• Natalila

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Vad tror ni om detta? :)

  • Natalila
    GreenSpirit skrev 2016-08-12 10:24:43 följande:
    Jag ser bara kontrollstrecket. Ser du två i verkligheten?
    Ja men de var så konstigt, först syntes de sen kändes de som de försvann lite sen kom de tillbaka! Ska köpa ett annat test idag. Mensen är beräknad idag oxå och den har inte synts till än, brukar komma varje morgon på rätt dag :)
  • Natalila
    GreenSpirit skrev 2016-08-12 11:06:56 följande:

    Köp clear blue:)


    Ska göra de! Hade de sist när jag fick ett tydligt plus
  • Natalila
    JHJ skrev 2016-08-12 16:20:10 följande:

    Detta har inte något med graviditetstest att göra men det verkar finnas så många erfarna människor på denna tråd :) det är så att jag plussade nu tidigare i veckan och jag är så trött i stort sätt hela tiden. Klarar inte av att vara vaken en hel dag utan att sova ett par timmar. Någon mer som har haft så? Har vart hemma från jobbet 2 dagar pga det, det är som att jag inte ens fungerar för att jag är sååå trött. Det är nästan lite frustrerande, min fråga är finns det något att göra mot tröttheten eller försvinner det? Det är min första graviditet så är inte så duktig på det här haha. Tacksam för svar :)


    Jag var sjukt trött med min första och de höll i sig hela graviditeten, så sov middag typ varje dag! Sa de till barnmorskan men hon gav mig inga råd om hur jag kunde göra för att bli lite piggare :/
  • Natalila
    Nykär15 skrev 2016-10-07 11:13:41 följande:

    Är det teststrecket som är så starkt? Men vart är kontrollstrecket? Ska man inte se att + ? Gissar det bara är lite konstigt och grattis till graviditet!


    Tycker CB-s test beter sig ytterst märkligt nuförtiden med alla test man ser här...kommer själv inte köpa de testen med, håller mig till Testlagrets stickor som alltid har visat korrekt vid graviditet. Och digitalt, de säger ju tydligt hur det ligger till Glad


    Det är ett test man kan ta tidigare så det blir bara ett streck istället för ett plus :) vet inte om det är något nytt test cb har.. min förra graviditet så skulle de bli ett plus och då var det ett vanligt test, inte ett som man kunde ta tidigare :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester