• fruitloop

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Både i måndags och i tisdags fick jag nån sorts skugga på teststickan. T.o.m sambon såg skuggan i vissa vinklingar. Alla mina appar säger olika om äl (oregelbunden cykel), men den måste varit nån gång mellan 6-9 maj. Fick ett någorlunda starkt äl-test den 8de.

    Varit konstant kissnödig i över en vecka. Igår hade jag såna stickningar och molvärk i magen att jag bara tänkte att jag måste vara gravid. Aldrig känt denna känsla förut. 

    Imorse tog jag nytt test, och nu fastnar en riktig skugg-linje på bild! Ser ni andra den, eller håller jag på att bli galen? (Ja, den är lite redigerad för att framhäva linjen) Testlagrets stickor. Testat med dem i flera år (inte försökt skaffa barn tidigare, men har varit nojjig av mig) och aldrig fått ens en skugga förut.


  • fruitloop
    Stuppis1 skrev 2018-05-17 16:50:15 följande:
    Ja det syns något, men vet av erfarenhet att man kan redigera fram streck. Kan du inte lägga upp den ordedigerade bilden? Jag skulle gissa att det är mest troligt ett väldigt tidigt plus... 
    Här kommer den oredigerade bilden 

  • fruitloop
    Bobno1 skrev 2018-05-17 09:40:52 följande:
    Ser ut som mitt gjorde vid ÄL+10! Grattis!!
    Tack!!! :D Det ger mig hopp! 
    Stuppis1 skrev 2018-05-17 17:03:34 följande:
    Nu blev jag ännu mer övertygad att det är ett tidigt plus. Även om det är svagt så syns det ju ett streck. Det kom upp direkt innan testet torkat? I så fall - Grattis!! Glad
    Åh, tack! I måndags var det typ ett halv streck, men nu kom det fram ett helt streck efter bara 1-2 minuter.

    Varit helt skakis hela dagen, sån lycka!!! :D 

  • fruitloop
    stragge skrev 2018-05-17 17:42:51 följande:
    Så såg mitt ut när jag plussade XD syns knappt ! Äl+11 var de.! Tycker allt ditt är betydligt starkare än mitt :p
    Så där såg mitt typ ut i måndags! :) Åh, det ger mig bra hopp! Tog ett digitalt som visade negativt, och sedan en till teststicka som visa en svag skugga. Både mitt på dagen nu. Det på bilden är från morgonen. Hoppas det blir starkare för varje dag nu! :)
  • fruitloop
    stragge skrev 2018-05-17 17:42:51 följande:
    Så såg mitt ut när jag plussade XD syns knappt ! Äl+11 var de.! Tycker allt ditt är betydligt starkare än mitt :p
    Idag fick jag ett tydligt streck på två olika stickor!! :) Sååå glad! Alla skuggor på alla test sedan i måndags har stämt! :) :) 
  • fruitloop

    Vad tror ni? :) Kan inte tänka på något annat just nu!!! Vill bara testa igen! Men är ju lönlöst att testa på dagen om morgonurin gav så där.

  • fruitloop
    Priggers skrev 2020-05-12 10:01:26 följande:

    Hej! Kan ni hjälpa mig tyda det här? Är det ett spökstreck eller kan jag vara gravid? Blir tokig om det faktiskt är något där eller bara inbillning. Testade med Lloyds tidiga graviditetstest. Testade positivt på ÄL test 1 maj. Mens beräknad att komma på fredag 15 maj, så BIM är 16 maj? Har testat med RFSU testa tidigt tidigare dagar. Testade även med "vanlig" RFSU idag, allt har varit negativt. Men på Lloyds testet tycker jag mig se något?


    Jag ser!!! Grattis!! :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester