• hundenhubbe

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hejsan! Har aldrig testat med  dessa tester förut men de var de jagb hade hemma. Tycker mig ANA ett svagt streck. De syns lite tydligare i verkligheten men de är säkert ett spöktest. För nu när jag kollar på daron ser jag inte alls :P Men tänkte ni kunde få titta! Lutar jag mig tillbaka i stolen ser jag de lite svagt. Men ja, jag har kollat ett tag! :P


  • hundenhubbe
    Mandyyss skrev 2013-05-09 11:24:27 följande:
    Jag ser något =)
    Åh gör du?! Hoppas hoppas!! Hade missfall förra månaden i vecka 5 så skulle vara roligt om de tog sig på en gång nu! Då plussade jag BIM + 3 så de kanske är lite tidigt nu! Men får väl ta ett nytt imorgon :)
  • hundenhubbe
    JustMe00 skrev 2013-05-09 11:36:03 följande:
    Hundenhubbe: tycker jag ser ett rätt bra sträck
    Ni höjer mitt hopp! Känns som att man har ju ALDRIG sån tur att de ska ta sig på första försöket efter MF men nu vågar jag hoppas lite iaf! Men ja, inte fören de digitala har sagt sitt så vågar jag hoppas :P Uppdaterar er imorgon med en ny bild om jag fått testerna! Tack för att ni tar er tid att titta :)
  • hundenhubbe

    Detta var inte heller morgonurin. Var uppe klockan halv åtta och kissa sen tog jag dehär lite över tio! Så imogron blir de med morgonurin!

  • hundenhubbe
    Joanna88 skrev 2013-05-09 12:19:23 följande:
    Mammusan: något är det! Håll dig tills du spricker å testa igen :)
    Hahaha! Har inga fler såna här hemma men har clearblue och något från apoteket! Beställde hem nya idag så kanske de hinner komma tills imorgon annars får jag handla på apoteket :P Ska försöka hålla mig tills imorgon med att testa! Men morgonurin ;) Haha! Kommer bli svårt då de ligger två tester hemma!!
  • hundenhubbe
    Susanne1975 skrev 2013-05-09 12:56:55 följande:
    Jag fick GRAVID 1-2 på digital på BIM -4 och jag fick t.o.m. svagare än så på PREG grav.test. Stecket kom inte ens upp inom testtiden. 
    Hoppas du har rätt! Förra gången fick jag gravid 1 - 2 på digitala på BIM + 4, så vet inte om jag vågar ta ett nu! Väntar nog med de tills jag ser ett starkare plus på mina andra test! Kanske testar clearblue imorgon :) 
  • hundenhubbe
    Ninja85 skrev 2013-05-09 15:53:06 följande:

     


    Behöver lite hjälp, hur ser ett negativt test från rfsu ut? Såhär ser mitt test ut, det höll på att torka här, kanske 20-25 min efter jag tagit det. Men man såg innan me "var strecket ska vara" gör man alltid det på rfsu? Jag fick mens i måndags, blödde lite då och lite i tisdags. sen inget. Jag började må illa i måndags och kräktes, har inte kräkts mer men mår fortfarande illa hela tiden, utan att på annat sätt känna mig sjuk!!
    Jag ser en skugga där de ska vara! :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester