förmörkad bild, kram tjejer och heja er alla som kämpar för plus!!

  • juliasusannah

    Jag har en fråga, jag håller på att bli totalt galen..

    jag fick positivt utslag på ägglossningstest 11/4, tog ett ägglossningstest igen för skojs skull den 20/4 vilket också visade positivt. Tog graviditetstest 23/4 (ett från clearblue som man kan ta 6 dagar innan bim) som visade negativt. Slutade testa efter det då min mens skulle kommit 25/4. Ingen mens i sikte och tog för skojs skull ett ägglossningstest idag igen (bim+2) och det visade superpositivt! Teststräcket är starkare än kontrollstrecket och jag blir snart tokig. Bifogar bild på äl-testet från idag men vet någon här inne vad detta kan vara? Jag och sambon försöker och har försökt så länge nu och vi har även påbörjat fertilitetsutredning, vi ska på återbesök den 4e maj. Finns det någon här inne som upplevt samma sak som mig? Varför visar ägglossningstest såhär starkt för? Tacksam för svar! ????

  • juliasusannah

    Ser ni det jag ser? Har försökt i över 1 år och fick i juli remiss till ivf, har lagt barnplanering lite på hyllan för att sluta stressa osv, i helgen har jag mått illa och velat kräkas bara av att tänka på mat samt mensvärk. Tog ett test idag bara lite för sakens skull, och fick detta. Ska ta digitalt imorgon men jag hoppas ju detta strecket är på riktigt

  • juliasusannah
    jowald skrev 2020-09-07 09:10:07 följande:

    Wow. Tycker det ser positivt ut, håller tummarna att digitalt också visar det.:) hade vart fantastiska nyheter för er när ni försökt så länge:)


    Hoppas så att det är som vi tror och hoppas, detta kom som en chock då det känns som vi knappt försökt denna månaden, åh tusen tack!!! :)
  • juliasusannah

    Är på ruvardag 8 med blastocyst, vet inte om någon kan se men här hemma syns ett svagt rosa plus!! Tror ni jag vågar ta ett clearblue early imorgon bitti?

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester